Skønhed og mode

Hvad er Zumba Dance Workouts og dets fordele

Pin
Send
Share
Send


Fitness er en meget vigtig del af vores liv. Ud af alle tendenser er en, der er blevet populær, Zumba. Det er en god dans træning, der er fuld af sundhedsmæssige fordele.

Lad dig tabe:

Zumba handler om at have en masse sjov. Dette er en dans træning, så du behøver ikke være stiv eller alvorlig. Du skal slappe af og nyde hele proceduren. På denne måde vil du forbrænde flere kalorier og slanke hurtigere end du troede. Tænk ikke for meget, mens du laver Zumba. Jo mere du har det sjovt, desto bedre er det for dig.

Se mere: Dansøvelse derhjemme

Flyt dine våben:

Det næste vigtige tip til Zumba er, at du skal arbejde så meget som muligt. Du vil engagere dine muskler på den måde tone dem og forbrænde mange kalorier. Det er slet ikke svært at gøre. Bare forlæng, forlæng og hæv armene så meget som muligt.

Flyt op og ned:

Den tredje vigtige ting, du skal huske, mens du laver Zumba, er at du skal flytte op og ned. Dette vil få din glutes, talje og lår i brand. Bøje dine knæ og gå ned så meget som du kan. Denne niveauændring vil brænde mange kalorier og hjælpe dig med at nå dine mål hurtigere.

Arbejde din Butt:

Du er nødt til at arbejde din tøs for at gøre din Zumba træning effektiv. Bare ryste så meget som du kan. Dette vil udøve din rump og tone det. Fremhæv altid de træk, du er mest trygge med, og sørg for, at du føler dig sikker.

Rock bevægelserne:

Den næste ting du skal gøre er at rocke dine bevægelser. Måske har du mestret dine danseklasser, men du kan altid gøre det bedste du kan ved at gynge alle bevægelser. Fremhæv, fremhæv og gør det charmerende. Hvert skridt, du laver, gør som en dansende diva ville.

Giv i hundrede procent:

At give kun 70% i din træning vil aldrig være nok. For at gøre Zumba den rigtige vej skal du give alle dine. Når du gør dette, vil du bemærke, at du føler dig meget mere entusiastisk og energisk. Du vil ikke bare svede meget, men også brænde en masse kalorier.

Gøre en varm op:

Før du går ind i dine Zumba klasser, husk at lave en opvarmning. Dette bør ikke være mere end to minutter. Opvarmning vil forhindre enhver form for skade i hele træningen.

Se mere: Øvelser at tabe sig

Spis små måltider:

For at gøre din Zumba træning meget mere effektiv, skal du spise seks små måltider hele dagen. Ved dette betyder vi simpelthen at du skal spise i små mængder hver anden time. Inkorporér mange frugter, grøntsager og dampet kylling eller fisk i din kost.

Drik meget vand:

Du skal drikke meget vand hele dagen. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at blive frisk, men også hydreret. Zumba kræver meget hårdt arbejde og indsats, og for at holde det i gang skal du forbruge tre liter vand hver dag.

Har sunde snacks:

En anden ting at huske på er, at du skal forbruge en masse sunde snacks. Og dermed betyder vi frugter, kogte grøntsager, grapefrugter, mandler eller kiks med kiks. At have usunde eller for meget fedtholdige fødevarer vil få dig til at føle dig sløv og uegnet.

Undgå usunde vaner:

For at få det bedste ud af din Zumba træning skal du slippe af med vaner som rygning, alkohol eller narkotika.

Undgå forarbejdede fødevarer:

En anden ting du skal gøre er at undgå forarbejdede fødevarer. Dette reducerer stofskiftet.

Har salater:

Jo sundere du spiser jo bedre til din træning. Spis salater og supper hele dagen.

Undgå transfedtstoffer:

Undgå usunde olier, smør og andre transfedtstoffer til at gøre det bedste i Zumba.

Sund hud:

Zumba er sådan en god træning, at det hjælper dig med at få en sund og smuk hud. Det bruger meget energi og tid og genererer meget sved. Drikkevand spyler alle giftstoffer ud af din krop og fjerner også akne og rynker.

Forøger immunitet:

Zumba hjælper med at forbedre den generelle sundhed i din krop og øger immuniteten. Det er ikke bare sjovt at gøre, men fremmer også blodcirkulationen, som er godt for kroppen.

Pak din mad:

I stedet for at spise udenfor, skal du pakke din mad. Dette holder dig væk fra binging.

Fleksibilitet:

Zumba giver dig fleksibilitet. Det gør din krop strække meget, hvilket gør det nemt at udføre vanskelige øvelser.

endorfiner:

Endorfiner er hormoner, der får dig til at føle sig lykkelig. Zumba er en øvelse, der øger din energi, frigiver glade hormoner og gør din træning sjov.

Mindsker stress:

Zumba er en god form for motion, der hjælper dig med at reducere stress og træning bedre. Det forbedrer din søvn bedre og baner vejen for et længere og lykkeligere liv.

Vægttab:

Den bedste fordel ved Zumba er, at det hjælper dig med at tabe meget vægt og forbrænde fedt.

Øger metabolisme:

En anden stor ting ved Zumba er, at det øger stofskiftet. Du vil brænde omkring 600 til 1000 kalorier i timen.

Skulpturelle krop:

Zumba hjælper med at give en en meget fit og skulptureret krop. Du vil kun forme inden for et par måneder med dette.

Se mere: Svømning motion for vægttab

Fast Runner:

Zumba gør dig til en hurtig løber. Det bygger udholdenhed og hastighed og fokuserer ikke på nogen form for spot reduktion.

Hurtigere reflekser:

Zumba hjælper også med at udvikle belysningsreflekser.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4.

Se videoen: Zumba fitness i Århus (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send