Skønhed og mode

Top 25 tips til at tabe vægt for evigt

Pin
Send
Share
Send


Vægttab er en fælles bekymring i disse dage. En meget lille procentdel af mennesker formår at være superpas og aktive hele tiden på grund af de travle og hektiske liv, de fleste af os besidder. Det utallige ansvar på vores skuldre gør det helt umuligt for os at holde os i form. Men den gode del er, at du ikke altid skal følge svære diætdele eller vanvittige træningsdiagrammer for at kaste disse pund. Du kan gøre de samme ting på meget enklere måder. Alt du behøver er sunde forandringer i din livsstil. Overvej denne artikel som din guide, læs hvert punkt omhyggeligt, og du er god at gå!

1. drik grøn te

Grøn te er nok den første og vigtigste ændring, du skal lave i din kost. Hver gang du har lyst til at have en varm kop te eller en smule kold kaffe, skal du omdanne det øjeblik og have grøn te. Det har nul kalorier og er et meget sundt valg for alle dem, der forsøger at tabe sig. Hvis du taler med en diætist eller endda en ekspert, vil de altid fortælle dig at indarbejde grøn te i din kost. Det øger stofskiftet og hjælper dig med at miste meget vægt inden for kort tid.

Se mere: Bedste måde at tabe sig

2. Snack på Supper, Crackers eller Spirer:

Bor i et land som Indien, vi er altid fristet til at spise de usunde snacks, der er kogt her. De stegte pakodas og tikkis er så spiselige og hjerteopvarmning. Men hvis du har disse hver dag, er dine chancer for at lægge vægt på store. Du skal være smart og gøre det rigtige valg. Hver gang du føler dig sulten midt om aftenen eller midten af ​​eftermiddagen har du nogle supper. Du kan også forkæle krakkere eller en sund chaat lavet af spirer. På den måde vil du sige nej til usund mad og tabe sig hurtigere.

3. Lav en tv-træning:

Når du ser fjernsyn, behøver du ikke altid at sidde der og stirre på skærmen. Du kan træne og se din favorit episode samtidigt. Bare inkorporer nogle spot jogging, hoppe jacks, rumpesticks og crunches i omkring ti til femten minutter, og du vil svede som skør i slutningen af ​​det. Dette vil hjælpe dig med at miste en masse vægt inden for et par måneder.

Se mere: Home Remedies at tabe sig

4. gå! Gå! Gå!

Selvom du har hørt dette flere gange, er det tid, du hører det igen. Walking er den bedste øvelse for vægttab. Det er blevet foreslået af alle diætister og eksperter og er kendt for sine sundhedsmæssige fordele. Hvis du forsøger at tabe noget, kan du altid gøre det ved at gå. Og dermed mener vi ikke, at du skal slentre som om du er i parken. Du skal gå hurtigt. Prøv at starte med et gennemsnitligt tempo og opbygge det efter ca. ti minutter. Jo hurtigere du går jo mere fedt skal du brænde.

Se mere: Vægttab programmer for kvinder

5. farvel til rødt kød

Rødt kød er meget usundt. Det sænker dit stofskifte og gør vægttab en vanskelig procedure. Hvis du taler med en specialist, vil de altid fortælle dig at holde miles væk fra rødt kød. De har altid været en afgørende årsag til sundhedsrelaterede problemer og sygdomme. Men det betyder ikke, at du aldrig vil spise rødt kød i dit liv. Engang imellem er det fint, men at have det hver dag skal kun bære negative konsekvenser. Derfor skal du sige farvel til rødt kød for at tabe noget.

6. Ingen dårlige vaner tilladt:

Ifølge flere læger har de, der er kædet rygere og drikkere, tendens til at lægge vægt hurtigere end dem, der ikke gør det. Da dette er en usund vane, er du nødt til at slippe af med dette for at tabe sig. Flere drikkevarer som øl, vodka, whisky og rom indeholder for mange uønskede kalorier, der får dig til at lægge sindssyge i løbet af få uger. Hver gang du vil have en drink i baren, skal du altid minde dig om den pottebellied misbehavende bureaukrat, der sidder midt i baren, hver dag drikker bort galloner og galloner øl. Jeg er sikker på, at du ikke ønsker at være den forvirrede.

7. Frugt og grønt:

Jo sundere du spiser, jo mere vil du tabe sig. Hvis du fortsætter med at chokolade og stegte mad hver dag, er der ingen måde, du vil smelte det stædige kropsfedt. Du skal spise masser af frugt og grøntsager. Da aftensmad har tendens til at være dagens lyseste måltid, kan du bare have en frugtsalat med en lille skål ostemasse eller nogle kogte grøntsager. Du vil helt sikkert se nogle gode resultater i en måned.

8. Bliv aktiv:

Et godt tip at tabe sig er at forblive aktiv. Du behøver ikke altid at sidde og slappe af. Få din krop at flytte hele dagen så meget som muligt. Dette vil helt sikkert forbrænde en hel del kalorier og gøre dit vægttab effektivt. Derfor næste gang du har lyst til, at du ikke har noget at gøre, skal du bare feje gulvene, afslutte værftet eller blot rense dit værelse.

9. løber op ad trappen:

At køre op ad trappen er den bedste måde at tabe sig på. Hvis du bruger fem minutter om dagen, bare løber op og ned ad trappen, vil du se gode resultater. Ikke alene vil du svede, men vil også smelte fedt.

10. Indstil realistiske mål:

Hvis du vil tabe dig, kan du ikke sætte dig selv urealistiske mål. For eksempel: efter en kost diagram der vil tabe 40 pounds i en måned er absolut nødder. De er bestemt ikke rigtige og vil helt sikkert ikke hjælpe dig med at tabe nogen reel vægt. Så for at gøre dit vægttab effektivt, lav de rette mål, og du vil se en ændring snart.

Se mere: Sådan taber du i 7 dage

11. Reducere kalorieindtag:

Hvis du forsøger at tabe dig, skal du forbrænde eller nedskære dine kalorier. Du bliver nødt til at forbrænde ca. 500 kalorier hver dag. Dette er bare ikke muligt ved slankekure, men du skal også træne. Du kan reducere dit kalorieindtag ved at holde op med få ting fra kost som burgere; is osv. holde en tjek på dit kalorieindtag med regnemaskinen for at nå målet om vægttab effektivt.

12. Flyt, når du kommer tid:

Det er meget vigtigt, at du bliver aktiv selv i din 15 minutters pause. Du kan tage en lille tur for at hjælpe med vægttab.

13. gøre aften træning:

Trættende dage kan give dig en undskyldning for ikke at gå på gym. Således skal du være motiveret og engageret for hver aften træning.

14. gøre intens kardio

Hvis du har vanskelige kardio sessioner i 45 min. 3 gange om ugen, kan du nemt øge dit stofskifte. Dette vil hjælpe med at hæve dit stofskifte, selv når du har stoppet sveden og hjælper med at brænde mange kalorier. Du kan også vælge løb, cykling eller løbebånd træning.

15. Smart rejse:

Er der på ferie? At vide, at motion i denne rutine kan være kedeligt, men du skal fortsætte med at gøre det. Du kan bære nogle træningsposter, som ikke er for tunge eller tager masser af plads.

16. Hold en check på skalaen:

At træde på en skala er altid fristende, men samtidig kan det også få dig til at føle dig dårlig. Hvis dette er tilfældet, skal du bare tage en pause og stadig være motiveret. Skalaen vil sikkert ikke ændre sig over natten, men vær ikke utilfreds. Du kan veje ugentligt for at få det bedste resultat af succes.

16. drik masser af vand:

Vand hjælper dig med at holde hydreret og også forbruget er nyttigt i vægttab i stor udstrækning. Du skal altid drikke vand før dit måltid for at holde dig selv hydreret. Inkluder også fødevarer, der har masser af vandindhold som frugt, grøntsager. Dette vil også hjælpe dig med at føle sig fyldigere i længere tid og hjælpe med mindre spisning. Du kan også drikke køligt vand, der hjælper med at fremskynde stofskiftet og også afskrække enhver cravings for de drikkevarer som lime juice, sodavand.

17. Må ikke springe morgenmad:

Du kan spise morgenmad om morgenen for at holde kroppen aktiv. Dette vil også hjælpe dig med at forbrænde kalorier og øge dit stofskifte.

18. Gør små træningsprogrammer - men hold en check:

Du kan enten gøre kort, men intens kardio træning. Dette er også meget nyttigt som de længere at brænde mange kalorier.

19. elsker din mad

Spise mindre, mens du prøver vægttab er det værste tilfælde. Dette fratager dig i virkeligheden, så du kan gøre eller holde en snyde dag - for at spise, hvad du vil. Du kan forbruge højt kalorieindhold nogle gange, det vil sikkert ikke ødelægge din sunde kost. Dette til gengæld hengiver dig til lejligheden og skaber et godt forhold til din kost mad. Dette er også et effektivt middel til binge spise.

20. Lad dig ikke narre kalorien:

Hvis du forsøger at tabe sig, handler det kun om matematik. Så prøv ikke at narre dig selv ved at forlade punktafgifter eller spise ekstra og træne mindre ud. Denne tankegang kan også få dig til at spise mere, hvad du faktisk brænder. Således kan det føre til vægtøgning og ikke vægttab.

21. Ingen junk food:

Dette er det værste vægttab problem. Når du spiser mere mad med masser af sukker og fedtindhold, gør det dig irritabelt og endog trægt. Du skal skylle alle junks ud af systemet, så du kan gøre 2 ugers eliminationsprogram for kost ved at sænke indtaget af gluten, sukker, mejeriprodukter, koffein og alkohol.

22. forbruge blåbær:

Ja, du har hørt det rigtigt. De er fyldt med antioxidanter og hjælper også med at reducere mavefedt. De indeholder anthocyanin, der kan ændre enhver aktivitet af generne, som findes i vores menneskelige fedtcelle. Dette gør det til gengæld svært eller vores krop bliver vild.

23. Spis stenfrugter:

Stenfrugter som nektarin, blomme, fersken og kirsebær har kemikalier til at hjælpe dig med at slippe af med fedme. Disse bruges også til at opretholde diabetesniveauet og virker som antiinflammatorisk.

24. Spis frisk:

Du spiser ikke meget junkfood, men stadig vinder? Der kan være andre usunde grunde som forbrug af højt forarbejdede fødevarer. Det anbefales derfor, at du forbruger mere naturlige produkter end pakkede. Dette fastholder energiniveauet, hjælper i god søvn og giver også din energi til at gøre dine træningsprogrammer.

25. Vær i de nye vaner:

Du skal følge din rutine, selv efter at du taber vægt. Tab i vægt er også livsstilsændring og ikke bare indtil målet nås. Så kom ikke tilbage til din gamle spiseforbrug, som igen vil blive vigende.

26. Erstat din øvelse:

Dette er almindeligt problem, når vi ikke kan lide at tage op en ny øvelsesregime. I dette tilfælde kan du fortsætte med din samme rutine, men tilføje nogle ekstra minutter til træning. Du kan også gøre sprint, når du er færdig med din løb; vælg tunge vægte for at tilføje forskel.

27. Forbruge fibre om morgenen:

Når du prøver at tabe sig, kan du spise de fødevarer, der hjælper dig med at føle dig fuld i længere tid. Dette vil fjerne sultens smerter med fristelse. Således, når du starter din dag kan du medtage 8 Gm fiber i din morgenmad.

28. Household Chorus:

Du kan gøre hele dit husholdningskor for at tabe sig. Start med at tage trapper, gå med hund, støvsuge, dyb rensning af dit hus, havearbejde osv. Disse vil med sikkerhed hjælpe dig med at brænde flere kalorier og holde dig aktiv.

29. Medtag kikærter og grapefrugt:

De betragtes som dine bedste venner, hvis du vil tabe dig. Kikærter hjælper med at bryde dårlig snacking vane, mens forbruge 1/2 grapefrugt forud for hvert måltid hjælper med at reducere pounds.

30. træning med musik:

At have mobiltelefoner er meget almindelige i disse dage. Du kan bruge din yndlings afspilningsliste mens du er på gymnastiksalen. Men sørg for at du giver fuld opmærksomhed for at få væddemål.

Pin
Send
Share
Send