Skønhed og mode

4 Populære Neutrogena Eye Creams i Indien

Pin
Send
Share
Send


Neutrogena, et amerikansk mærke til hudpleje, hårpleje og kosmetik blev grundlagt i 1930 i Los Angeles, Californien af ​​Emanuel Stolaroff og blev oprindeligt navngivet Natone. Senere blev det omdøbt til Neutrogena. Det Forenede Statsbaserede firma, Johnson & Johnson-konglomeratet, købte det uafhængige firma Neutrogena i 1994. Siden da er det kommet langt og udvidet sit mærke i mere end 70 lande som Canada, Storbritannien, Sydkorea, Kina, Syd Afrika og så videre. Den samlede omsætning af mærket er over 6 milliarder USD. Neutrogena gjorde også stadigt vej ind i Indien og etablerede sig som et unikt og populært mærke med tiden. Her optages er øjet cremer produceret af Neutrogena hus. Lad os se på dem.

Bedste Neutrogena Eye Creams:

Lad os se på de øverste Neutrogena øjencremer i Indien.

1. Neutrogena sund hud øjencreme:

Den sunde hudcreme fra Neutrogena har været klinisk bevist for at reducere udseendet af fine linjer og rynker og øge hudens fasthed omkring øjnene. Øjencreme kombineres med formler som patenteret melibiose, naturligt sukkerderivat, vitaminer A, C & E og Pro-vitamin B5, som holder fasthed og hydrerer øjnene, der bevarer fugtigheden. Udseendet af mørke cirkler reduceres synligt med optiske lysdiffusorer.

2. Neutrogena Rapid Wrinkle Reparation Øjencreme:

Denne Rapid Wrinkle Repair Eye Cream af Neutrogena House hævder at arbejde hurtigt med synlige resultater på huden inden for en uges tidsrum. Øjencreme kombineres med egenskaber af Retinol SA, Glucose-kompleks og Hyaluronsyre, som hjælper med at fugtige og skaber huden omkring øjnene. Det hydrater også huden og giver et fornyet, forynget look i huden. Det forsvinder også tegnene på kragefødder, fine linjer og reducerer mørke cirkler.

Se mere: Bedste under øjencreme i Indien

3. Neutrogena Fine Fairness Eye Cream:

Neutrogena Fine Fairness Eye Cream er et godt middel til at slippe af med øjenpuffiness og mørke cirkler. Det er en god øjencreme, der synligt reducerer fine linjer, poser og mørke cirkler rundt om øjnene, der sker på grund af manglende søvn og stress, som resulterer i at du bliver træt. For et frisk og lyst udseende hver dag kombineres denne fine retfærdighed øjencreme af Neutrogena med egenskaber af naturlige mineraler og glimmer, der lyser udseendet af øjets konturareal. Produktet kommer i en creme som tekstur, og kun en tilstrækkelig mængde er nødvendig for at blive absorberet i huden.

Se mere: Olay Under Eye Cream

4. Neutrogena Rapid Dark Circle Reparation Øjencreme:

Denne specielle øjencreme fremstillet af Neutrogenas hus er en vidunderlig formel for at slippe af med mørke cirkler og puffiness omkring øjenområdet. Produktet hævder at reducere mørke cirkler synligt inden for en uge. Det hjælper også med at udjævne hudtonen under øjet sammen med øjeblikkeligt lysere under-øjenskygger, der skyldes trætte øjne. Denne hurtige, mørke cirkel øjencreme af Neutrogena kan påføres alene eller kan gelades sammen med makeup. Dette produkt er testet af øjenlæge og dermed sikkert at bruge. Dette produkt kommer i en creme som tekstur og absorberes let ind i huden.

Se mere: Bedste Dark Circle Eye Cream

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4.

Pin
Send
Share
Send