Hårpleje

Sådan forhindrer du tidlig graying af hår?

Pin
Send
Share
Send


For tidlig graying er ikke noget at bekymre sig om, så mange årsager som arvelige problemer og genetik er det meste af bindingen en årsag til dette problem. Selvom for tidlig graying forekommer ret ofte, kan det let håndteres, da det ikke er så stort et problem. Der er masser af hjemmemekanismer til rådighed over hele kloden, der hjælper dig med nemt at håndtere for tidlig graying af hår, der kommer og går. Nu for fuldt ud at forstå for tidlig hårgradering.

Man må først forstå, at for tidlig graying opstår på to forskellige måder, som omfatter overdreven graying og skræmmer graying. Overdreven graying opstår for det meste på grund af genetik og har brug for stærkere metoder for at vende om, mens manglende graying er mere af en gradvis og langsom proces, som hvis den bliver nippet i knoppen, vil stoppe permanent. Hader bliver kaldt en gammel hag på grund af det grå hår du har været stærkt velsignet med? Vi har magiske løsninger til dig at bruge. Derfor læs videre og vær velinformeret om det samme.

Faktorer og årsager til tidlig graying af hår:

Før vi taler om retsmidlerne, lad os også kontrollere årsager og faktorer, der gør håret grå før tiden. Ved at lære, hvad der forårsager hårgravning, kan vi derefter arbejde på løsninger, der kan hjælpe os på lang sigt. Markedet på nettet eller på anden måde oversvømmes med en liste over varer, produkter og tjenester, der skal bruges, hvoraf de fleste har kemikalier i dem. Dette kunne gøre tingene værre for dig, derfor lad os se på en holistisk tilgang til det samme og behandle de for tidlige gråhår også.

Hvad du ikke kan forhindre ville være naturens cyklus af hårgraying, men du kan altid sænke dens effekter. For tidlig graying sker fordi;

 • Manglende ernæring
 • B-vitaminmangel i kroppen
 • Mangel på mineraler som kobber og jern eller endog iodindtagelse
 • arvelige
 • Stress
 • Beskidt hovedbund
 • Kemikalier i shampoo
 • Kemikalier i sæber
 • Hår styling produkter
 • Hot irons for krøller og retting af hår
 • Skjoldbruskkirtel
 • Mangel på vitamin B12
 • Vitiligo
 • Overgangsalderen for tidligt
 • Rygning og meget mere

Hjem Remedies for tidlig graying af hår:

Der er et par gode hjemmet retsmidler, der ikke kun vil hjælpe dig med at bekæmpe for tidlig graying af hår, men det vil hjælpe dig med at slippe af med det permanent. Disse tips hjælper med at bremse hårets grådighed:

1. Brug lavendel:

Dråber lavendel og bay olie kan hjælpe med at vende for tidlig graying. Basen til hårmassen skal dog være fire ounce eller mere sesam eller mandelolie; selv sojabønneolie ville være god. Massér dette ind i dit hår hver dag og vask det derefter af med lunkent vand.

2. Rosemary og salvie hjælper:

Rosemary og salvie siden tidens ældgamle er blevet brugt som en anti-dote til for tidlig graying. Selv jojobaolie er også kendt for at fremme hårvækst, til at fodre håret og holde det sort og skinnende også. Dette er især vigtigt for folk, der ofte farve deres hår og har også problemer med skæl. Massage nogen af ​​olierne individuelt i en varm og fortyndet tilstand tre gange om ugen for den bedste produktion. Dette er en af ​​de bedste og ekstreme naturlige hjemmet retsmidler for at forhindre for tidlig graying af hår og fremmer glat hår.

3. Aloe Vera Wonders:

Pastaen af ​​aloe vera vil hjælpe med at rense og helbrede hovedbunden, ridser hovedbunden af ​​svamp og kløe, fugtiger hovedbunden og balancerer pH-niveauerne også. Når blandet med kokosolie eller mælk, eller endda hvedekimolie, reverserer kogningen for tidlig graying til. Processen skal udføres tre gange om ugen for de bedste resultater og i 30 minutter hver gang

Se mere: Sådan får du lystigt hår

4. Amla Tonic til For tidlig Graying of Hair:

Amla har været kendt som en tonic, der reverserer for tidlig graying og forhindrer hår i at falde. Et par stykker af frugten er alt hvad du behøver som en pasta, eller du kan få den tørret og stegt i kokosolie til mørkere. Påfør pastaen i hovedbunden og hold den i en halv time hver dag. Vask det med en mild urte shampoo for de bedste effekter.

5. Amla hjælper:

Amla blandet med limejuice og holdes natten over ville være godt for at vende for tidlig graying, siger eksperter. Masserer hovedbunden med denne potion ville bringe glans, glans og glans tilbage, og det forhindrer for tidlig graying også. Gør det tre gange om ugen for de bedste resultater

6. Curry leafs:

Curry blade, når de forbruges eller koges i hot coconut olie og påføres ville være godt for tidlige graying reversals. Dette giver styrke til hår og vitalitet også. Anvendelse af concoction hver anden dag ville være bedst, i en halv time. Sundhedshår sans for tidlige problemer ville være en realitet for dig at nyde

7. Henna for tidlig hårgraying:

I Indien bruger kvinder og mænd henna til at betingelse håret. Det virker også godt for for tidlig graying også, da det giver håret en naturlig kaffe farve, forhindrer folliklerne i at bryde og væsner tilbage også den kroniske ære.

Læs mere: Henna Pack For Grå Hår

8. Frugter og Veggies:

Har mange friske frugter og grøntsager med masser af vand. De toksiner ville blive vasket af fra insiderne, hvilket gør blodcirkulationen mulig til hovedbunden. Fødevarer, der er rige på mineraler og proteiner, bør indtages som daglige kostvaner. Zink og dets fravær forårsager hår til grå snart og falder også. Hovedbunden har brug for melanin for at holde den naturlige hårfarve også intakt. Fjerkræ og mejeriprodukter, friske og brugte internt og eksternt, arbejder vidundere ved at vende den tidlige graying. For vegetariske tilhængere, buts, frugter, olivenolie og kilder rig på omega 3 fedtsyrer og aminosyrer ville fungere godt

9. Sennep og mandelolie:

Bland mandelolie med sennepolie og ricinusolie, 2: 2: 1 måling. Varm nu denne blanding godt og lad den køle af. Brug en ren bomuldsflig til at gnide forsigtigt over hovedbunden og hårrødderne. Brug en varm turbanterapi efter dette i en halv time og vask den af ​​med en mild urte shampoo. Dette skal ske tre gange om ugen, da det nærer hårets rødder, folliklerne styrkes, og hovedbunden holdes fugtet også. Sørg for at bruge den nøjagtige mål som angivet, da ricinusolie er stærk og tyk. Gør dette så ofte som muligt, lad det stå på dit hår natten over, vask det ud næste morgen.

10. Citron og Almond:

Citronsaft og mandelolie, når blandet hjælper med forebyggelse af graderende hår. Bland de to i lige store mængder og anvend. Hold det på dit hår natten over, brug en shower cap eller ellers ville du pletter din pude. Vask det af næste morgen med urte shampoo og beting det med amla og shikakai blanding. Gør det tre gange om ugen for at få de bedste resultater.

Se mere: Hvordan man reducerer hvidt hår naturligt

11. Castorolie:

Castorolie er gode måder at hjælpe med at slippe af med for tidlig hårgravning. Selv om ikke mange mennesker ved, er denne ricinusolie fyldt med flere ingredienser, der gør håret mere lækkert og giver det en glød, som ikke mange olier kan give dig i en hurtig periode. Med ricinusolie kan du ikke gøre noget forkert, når det kommer til at bekæmpe overdreven graying af dit hår. Påfør det dagligt før du går i seng og vask det af med koldt vand hver morgen for at opnå de bedste resultater. Mange spørger hvordan man forhindrer for tidlig graying af hår, og dette er det mest basale svar.

12. Masser af vand:

Selv om det ser ud som et meget menialt punkt, kan drikkevand være det stærkeste forsvar du har mod for tidlig graying af dit hår. Dette skyldes, at vand er fyldt med næringsstoffer, der holder dit hår lækkert og hjælper dig med at opretholde farve i længere tid. For tidlig graying kan let bremses, hvis du bruger den rigtige mængde vand hver dag. Gør dette til en vane og se forskellen på ingen tid.

13. En sund kost:

En sund kost er endnu en gang et af de stærkeste våben du har mod misfarvning. Dette skyldes, at den mad, du spiser, er rig på vitaminer og mineraler, som alle er meget nødvendige med hensyn til at blive sunde. En sund hårvækst efterfulgt af god farve er et tegn på sundt hår og en sund kost vil helt sikkert bidrage til at sørge for dette gradvist. Dette er en af ​​de bedste hjem retsmidler
for tidligt graying af hår er der.

Se mere: Sådan får du langt lyst hår

14. Æg og honning:

To af de mest naturlige produkter, du kan finde for dit hår, et æg og honningmaske kan hjælpe med at forynge dit hår for at bekæmpe for tidlig hårgraying nemt. Dette er en af ​​de bedste hjemmelavede præmature grå hårbehandlinger med de mest effektive resultater. Sammensætningen fungerer som henna, der tilføjer farve til dit hår i lange perioder, hvis det anvendes regelmæssigt og korrekt.

15. C-vitamin:

Vitamin C-mangler til tider forårsager for tidlig graying af hår, derfor er det altid i disse situationer altid bedre at anvende vitamin C-koncentrationer på dit hår og lade det være natten over. Du kan bruge citronsaft, som er en stor vitamin C-valgkreds. Det kan hjælpe, når man leder efter, hvordan man stopper for tidlig graying.

Pin
Send
Share
Send