Skønhed og mode

Top 19 bælter mærker til kvinder og mænd

Pin
Send
Share
Send


Tilbehør er en vigtig del af kvinder og mænds dressinger. Med stigningen i efterspørgslen fra vestlige outfits er efterspørgslen efter få mandlige tilbehør også steget på kvinders måde. Bælterne blev primært brugt af mændene på casuals og jeans. Men med kvindernes stigende mode status har den også udarbejdet sin plads i kvinders garderobe.

Branded Bælter til kvinder og mænd:

Lad os se på de største mærker på markedet for kvinder og mænds bælter.

1. Akris Punto Læderremme:

Akris Punto, et læderremmærke, der ligger i Schweiz, udsender sofistikerede og enkle bælte design af originalt læder til kvinderne. De forskellige nuancer, de giver dig i farver, gør dig vild for at vælge fra til dit outfit.

2. Versace Belt:

Versace har givet fashionable bælte design med forskellige materialer til de unge mænd til at dekorere sig selv. Det er de berømte bælte mærker, da bælterne er lavet af rent læder og nogle af dens taljebåndssløjfer består af et design bestående af krystaller, der stjæler hjertet af mænd til fester.

3. Prada Bælter:

Prada tælles blandt de bedste bælte mærker til kvinder og mænd. Begyndende med bælte design til mænd, har de nu også fået en god størrelse på markedet for kvinder bælte design. Næsten brug af læder, polyester, fløjl, bomuld, etc. som deres materiale, har de givet fantastiske fashionable og enkle casual bælte design.

4. Behnaz Sarafpour:

En ung dame fra New York er nu de berømte bælte mærker med sine fantastiske mønstre i bælter. Hun har vundet adskillige priser for hendes fantastiske designs. Hendes seneste design var et justerbart bælte med et sølvskinnende spændebånd. Spænde har flere kurvede designs, der giver det et fantastisk udseende, ikke formaler og casuals.

5. Hermes Entriviere:

Hermes Entriviere er optaget i listen over ti bæltemærker, og har fanget flere mænds hjerter, alder ingen bar, mod de designs, den har udskåret. De bruger ægte læder til at danne forskellige mønstre med sterling sølv eller legering til spænderne. Dens klassiske stil og farver tiltrækker de fleste af de højeste mænd.

Se mere: Designer Bælter

6. Gucci:

Gode ​​bælte mærker fra Neiman Marcus, Gucci har placeret sit navn i kvinders tilbehør og specielt bælter. De er velkendte for deres enkle design af læderbælter dækket af fløjl for at give et fængende udseende. Små design craved på bæltet gør det mere interessant at fortsætte hovedsagelig casuals som jeans, korte kjoler og palazzo.

7. Dolce og Gabbana:

Et kendte bælte mærker, der har vundet flere hjerter i mode uger i Milano, Italien og Japan i år. Dolce og Gabbana har givet flere trykte designede farverige bælter lavet af silke og polyester for at give et fantastisk udseende til dine vestlige tøj. Med sommer og vinter mode slid som base, har de også designet spænder til at elske bæltet mere.

8. Kenneth Cole Reaction Belts:

De gode bælter mærker omfatter navnet Kenneth Cole Reaction. Hovedattraktionen af ​​de mønstre, det giver, er at bælterne er reversible i naturen. Bælterne designet af virksomheden er meget tilfredse med bukser og jeans af enhver farve og er elsket af mænd på grund af dens kvalitet.

9. Temperley London:

Et firma, der giver mode en ny definition, har Temperley London givet nye og trendy design af bælter siden 2000. En top ranger i bælte mærker listen har virksomheden givet flere bælte design fra rent læder, fløjl, bomuld, polyester osv. Flere fashion show ramper er blevet prydet med bælterne designet af dette selskab og har taget mode til et nyt niveau.

10. B-low Bæltet:

Et luksuriøst bæltefirma i branded belts køen er det B-lave bælte beliggende på Amerika. Det giver din personlighed et luksuriøst og afslørende udseende, når det bæres til særlige lejligheder. De designer fashionable bælter af læder, de designer bælterne med attraktive designs besat i diamanter og andre charme.

Se mere: Bælter til kvinder

11. Yves Saint Laurent:

Etableret i Paris, modebyen, i år 1961, har det givet modeindustrien nye tendenser i bælter og andet tilbehør. Arbejdet med de seneste krav fra kvinderne har virksomheden givet flere fantastiske bælte design af læder og andre materialer.

12. Anne Klein:

Anne Klein er den bedste bælte mærker beliggende i Amerika. Med forandringen i modetrends har den altid givet kvinderne et nyt og trendigt udseende til at forære deres krop med. Det bælte design, det har givet, har tildelt dem med de førende bælteudbydere for året 2016.

13. Paul Smith:

Paul Smith består ikke kun af det dristige design og dristige farver bælte, men har også store sorter af hæfteklammer og mindre kostbare bælter. Disse bælter, når de bæres af mørke farvebukser eller jeans af mænd, så får de dem til at se flotte og smukke ud.

14. Melamerede bælter:

Melamed har været i modebranchen og giver sine bedste designs til bælter og andet tilbehør til kvinder i henhold til den seneste trend. Det er et af de gode bælte mærker, der giver fashionable og enkle bælte design til somre og fester. For nylig blev deres nye design af et bælte fremstillet i silke med en bue båret i modeshowet af somrene i Paris.

15. Ralph Lauren:

Ralph Lauren har været de bedste bælter mærker for funky og designer bælter. Ved brug af læder, metal, stof og andre materialer har det altid givet tøjene en delikatesse til fester, rødt tæppe, officielt slid osv. Det moderne udseende kan opnås med bælterne designet af virksomheden til en ny ikonisk se på dine jeans, vintage tøj, sommer tøj osv.

Se mere: Bælter til børn piger

16. Armani Collezioni:

Armani Collezioni har givet fashionable bælte design med forskellige materialer til de unge kvinder til at dekorere sig selv. Det nyeste bælte design udført, hvis polyester og fløjl giver det et charmerende udseende over korte kjoler eller på capri. I betragtning af et diamantlignende design stjæler bæltet hjerte af college piger til fester.

17. Emilio Pucci:

Tællet i den øverste ti bælte mærker liste, har Emilio Pucci fanget hjerter af flere kvinder, alder ingen bar, mod de designs, det har udskåret. Arbejdet fra Fiorentina Maison, de design, det har givet, er altid tema for fester, symboler, relateret til forskellige arbejdsfelter osv. De bruger egentligt læder til at danne forskellige mønstre med sterling sølv eller legering til spænderne.

18. Miu Miu:

De gode bælter mærker omfatter navnet Miu Miu beliggende i Italien. Hovedattraktionen af ​​de designs, den giver, er, at den bruger originalt læder, der giver forskellige designs. Bælterne designet af firmaet er meget tilfredse med skinny jeans og capri. Det er også udbredt på korte kjole for at give et sensuelt blik.

19. Salvatore Ferragamo:

Salvatore Ferragamo blev etableret til tilbehør til mænd, men det har også startet med fantastiske tilbehør til kvinder siden mange år. Det har været en god bælte mærker til kvinder med trendy læderbælter med en fantastisk spænde design. Det er det forudgående valg for de arbejdende kvinder på formaler.

Således som mændene er meget glad i de bælter, de sætter på, har kvinderne også givet bælterne et nyt billede i tilbehør. De mærkebælter er blevet set i garderobeskabe af flere kvinder og mænd, der elsker at have fashionable varer i deres samling. De bedste bælte mærker kan ses i modetrends på det røde tæppe.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19.

Pin
Send
Share
Send