Skønhed og mode

5 måder at slippe af med huslige lugte

Pin
Send
Share
Send


Hvert hus har en lugt. Det kan være en skraldespand, kæledyr lugt eller endda duften af ​​svampe. Nogle gange, uanset hvor meget du tager hånd om dit hjem, bliver det stadig fyldt med nogle lugte. Du kan forsøge at rense alt ud og sprøjte din yndlings duft for at dække lugten, men det virker ikke altid, da det er en smule lugt, der kommer krybende lige tilbage. I dette tilfælde vil du gerne komme direkte til kilden for at slippe af med den stinke en gang for alle.

Sådan kan du få dit hjem til at lugte friskere.

1. Få en luftrensemaskine:

Fælles skadelige elementer inde i dit hus omfatter støv, kæledyrsdander, fugt, skimmel, pollen, asbest, radongas samt brugte røg. Desuden inviterer du også de udendørs forurenende stoffer til dit hjem hver gang du åbner en dør eller endda et vindue. Disse skadelige forurenende stoffer bliver så fanget inde i dit hjem med dig, og de bliver en del af luften, som du trækker vejret. Alle renseapparater arbejder på et fælles princip om at behandle luften omkring dem, fjerner forureningerne og frigiver derefter ren og frisk luft du ånder. Du kan købe air purifier online til de bedste priser. KENT Air Purifiers er en af ​​de bedste rensemidler til rådighed på markedet.

2. Vask væk Foul Opvaskemaskine Lugt og mad Lugt:

Du kan slippe af med midlertidig køkken lugt, som brændt toast og stegt mad simpelthen ved at slukke for udstødningsventilatoren, åbne vinduerne eller ved at sprøjte en room freshener. Men for at slippe af med faste opvaskemaskiner lugt, skal du fylde en opvaskemaskine- sikker kop med hvid eddike, læg den på den øverste rack og kør den gennem en cyklus uden retter. Duften af ​​eddike vil forstyrre dig i en time eller så, men efter det vil alle opvaskemaskinens dufte forsvinde. Også, hvis du laver en masse stegt eller krydret mad, kan du lugte madene i dine frysere. Du kan simpelthen vaske denne lugt med sæbe og varmt vand. Men for øjeblikkelig lindring efter madlavning kan du koge en kop eddike. De dampe, der frigiver i atmosfæren, skærer de andre lugte.

3. Sæt en stopper for dyrelugt med trækul:

Aktiveret kul er en form for kulstof, der er blevet "aktiveret" for at gøre den ekstremt porøs. Dette træk hjælper med at absorbere en række dårlige lugte, især de der skyldes kæledyr. Alt du skal gøre er at sætte det rundt om skraldespanden for at hjælpe med at eliminere stinken.

4. Eliminér vaskemaskine Mould lugt:

Da døren til en frontbelastningsmaskine altid er tætnet så tæt, cirkulerer luften aldrig indeni. Dette gør det muligt for muld og svamp at vokse og stinke op i vaskerummet. Du kan vaske støbeformen og den dårlige lugt væk ved at køre en cyklus med omkring to kopper blegemiddel og varmt vand. Det anbefales også at lade døren stå åben mellem vaskerne.

5. Tilføj citroner til din bortskaffelse af affald og deodoriser køleskabet:

Bare fordi du lægger alt køkkenaffald i skraldet, betyder det ikke, at det skal stinke. Du kan eliminere skrald stink ved at skære citroner, appelsiner eller limes og droppe dem i løbende bortskaffelse. Citrus har tendens til at slippe af med de fleste lugte. Hvis dette ikke virker, kan du bruge hvid eddike med koldt vand. Den mest effektive løsning til at slippe af med køleskabslugt er at sætte sodavand på en hylde eller på bagsiden af ​​køleskabet. Du kan ændre dette en gang om året, og sørg for at holde det væk fra grøntsager, da natriumbicarbonatet, der er til stede i bagepulver, kan forårsage, at grønne grønne grøntsager halter hurtigt. Natriumbicarbonat har en unik kemisk egenskab ved at absorbere og tiltrække dårlige lugte.

Pin
Send
Share
Send