Tattoo Designs

Top 10 Britney Spears Tattoo Designs

Pin
Send
Share
Send


Britney Spears, den helt nyhedskvinde kan give intenst rivalisering til ethvert stil symbol rundt om i verden. Hendes ubesværede ånd og effektive scene-nærhed kan uden stor strækning frygte hver eneste person i mængden. Trods det faktum, at diskussioner forfølger hende ofte, ville den snazzy diva pålideligt forblive bemærkelsesværdig på grund af hendes fejlfri designfølelse. Den bedste del om hendes stilforklaring er naturligvis en samling af tatoveringer, som hun paraderer dejligt. Ingen stor overraskelse, den unge æra fortsætter med at søge efter sine friskere symboler imod alle odds, især når hun tænker på et alternativt sind, der blæser med kropsarbejder.

Britney Spears 'tatoveringer tilfældigvis er den mest almindelige blandt tatovering beundrere over hele verden. Her er nok de mest kendte eksempler, du kan gå til enhver dag.

Med hensyn til tatoveringer foretrækker stildivaen at ændre tatoveringsdesignene så regelmæssigt som hendes tøj. Hun er en ekstremistisk aficionado af stærk kropsarbejder, og sandsynligvis er ingen del af hendes krop blevet nægtet en tatovering. Begyndende fra små og charmerende, har hun lagt på store, fantastiske tatoveringer hver gang imellem. Kig på nogle af de mest beautificerede tatoveringer, hun ville pålideligt elske at parade.

Bedste Britney Spears Tatoveringsdesigner og billeder:

Her er de top 9 Britney spears tattoo designs og billeder som følger.

1. De Pink Lips:

Dette er noget, der kører bedst med den brændende Britney Spears. Dette er selvfølgelig en typisk tatovering, som hun arbejdede ud i løbet af hendes velkendte breakdown-dage. Hun satte denne tatovering på indersiden af ​​hendes højre håndled. Dette er en anstændig en at gå til.

2. Kabbalah Symbol:

Dette er et alternativt varemærke tatovering paraded af Britney. Mange accepterer, at kabbalah image tatoveringen på hendes hals er en motivation fra Madonna. Scripted på hebraisk, er betydningen af ​​denne Britney Spears hals tatovering 'recuperating'.

3. Foot And Toe Tattoo:

Til trods for at være et typisk eksempel, ser fod- og tatovering den mest kønne ud på Britney. Hun har en blomstervint tattoo på hendes højre fod, og en blomstrende tatovering til venstre. Begge disse tatoveringer ser på mode og cool.

4. Fairy Britney Spears Tattoo:

Den mest udbredte Britney tatovering er pixie tatoveringen på hendes lavere ryg. Det accepteres at være den første tatovering, hun havde i begyndelsen af ​​2000'erne. Pixie er et symbol på ungdommen, og Britney har pålideligt været knyttet til drømemnerne. Ingen stor overraskelse, hun har aldrig udvist denne tatovering fra hendes krop.

Se mere: Amy Winehouse falske tatoveringer

5. Bloom med kinesisk symbol:

På chancen for at du får en mulighed for at opfatte hendes højre hofte, ville du ikke forsømme at genkende en charmerende tusindblomst med et kinesisk billede i midten. Mens mange individer accepterer, at billedet forbliver for "ejendommeligt", anfægter andre sig at have til hensigt at være "gåde". Uanset hvad dens betydning er, er det utvivlsomt en af ​​Britneys sejeste tatoveringer.

6. Star Britney Spears Tattoo:

Britney har igen og igen demonstreret hengivenhed for stjerne tatoveringer. Hun havde talrige beskedne stjerne tatoveringer på hendes hals, som har ændret deres områder med tiden.

Se mere: Taylor Swift Tattoo Ideas

7. Dice Britney Spears Tattoo:

Britney blæste terningen tatovering, da hun giftede sig med Kevin Federline. Hendes bedre halvdel havde en sammenlignende blå terning tatovering i hans højre hånd håndled. Britney blæste den røde terningen tatovering på venstre håndled.

8. Cross Britney Spears Tattoo:

Britney fik kryds tatoveringen ridset midt i hendes anerkendte breakdown dage. Hun satte på denne tatovering lige i kølvandet på barbering af hovedet.

Se mere: Rihannas Tatoveringer

9. Triangle Britney Spears Tattoo:

Britney's mainstream triangle tatovering kom op i løbet af 2009 Teen Choice Awards. Fundet på hendes højre hånd, er det en lille tatovering for at blive anerkendt. Det er svært at sige den reelle betydning af dette billede, men mange accepterer det, der fremgår af Illuminati. Det er den søde Britney spears tattoo design.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Top 10 Britney Spears Tattoo Designs & Meanings (Juli 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send