Skønhed og mode

6 bedste helligdomme og parker i Bihar

Pin
Send
Share
Send


Bihar er synonymt med mange ting, den vigtigste er dens parker. Den tolvte største del af Indien spiller en stolt vært i en overraskende 21 vildtreservater. Denne tilstand har også 2 nationalparker.

Således er Bihar fuld af frodigt grønt, der er et problem i alle tropiske klimaer. Bihar Wildlife Sanctuaries er en perfekt yngleplads for mange unikke arter af flora og fauna. De giver også meget gode medicinske faciliteter, der sikrer, at dyrene bevares også godt overvåges og medicinsk bistået.

Helligdomene er hjem til dyr som:

• Tigre,
• Sloth bjørne,
• Vilde hunde,
• Sambhars,
• Nilgai,
• Wolves,
• Leoparder,
• Hyenas,
• Peafowls,
• Pythoner,
• Enkelthornet næsehorn,
• Indisk bison og mange flere.

Indhold:

  Her er nogle af de mest berømte helligdomme og parker i Bihar:

  Palamau Tiger Reserve:

  Palamau Reserve er alle botanikers glæde. Med rig vegetation er det et sted, der er vært for en overflod af sjældne arter i planter. Træer som Sal, Pala, Mahua og Bamboo ledsage de mindre højder Murhu, Gulgul, Hulk og Netarhat. Den udsøgte Mirchaiya Water Fall ligger sammen med Garu, Suga Bandh Vandfald vil sikkert fascinere dig med deres æteriske skønhed. Skønheden i dette sted har længe begejstret mange forfattere til at synge ros af den betagende magi, der er skabt med stregerne af solstråler, der gennemsyrer gennem de tætte skove.

  Se mere: Nationalparker i Assam

  Valmiki National Park:

  Hjemmet for Maharishi Valmiki, vismanden og komponisten af ​​den episke Ramayana er restaureret i denne nationalpark. Det er en lektion i straffe om, hvordan en røver blev til en salvie og indspillede historier om Herren. Alle, der kommer til at besøge dette sted, nyder den fred og ro, der tager dem miles væk fra byens livs stress.

  Rajgir Wildlife Sanctuary:

  Rajgir Wildlife Sanctuary er bygget på en pittoresk plot, der strækker sig ca. 34 kvadratkilometer, og har den lovende tilstedeværelse af hængekøjer, der har sine rødder i buddhistiske og jains berømte perioder. Dette sted ligner de fleste buddhistiske helligdomme og har et varemærke ro, der skal opleves personligt.

  Se mere: Forlystelsesparker i Lucknow

  Hazaribagh Wildlife Sanctuary:

  Beliggende i de bakkede terræner af Bihar og dækker over 184 sq km med tykke tropiske skove og græsgege er det meget berømte Hazaribagh Wildlife Sanctuary. Hjem til en rigt biologisk mangfoldig fauna, det er et meget eftertragtet turiststed i Bihar. Den bedste tid er starten på foråret, hvor skoven kommer til live med et stænk af regnbuefarver. Med mange observatortårne ​​i parken kan turister og vilde livs entusiaster se nærmere på dyrene.

  Udhwa Lake Bird Sanctuary:

  Lavet af to dejlige søer Pataura og Berhale og dækker tæt på 565 kilometer er dette smukke fuglereservat. Hver af søerne dækker en stor udstrækning, dvs. Pataura 155 hektar og henholdsvis Berhale 410 hektar. Beliggende i en stenkast afstand fra den hellige Ganga rivulet tilføjer en behagelig åndelig touch. Det er bedst at besøge i løbet af vintrene, når trækfugle flokker helligdommen. Det er faktisk en fuglelovers fantasi.

  Bihar Forest-embedsmændene sikrer, at der ikke er kampeaktiviteter, og enhver sådan retfærdiggørelse straffes strengt.

  Se mere: Forlystelsesparker i Andhra Pradesh

  Funtasia Island Water Park Patna:

  Bihars første og eneste vandland er en dille blandt unge og børn. Åbent fra torsdag til tirsdag er det lukket om onsdagen. Denne park er længe ventet af beboerne og er en stjerneattraktion i Patna. Besøg det for at undslippe den tropiske varme, der er synonymt med Bihar om sommeren. Det vil helt sikkert løfte dine ånder.

  Kan du lide disse fantastiske helligdomme og parker i Bihar? vær venlig at give din kommentar nedenfor.

  Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

  Se videoen: You Bet Your Life: Secret Word - Door Paper Fire (Juni 2021).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send