Skønhed og mode

8 bedste kontinental mad opskrifter

Pin
Send
Share
Send


Lad os lave en kort fantasi, hvor du bor i en sæson, når de brændende solstråler ikke vil lade dig føle sig godt tilpas, selv inden i dit hjem. De konstante sveddråber, der samles i nærheden af ​​din pande, har nu fået dig til at føle sig klynge og opvarmet. Du ser uret langsomt at vende sig til en, og du ved, at frokosttiden er over dig, og alligevel har varmen spredt med din appetit. På omkring denne gang vil i stedet for at gøre dig klar til en restaurant, det ikke være effektivt, hvis du kan bringe de kontinentale smagsoplevelser ret til dit køkkenstrin for en sjov hvirvel i din daglige kedelige mad?

Bedste Kontinental Mad Opskrifter:

1. Jakke kartofler med fyld:

Mørk kog hele kartofler og steg den derefter op. Start nu med champignonblandingen, som er fyld eller puré. Bland tomat, løg, hvidløg, hakket marineret champignon med jord krydderier og oregano og basilikum. Lav en fin pasta og tilsæt derefter yoghurt eller cremefløde med koriander og løgløg. Skær kartoflerne i halvdelen og skub derefter ud indeni. Fyld derefter den skårede del med fyldingen.

2. Kylling og spinat macaroni:

Start med stegning af kyllingestykker i olivenolie og oregano med et antydning af basilikum og hvidløg og sørg for at de er udbenet. Nu i en pande hæld i kylling bouillon fra kogning og tilsæt macaroni til det. Når du har lavet sauté makaronien i ost og så fyld tallerken sammen med kyllingstykkerne og bages derefter godt, før du serverer.

3. Cottage cheese sød majs suppe:

Begynd med at koge alle grøntsager sammen med sød majs og i en separat pande sætte levende olie og ost. Bland nu de to og tilsæt ostspåner oven på den til smag. Dette er en lys brunch suppe fyldt med smag af ost. Ofte kan du tilsæt suppe med creme til suppen for ekstra smag.

4. Hvidvin kylling med hvidløg:

Start med at smide hvidløg, bacon, timian og basilikum i en pande fyldt med usaltet smør. Samtidig tilsættes mel og brødcrumb til kyllingestykkerne sammen med oregano og basilikum. Nu i en separat pan koge svampen i cremefløde og hvidløg og derefter begynde stegning den melindpakket kylling i hvidvin og bland derefter den opvarmede vin inden for alle de adskilte ingredienser. Til sidst blandes alle sammen og tilsættes sur creme eller yoghurt på toppen for at dekorere.

5. Majsrødder:

Disse er en god mulighed for bløde bruncher eller aftenmåltider, hvor majsen er infunderet indenfor brødbrødstykkerne. Start med at kaste ost, majs, kirsebær tomatstykker og paprika tærer i en pande og varm det i ovnen. Nu sæt blandingen på brødet og bages det, indtil det er gyldent og lækkert.

Se mere: Mad, der skal undgås under graviditeten

6. Lasagne:

Lasagne er lavet af den blødeste pasta fyldt med dryppende smeltet ost og tung tøj i den. Normalt er fyldningen efterladt efter eget valg. Lav lasagnebrønden godt med hvert lag overfyldt med fyld og ost, og brug derefter hvid sauce på toplaget, inden du bager det.

Se mere: Indiske muslimske madrecept

7. Scalloped kartoffel og oksekød

Her kan du bruge oksekødstykker, men oksekød er en af ​​de vigtigste ingredienser. Lav en fyld ud af hvidløg, timian, ingefær, basilikum og oregano sammen med eddik sauté-oksekødstykket, og smør derefter nogle kartofler op og rør den i olivenolie med hvidløgstykker. Læg nu skålen med hakket imellem ostens spåner på toppen og bages.

Se mere: Hvordan man laver ægfri gulerodskage

8. Pasta bage med kylling og bacon:

Selv her råder den væsentlige bacon- og kyllingstegning med krydderurter og blandede krydderier, og derefter tilsættes cremeostpastaen ovenpå, inden den bakes i en kage.

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Se videoen: How to Make Classic Carbonara. Jamie Oliver (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send