Skønhed og mode

10 stilfulde design af sorte skjorter til kvinder i Indien

Pin
Send
Share
Send


Virkningen af ​​sort mode og tiltrækkelsen mod det forsvinder aldrig. Mode verden har altid glæde sig over de sorte outfits med et større indtryk og et højere niveau. En sort kjole eller en sort halter top eller enhver designer top den sorte har en behagelig og dynamisk indvirkning. Parret med denim blå jeans er den verdensberømte og beundrede kombination. Men vi kan også matche smukt med hvide og cremer.

Seneste Black Shirts Kvinder:

Her er en samling af 10 afslappede og formelle sortfarvede skjorter til damer i Indien.

1. Women Black Double Pocket Crop Shirt:

En designer to-lommet sort skjorte til kvinder, der er kort i længden, gør det perfekte tøj, du gerne vil vandre rundt frit med afslapning og et stilfuldt udseende. Kraver åbnes og ærme tre fjerde størrelse og justerbare knapper til ærmerne.

2. Kvinder Langærmet Sort Shirt:

En langærmet kvinders sort skjorte ser eksklusiv og stilfuld, når den bæres af blå jeans. De hvide knapper med to lommer ser imponerende ud og giver et professionelt udseende. Kvinder med perfekt tøj kan helt sikkert lave en erklæring med en sådan sort skjorte.

3. Kjole sort puffet ærmet skjorte:

  

En dressy sort skjorte til kvinder med utroligt bløde stitched short sleeves ser blemishing. Den collared two pocketed skjorte er et rigtigt valg til et lige udseende billede. Den sorte skjorte ser perfekt ud med blå jeans, der kan være enten den slanke fit eller endda de rippede jeans.

4. Kvinders Non Ironed Tailor Fit Black Shirt:

Vil du være sexet styling og se dynamisk? Gå til en skræddersyet syet sort damer skjorte til det spektakulære udseende. For et perfekt professionelt udseende kan kvinder vælge en sådan designer, ikke-ironiseret sort skjorte med et par offwhite bukser.

5. Designer Kvinder Sort Shirt:

Sort farve er så mousserende, at den passer ikke kun til den retfærdige gennemførelse af damer, men også damer med en mørk hudtone. Den mørke sorte kvinders trøje med designede sequined ærmer vil være det perfekte festklæde og et blikfuldt og attraktivt.

Se mere: Plaid Womens Shirts

6. Kvinder Sort Laced Shirt:

En laced damer sorte skjorte er en dynamisk fantastisk skjorte, man ville elske at klæde sig på for business party. Den snøre over skjorte ser smuk ud på jeans med et spektakulært stort bælte. Ekstra lange ærmer til håndfladen ser smukke ud.

7. Kvinder Sort Sequined Shirt:

En sort sequined designer skjorte er lavet til en professionel fest tid. Designerne på ærmerne og bunddelen gør en attraktiv stil. En sort damer skjorte bør være en, som alle damer burde bringe til et udsagnsbillede for hende.

Se mere: Ladies White Shirt

8. Kvinders Tre Quarter Sleeve Black Shirt:

Kvinder med en funky stil kan også vælge at bære sorte skjorter med korte jeanskjoler eller åbne knapte skjorter med kæreste jeans. De fantastiske sorte skjorter til kvinder kan blandes og matches med farvebukser og designerjakker på toppen.

9. Kvinders Sort Stripet Shirt:

De øjenbrynende sorte skjorter til kvinder vil ikke kun give dig et anderledes udseende, men også opfriske dit billede med en ny visning. De sorte og hvide striber ser fantastiske og strålende indtryk.

Se mere: Shirts til kvinder

10. Overdimensioneret sort sweatshirt:

En overdimensioneret sort skjorte til kvinder ser så utroligt ud som de lange toppe. Det sexede billede af kvinder med overdimensionerede tøj giver et fascinerende billede. En sort skjorte, der løber på kroppen, giver en afslappende følelse og gør vores udseende udestående.

At få dig en designer sort skjorte er også en kunst. En sequined sort skjorte kan også give dig et dynamisk udseende. Mens den løse overdimensionerede sorte skjorte også giver dig en lurvet men alligevel ude af det blå indtryk. Kvinder, der elsker den funky cool chic stil, kan vælge de korte skjorter i sort med afgrødebukser eller pyjamas. Kvinder, der ønsker et professionelt udseende med et twist, kan bære lange sorte skjorter over en lang nederdel med hæle for eksklusivitet.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Se videoen: Pitch Perfect 2 (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send