Skønhed og mode

Hvordan man bruger hårserum til hårvækst?

Pin
Send
Share
Send


Er hårserum et nyt ord til dig? Du skal have stødt på dette ord i flere hårplejeannoncer, men er ikke opmærksom på dets anvendelser og fordele. Godt læs videre for at finde alt hvad du behøver at vide om serum for hårvækst. I generiske ord er hårserum en hårplejevæske, der består af siliciumbaserede indhold, ceramider og aminosyrer.

Hårserum er som en magisk løsning, der omdanner hårdt og kedeligt hår til skinnende og fritgående lås på bare ingen tid. I modsætning til hårplejeolier, der trænger ind i hårets halsbælg og midlertidigt ændrer deres struktur, belægger hårets serier bare hårets overflade. Dette tynde beskyttende lag giver lysreflektion og gør dit hår skinnende. Selvom det er fantastisk til styring af svamp og tørt hår, beskytter disse serum også håret mod hårdt sollys, forurening og fugtighed. Både mænd og kvinder kan bruge disse hårsmerter til hårvækst.

Se mere: Behandling af hår skaldethed

Fordele ved serum til hårvækst:

Hvis du ønsker at vokse dit hår hurtigt, mens du stadig opretholder kvaliteten, er hårvækstserier alt hvad du behøver. De aktive ingredienser i hårserumet stimulerer hårets rødder og hovedbunden. Dette udløser igen de døde eller sovende hårsækkene for at indlede ny hårvækst. Da hårserumet arbejder deres vej ved at 'genstarte' de overflødige hårsække, hjælper det også med at øge hårets tykkelse. Dette gør hårvækstserum en ultimativ løsning til dem, der står overfor hårtynding, reduceret hårvækst, alopeci, for tidlig skaldethed og skaldede patches. Men det slutter ikke her. Ud over at starte hurtigere hårvækst, giver hårserum mange andre fordele for håret.

  • Hårvækstserum giver et glansagtigt udseende til dit hår. De forvandler magisk og tørt og hårdt hår til at gøre dem skinnende og håndterbare. Det forhindrer også hårflingning og giver en sund glans.
  • Ved at forene håret med en beskyttende frakke forhindrer hårvoksenserum også håret fra skaderne forårsaget af forurenings-, fugtigheds-, støv- og stylingsværktøjer.
  • De fleste af hårvækstserumerne er udstyret med UV-beskyttelsesformel. Dette beskytter håret mod skade ved skadelige UV-stråler.
  • Endelig er hårserier også fremragende konditioneringsmidler til håret. De er en sund udskiftning af hårolier, der holder fast i hovedbunden og gør dit hår frizzy.

Se mere: Naturlig behandling for hårvækst

Sådan appliceres serum til hårvækst:

Nogle gange kan de bedste hårsaloner ikke give dig ønskede resultater, hvis de ikke anvendes korrekt. Derfor altid holde denne vejledning for at anvende hår serum handy. Denne applikationsproces hjælper sikkert med at få hårvækst sikkert.

  • Først og fremmest er det vigtigt, at mærket til dit serum er det samme som dit shampoo og balsam. Dette beskytter dit hår mod de negative virkninger af at blande forskellige hårbestanddele sammen.
  • Hæld 2-6 dråber på serum på dine håndflader og gnid sammen. Serum bør aldrig anvendes med fingertip. Brug altid en blød padle børste til at sprede serum på dit hår.
  • Hårserum skal altid påføres langs hårets længde. I modsætning til andre hårplejeprodukter, der anvendes fra hovedbunden, bør serum aldrig anvendes på hovedbunden og hårrødderne. Efter påføring med palmerne langs længden børste du håret for at sprede serumet jævnt.
  • Nu skal du bare tørre håret helt og du er færdig med jobbet. Denne hårvækst serum ansøgning udover at stimulere hårvækst vil give dig blødt og silkeholdigt håndterbart hår, der vil gøre hovederne vende i din retning.

Se mere: Homeopati Medicine For Hair Fall Control

Før du bruger hårvækst er serum vigtigt for at høre en god hårekspert. Når du bruger hårvækst, bruger serum altid et godt mærke. Markedet er oversvømmet med hårvækstserumer, vælg en der passer til dit hår og giver ønskede resultater.

Billeder Kilde: 1, 2.

Pin
Send
Share
Send