Skønhed og mode

25 seneste simple tegnebøger til damer i Indien

Pin
Send
Share
Send


På ældre måder blev tegnebogen defineret som en taske til at holde din bestemmelse nødvendig for at rejse. Men nu er tegnebordsdefinitionen reframed af kvinder som et vigtigt og nødvendigt element, som hjælper dem med at bære deres fornødenheder, mens de er på farten. Tegnebøgerne repræsenterer kvinders stilopstilling, og det afspejler endda personens personlighed. Ligesom andre tilbehør tegnebøger har et vigtigt sted i kvinders pleje og bevægelse uden tegnebog er noget, der ikke kan forventes.

Forskellige typer af kvinders tegnebogstype:

Nu designer en dagsdesigner stilfulde, fashionable og unikke tegnebøger, der forbedrer udseendet af en kvinde og får dem til at se forbløffende. Lad os se på top 25 bedste designs af tegnebøger til kvinder.

1. Heavy Purple Bridal Wallet:

En kvinde er vild med deres udseende og efterlader ingen sten uforandret for at få det ønskede udseende. Her kommer en tegnebog, der er ideel til en brud at bære. Den unikke form af den lilla tegnebog gør det ser ud til at være fantastisk, og de skinnende sten præget på kanterne af tegnebogen ser smukke og fantastiske ud. Stenene er besat i et unikt mønster og forbedrer udseendet med mange folder.

2. Cute Pink og White Women Wallet:

Farvekombinationen af ​​lyserød og hvid gør tegnebogen overraskende. Blomsterkortet på denne læderpung og det lille hjerte, der er besat på toppen af ​​tegnebogen, så det ser sødt og smukt ud. Tegnebogen har rigelige kamre til at rumme dine kort og fuld længde rum til at holde valutaen.

3. Kvinders Tri Fold Sort Læder Tegnebog:

Trifolds tegnebøger til kvinder er dem, der folder over to gange og har mere plads eller rum til din valuta, kort og mønter og til Ids. Det er perfekt til de kvinder, der holder flere kort og holder alt intakt i en trefoldet tegnebog. Tegnebogen er lavet af læder og kontraststikkene på kanterne forbedrer det visuelle udseende.

4. Cool Long Wallet for Women:

Disse tegnebøger er meget praktiske at bruge, da det har antal rum, hvor du kan gemme dine kort og Ids kort. Den har en lille lomme med lynlås fastgjort til det, hvor du kan holde dine værdigenstande eller mønter under rejsen. Designet af tegnebogen er enkel, men med et strejf af moderne look i den.

5. Skær arbejde Designer pung til kvinder:

Denne ekstravagante designer tegnebog har ekstraordinært skåret arbejde på ydersiden, så det ser fantastisk ut. Det anvendte læder er af højeste kvalitet, hvilket giver en glat overflade. Denne type pung er ideel til at bære i fester og bryllupper også. Indehaveren af ​​denne tegnebog vil blive eksklusiv og vil blive lastet med komplimenter.

6. Smukke Designer Tegnebøger til Kvinder:

Disse er de smukkeste og fascinerende tegnebøger, som kvinder elsker at bære. Disse tegnebøger er ideelle til at blive båret til aftenpartier, hvilket giver dig et alsidigt og charmerende udseende. Den bæres med den perfekte outfit det ville få dig til at fremstå som en varm kage af festen. Den smukke blomst præget på tegnebogen øger skønheden og der er et elegant træhåndtag fastgjort for at gøre det nemt at bære.

7. Simple Læder Tegnebøger til Piger:

Enkel ser også elegant ud, og du kan oprette din egen stilopstilling med den. Disse typer af lommebøger er tilgængelige i forskellige farver og mønstre, og du kan vælge og vælge den efter din komfort og brug. Disse enkle læder tegnebøger har god plads, hvor i kan du indsætte dine kort og to lange områder til at gemme valuta og nogle vigtige dagbog også. Foretrukne stilfulde knapper er præget for at holde tegnebogen intakt. Læder tegnebøger er gode til daglig brug samt et godt at bære på kontoret også.

8. Bi-fold Polka Dot Wallet til teenagere:

En teenagepige ønsker altid ting, der ser prangende, attraktive ud og er lette at håndtere eller bære. De små tofoldige tegnebøger er ret praktisk at bære på grund af den lille størrelse. Selvom små i størrelse men har rigelige værelser til at gemme dine penge og kort. Den fantastiske farvekombination af lyserøde, mørkegul og den lange rem trykt med polka prikker med forskellige farver øger den visuelle effekt af tegnebogen.

9. Bred sort / hvid tegnebog med lynlås:

Nogle kvinder kræver brede tegnebøger, da de har flere kort og fotos til at bære. For dem er denne type tegnebog perfekt, som har flere rum eller rum til at opbevare deres fornødenheder. Ydersiden af ​​tegnebogen har en glat finish og den øverste hvide bue gør den til at se attraktivt ud. Tegnebogen har stærke lynlåse til at beskytte dine værdigenstande.

10. Kvinders multifunktionelle tegnebog med nøgleholder:

Disse tegnebøger findes i en tegnebog, hvor du kan gemme dine kort, mønter, personlige ids, valuta, og du har også plads til at hænge nøglerne til din bil og hjem. Nøgleområdet er bag på tegnebogen, så det ikke bliver ødelagt med valuta og har en lynlås til beskyttelse. Disse typer tegnebog foretrækkes af kvinder på rejsetidspunktet.

Se mere: Designer lommebøger til kvinder

11. Tribal Style Fabric Wallet Kvinder:

Denne type tegnebog ser meget attraktiv ud, da de er skabt ved at bruge farverige stoffer og har ekstra almindelige udskrifter prægede på den. Det anvendte stof har en god finish og har lynlåsens lukning til beskyttelse af værdigenstande. Disse tegnebøger bruges af collagepiger, da de matcher det med deres outfits og ser trendy ud.

12. Små mærkevarer til kvinder:

Den lille størrelse mærket tegnebøger er meget efterspurgt af kvinder, da den har to side ved side rum, hvor den første har en sød stilfuld lås og den anden har en lynlås for at beskytte værdigenstande inde. De er nemme at bære, da du får et godt greb og kan transporteres hvor som helst du ønsker. De findes i forskellige farver, og du kan hånd vælge den efter behov og stil.

13. Tegnefilm Prægede Tegnebog til Piger:

Her kommer små, søde og smuk flotte tegnebøger til unge piger. Disse piger tegnebøger kan de designes i læder eller i stof også. Når det bæres af unge piger, forstærker det deres udseende og får dem til at se søde og charmerende. Fede og tegneserieprints er præget på tegnebogen og gør det tiltalende for øjnene.

14. Trykt og Stone Studded Kvinders Tegnebog:

De trykte tegnebøger ser vidunderlige ud, idet mønsteret af trykket er iøjnefaldende, og farvekombinationen øger den visuelle appel. Det har lange kamre hvor i valuta og kort kan opbevares. Tegnebøgerne ser lyse og bløde ud, og stenene, der er besat på toppen af ​​klappen, giver et kongeligt strejf til det.

15. Vintage Traveling Wallets for Ladies:

Disse typer af tegnebøger er designet til at bære og endda beskytte dine hårdt tjente penge, mens du rejser. Denne vintage rejse tegnebog er designet til at holde rejsedokumenter som pas, visa og rejse billetter, så alt er intakt på ét sted og holde dig organiseret under rejsen.

Se mere: Bedste tegnebøger til mænd

16. Skinny Flat Plader i forskellige farver:

Tegnebøgerne er slankere og slankere og fladt i naturen. Disse tegnebøger betegnes også som tynde flade tegnebøger, men selv om de er slanke i udseende, men har rigelig plads til opbevaring af kortene, identitetskort og valuta. Det har endda et separat rum til at holde mønter.

17. Farverig tegnebog med strimler:

Denne farverige tegnebog ser imponerende ud, når den bæres af kvinder, da de lange strimler giver et langstrakt look. De ser meget stilfuldt ud, når de bæres af sig selv som betegnes som koblingsbøger. Disse cool tegnebøger til kvinder forbedrer udseendet af en person, når den bæres med perfekt outfit.

18. Vintage Wallet med kraniet Prægede:

Tegnebogen er meget slidstærkt og velfremstillet tegnebog, der har mållængde rum, hvor du kan gemme valutaen. Denne Vintage sort tegnebog har billedet af kraniet på ydersiden, hvilket gør det iøjnefaldende og anderledes end andre. Denne type tegnebog er ideel til at blive båret i fester.

19. Flap Front Wallet for Women:

Denne tegnebog har ekstraordinært udseende, og indehaveren af ​​denne tegnebog får et alsidigt udseende. Kombinationen af ​​mørke og lyse farver tiltrækker personen og bunden af ​​klappen er smukt udformet, så den ser elegant ud. Tegnebogen har frontflap og har rigelige rækker, så du kan gemme dine varer. Denne type tegnebog giver et elegant udseende.

20. Pretty Money Clip lommebøger til kvinde:

Som navnet viser, er denne tegnebog almindeligvis brugt til at holde valuta ved hjælp af et skinnende metal eller et messingklip placeret på bagsiden af ​​tegnebogen og nogle gange er det også med det samme. Denne form for tegnebogen er plads til at bære penge og nok plads til kort og identitetskort selv. De er små i størrelse og meget praktisk at bruge. De kommer i forskellige mønstre og mange andre funktioner, og du kan vælge den efter dine krav. Du får det mange levende farver også så vælg den med geler med din outfit og gå på mode.

Se mere: Brandede Tegnebøger

21. Leaf Style Womens Læder Tegnebog:

Disse tegnebøger ser meget trendy og tiltrækkende til øjnene, når de bæres. Forsiden af ​​tegnebogen er indrettet i bladstil med farverige borrelås, der giver det et fantastisk udseende. De små sølvkugler sidder fast på hjørnet og tegnebogen er perfekt til at bære ved shopping og endda til hangouts med venner og familier, der giver dig et koldt udseende.

22. Gathered Leather Ladies Wallet:

Disse typer tegnebøger ser meget elegant og stilfuldt ud til nogen aften partier eller til klubber. Tegnebogen er skabt ved at samle læderet i et mønster, der gør det til at se cool og fashionabelt. Tegnebogen har plads nok til at rumme dine værdigenstande og samtidig få dig til at fremstå moderigtigt og alsidigt.

23. Trendy Belt Wallet for Women:

Hvad kunne være sikrere sted end din talje? Denne type bælte tegnebog er ideel, når du rejser og ønskede at bære dine værdigenstande sikkert. Disse tegnebøger har nok pladser, hvor du kan holde dine kort, nøgler og valuta sikkert uden frygt for at blive stjålet eller tyveri. De fås i forskellige farver og mønstre, og du kan vælge efter din komfort og stil.

24. Håndled Mindre Tegnebog til Kvinder:

Armbånd mindre tegnebog er perfekt til kvinder, da det kan tilpasses til dit håndled. Det er en tegnebog, der kan holde dine nøgler, kort, mønter, identitetskort, mobil og lige valuta sammen. De er perfekte på tidspunktet for hurtige løber til købmandsvarer eller aftensfest, hvor du vil blive rodet med pung og holde dig fri.

25. Stilfuld to-lags tegnebog:

Disse baby pink lommebøger ser meget stilfulde og unikke som tegnebogen har to lag. Begge lag har lynlås lås gør det ultra sikkert. Ydersiden af ​​tegnebogen har det hårde udseende, og blomsterne er besat, så det ser sødt og smukt ud. Denne type tegnebog er generelt båret af unge piger, så de kan skabe deres egen stil og fremstå moderigtige foran deres venner.

Tegnebogen er noget uden hvilken dressing af enhver kvinde er ufuldstændig. Du får mange eksklusive designs og forskellige typer tegnebøger, og du kan vælge den efter dine behov og det design, der forbedrer dit udseende. Du får endda levende farver i tegnebogen, der gør dig anderledes end andre. Så tag en tegnebog, som gør dig komfortabel og nem at bære.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Gemme

Pin
Send
Share
Send