Face Pack

8 bedste ansigtspakker i Indien

Pin
Send
Share
Send


Skønhed til kvinder er en fejlfri glødende hud. Kvinder elsker at blive komplimenteret for deres ansigt og hudtekstur. Radiant hud kommer ikke let, men skal tages godt af. Face packs er et glimrende middel til at bekæmpe bumser, acne, mørke cirkler og rynker. De bringer også hudens naturlige skønhed og herlighed ud. Markedet er oversvømmet med en række skønhedsfrontpakker, der lover at levere deres bedste. At vælge den rigtige bliver dog endnu vanskeligere. Derfor er det for din bekvemmelighed vist nedenfor nogle fremragende ansigtspakker, der er bedst i Indien.

Bedste Face Packs i Indien:

Her er 8 bedste ansigtspakker i Indien som følger.

1. Lotus Herbals Tea Tree Clarifying Face Pack:

Denne præciserende ansigtspakke fra Lotus Herbals vil genoprette den naturlige skønhed og glød i dit ansigt. Lavet kun af naturlige blade og urter, det er meget effektivt til behandling af forskellige slags hudproblemer. Belastet med det gode af tea tree olie, reducerer denne ansigtspakke akne og sorte pletter og gør huden ren ren. Dette er den bedste ansigtspakke til tør hud Indien.

Pris: INR 130-135 for 60 g og INR 235-260 for 120 g

Se mere: Loreal Makeup Products

2. Aroma Magic Calamine Face Pack:

Denne ansigtspakke er fremragende til forebyggelse af acneudbrud, bumser og fjerner overdreven olie fra dit ansigt. Det er også meget effektivt til at reducere hududslæt. Aroma Magic Calamine Face Pack er lavet med specielt formulerede ingredienser for at give dig en skøn hud. Denne pakning lyser også sallow og mørk hud, hvilket gør den ekstremt populær. Det er en af ​​de bedste ansigtspakker i Indien.

Pris: INR 160 for 35 gm

3. Vaadi Herbals Saffron-Sandal Face Pack:

Denne Vaadi Herbals Face Pack kombinerer godheden af ​​safran, sandeltræ, manjistha og citrongræsolie for at give dig retfærdigere glødende hud. De aktive ingredienser i denne ansigtspakke bekæmper pigmentering, sorte pletter, rynker og fine linjer for at give naturlig glød til din hud. Dette er den bedste ansigtspakke til glødende hud i Indien.

Pris: INR 225-250 for 70 gm

4. Jovees Aktiv Protein Youth Face Pack:

Beriger med fordelene ved naturlige urter og planteekstrakter, vil denne Jovees Active Protein Youth Face Pack give dig yngre glødende hud uden problemer. Ansigtspakken er også fyldt med antioxidanter, arganolie og peptider for at forbedre teksturen i din hud og forhindre forekomst af rynker. Dette er faktisk dit bedste middel til at forblive ungdommelig.

Pris: INR 200-214 for 120 g

5. Dabur Vatika Fairness Face Pack:

Dabur Vatika Fairness Face Pack er en meget populær ansigtspakke, der giver dig blød og retfærdig hud. Lavet kun af ayurvediske ekstrakter og naturlige ingredienser som gurkemeje, chandan og kesar, vil denne ansigtspakke rense snavs og give en retfærdig glødende hud. Du vil opleve bemærkelsesværdig forskel på kun 3-4 uger. Dette er en af ​​de bedste ansigtspakker i Indien for at være let tilgængelig.

Pris: INR 48-55 for 60 g

6. Ayur Anti-Sun Tan Face Pack:

Lige tilbage fra en ferie og søger midler til at slippe af med solbrunet? Denne Ayur Anti-Sun Tan Face Pack er alt hvad du behøver. Lavet med gurkemeje, fjerner denne ansigtspakke effektivt tan fra din hud og dit ansigt og giver også en strålende glød. Den er lavet af 100% naturlige ingredienser og er velegnet til følsom og olieagtig hud.

Pris: INR 40-65 for 100 g

7. Everyuth Agurk Face Pack:

Hvis du ønsker en sund glødende hud, så prøv denne Agurk Face Pack fra Everyuth. Passer til normal til fedtet hud, denne ansigtspakke reducerer acne, sorte pletter og andre mærker, der giver dig en ren forfriskende hud. Denne ansigtspakke er beriget med hudvenlige ingredienser som agurk, neem, citron og gurkemeje. Udover det beskytter også dit ansigt mod skadelige UV-stråler og bekæmper tegnene på for tidlig aldring. Det er den bedste ansigtspakke til olieagtig hudindia.

Pris: INR 80 for 100 g

8. Himalaya Fairness Face Pack:

Denne retfærdige ansigtspakke fra Himalaya er helt ayurvedisk og giver din hud strålende glød. Det kombinerer godhed af safran, aloe vera og gurkemeje til at give en skinnende glød til dit ansigt ved at rense for meget snavs og olie. Denne Himalaya Fairness Face Pack er også effektiv til at fjerne solbrændthed og udglatter din hudtone.

Pris: INR 55-62 for 50 g og INR 105-114 for 100 g

Disse ansigtspakker er faktisk de bedste i Indien og arbejder undere for indian hudfarve. Forkæle dem nu og bliv smukt!

Se videoen: Diy Face Mask With Yogurt And Honey Bee Brandy Benefits (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send