Skønhed og mode

Top 9 bryllupsrejse steder i Jharkhand med billeder

Pin
Send
Share
Send


Indien er et af de bedste steder at gå til en bryllupsrejse. Rig på kultur og arv har det flere smukke og historiske monumenter at besøge. Desuden har det flere fredelige og fredfyldte destinationer at slappe af i også. Jharkhand, kendt som 'Skovlandet', er en af ​​de indiske stater, der indeholder alle underværker og koncentrerer sig om sidstnævnte mere. Her er de 9 bedste steder at besøge i Jharkhand til bryllupsrejse.

Bedste bryllupsrejse steder at besøge i Jharkhand med billeder:

1. Ranchi:

Ranchi er kendt som 'City of Waterfalls', en af ​​de mest mineralske byer i hele Indien. Det har flere turistmål som Hundru Falls, Panch Gagh Falls for naturelskere, Rock Garden, Deer Park og Birsa Zoological Park for vilde dyrelskere og vigtige religiøse steder som Jagannath Temple, Nakshatra Van, Sun Temple og Pahari Mandir. Et fredeligt miljø og behageligt vejr, der gør det til en af ​​de bedste bryllupsrejse steder i Jharkhand.

2. Jamshedpur:

Opkaldt efter Jamshedji Tata, huser denne by sin egen stål- og jernmølle. Med et langsomme og fredfyldte byliv er det en af ​​de bedste bryllupsrejser i Jharkhand. Det har flere interessante steder at besøge såsom Jubilee Park, Jubilee Lake og Hudco Lake for romantiske vandreture og picnics. Jayanti Sarovar, Tata Steel Zoological Park og Tribal Culture Center er et par andre interessante steder her.

3. Hazaribagh:

Denne by er et paradis for dyreliv og naturelskere. Det sport flere pittoreske haver og dyreliv parker med utallige arter af flora og fauna. Hazaribagh Wildlife Sanctuary, Hazaribagh National Park og Canary Hill er et par af disse. Det er en fremragende bryllupsrejse destination i Jharkhand.

Se mere: Bedste bryllupsrejse steder i Nagaland

4. Deoghar:

Et hellig sted med flere små såvel som store templer spredt på tværs af sin udbredelse, Deoghar er et interessant sted at gå til en bryllupsrejse. Baba Baidyanath er den mest berømte af alle templerne her. Af de berømte naturspor her er Basukinath, Trikuta Hills, Jalsar Children's Park og Nandan Pariah de mest berømte.

5. Giridih:

Giridih er for nylig blevet erklæret en separat by. Det er et populært sted blandt jain pilgrimme, da det har det største antal Jain templer overalt i Indien. Foruden Jain bygninger, templer og andre religiøse steder har denne by andre interessante bryllupsrejse steder at besøge som Parasnath Hills, Usri Fall, Khandoli Park og Dam og Madhuban Jharkhandi Dham.

6. Sahibganj:

En lille, rolig by, dette er en dejlig bryllupsrejseplads i Jharkhand. Det er perfekt til et roligt romantisk tilbagetog med et behageligt vejr, smukt landskab og hjælpsomme beboere. De religiøse steder her omfatter Bindabasini-templet, Shukravasini-templet, Raksisthan-templet, Shivgadi-templet og Mariakirken. Andre historiske monumenter er Teliagarhi Fort, Rajmahal og Mangalhat. Moti vandfald og Bhagwa Kuan er også interessante steder, man kan besøge.

Se mere: Bryllupsrejse i Punjab

7. Dhanbad:

En anden by rig på mineraler, Dhanbad er berømt i Indien for alt kul fundet her. Mens mange mennesker måske ikke finder det til et ideelt turiststed, har det faktisk meget at byde på. Damme og haver og søer findes i overraskende store tal her.

8. Netarhat:

Dette er en af ​​de mest perfekte bryllupsrejsemål i Jharkhand. Det har det perfekte vejr, fredelige omgivelser og flere steder at nyde, såsom Netarhat Hills, Sadni Falls, Koel View Point, Upper Ghaghri Falls, Magnolia Sunset Point og så videre.

9. Palamu:

Denne lille by er en af ​​de bedste bryllupsrejsemål i Jharkhand. Det har fremragende vandrestier og flere steder med en bred vifte af vilde dyr som Palamu Wildlife Sanctuary og Betla National Park. Andre smukke steder at gå til en romantisk udflugt er det historiske Palamu Fort, de smukke Upper Ghaghri Vandfald, River Koel og Lower Ghaghri Water Falls.

Se mere: Bryllupsrejsemål i Orissa

Jharkhand er således et fredeligt sted, der er perfekt til en romantisk ferie. Det har flere interessante turistattraktioner, der giver nygifte par mulighed for at nyde hinandens virksomhed i fred.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: The Suicide of Europe (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send