Skønhed og mode

18 Specifikke stilarter af Collar Neck Blouse Patterns Catalog

Pin
Send
Share
Send


I dag er Collar neck blouse design mest foretrukne stil. Kvinder elsker at bære forskellige bluser til et unikt trendy look. Med de læstebluser, der er tilgængelige i hver farve, behøver du ikke at vente på skræddersydere til at sy din bluse. Bluse med krave er det bedste valg på grund af deres nemme tilgængelighed af fantastiske designs. De kan tilpasses til din størrelse. Du kan have mange bluser til en enkelt saree, men skabe et helt nyt udseende hver gang.

Bluse Designs med Collar Neck:

Her er de 18 forskellige typer af krave nakkebluser til kvinder at bære ved særlige lejligheder.

1. Kinesisk kravehalsbluse:

Dette er kinesisk kravebluse. Nice broderi arbejde er lavet på en krave og i enden af ​​ærmet og bluse. Broderiet fremhæver halsområdet og på baggrund af lejligheden kan man vælge simpelt til tungt. Ved at vælge en pyntet blonder, kan man få det perfekte tøj designet til et bryllup.

2. Tilbage Åben kravebluse:

Dette smukke åbne åbne mønster er en anden stil i kravebluse. Den leveres med et tungt mønster på nakken, der har knapper til at åbne. Man kan vælge en dori eller kvast fastgjort til nakken for et yndefuldt udseende. Hele ryg- og nakkeområdet er fremhævet med arbejde.

3. Bluse med halsbånd:

Denne blonde bluse kommer med en fuld krave og har en sideåbning. Blusens skulderdel er generelt gennemsigtig, mens brystet er dækket med et skinnende materiale som foringen. Denne bluse er normalt polstret og er det perfekte valg til flydende sarees.

4. Stilfuld krave hals bluse:

Det er det seneste halsbånd bluse design. Det er en kombination af blonder og gennemsigtigt stof. Udmærket lacework er syet på nakke og ærmer. Plus yndefulde pletter er givet under krave nakke. Ved at vælge kontrastfarvebluse kan man skabe det perfekte billede.

Se mere: Seneste blusehalsdesigner

5. Høj hals krave bluse:

Denne bluse med høj hals krave er perfekt til simple sarees, med hvilken man foretrækker en standoutbluse. Den forreste del af blusen kommer med et patchwork af matchende eller kontraststof, normalt i udskrifter. Det er fantastisk til kontrastfarve sarmer og matcher flydende gennemsigtige stoffer.

6. Designer Collar Blouse:

Denne høje kravebluse er et unikt design, der kommer med både høje nakke og en dybskåret hals. Ved at vælge en høj hals på den øvre del kan man få den nederste hals til at afsløre spaltningsområdet og se sanselig ud.

7. Butterfly Style krave bluse:

Butterfly mønsterbluse er det nyeste kravehalsdesign på markedet. Den leveres med en vinget krave, der giver et smukt blik til bluse. Der skal udvises omhu for at designe blusen i et almindeligt stof med minimal udsmykning. Denne bluse er perfekt til trykte og designer sarees i flydende materiale.

8. Netto kravebluse:

I denne bluse anvendes netvævet på begge sider. Ved at blande netvævet med paljetter kan man skabe et elegant udseende, der kan vælges både nat og dag. Disse bluser er perfekte i farver som sort, guld, sølv osv., Og kan genbruges på flere sarees.

9. Seneste kravebluse:

Dette trendy halsdesign kombinerer et firkantet hals mønster med krave. Ved at blande forskellige stykker stof kan man skabe et unikt design, der passer til sareen. Brug af kontrastfarver og matchende snørebånd kan se ud til et helt nyt niveau.

Se mere: South Indian Blouse Designs

10. Mandarin krave bluse:

Det er rødfarvet Mandarin Collar nakkebluse. Den ydre side af blusen er dækket af et net. Bluse er polstret til en glat finish. Mandarinfarverne er gode til folk med lang hals. De giver den bedste dækning og ved at holde stoffet lys, kan man skabe et behageligt, men sensuelt udseende.

11. Polo hals krave bluse:

Polo nakke er ikke kun godt til skjorter, men de gør smukke bluse mønstre. Disse nakkebluser, når de er lavet med let materiale, kan forvandle hele udseendet og få dig til at skinne. Du kan vælge dem til både traditionelle og vestlige sarees.

12. Stand Collar Blouse:

Stand krave bluse kommer med kraver fremhævet i Kundan arbejde, skære arbejde og endda broderet tråd arbejde. Disse moderne krave nakkebluser er gode til sarees, som normalt er enkle og har brug for det lille tryk for at skabe et grandiose udseende.

13. Fancy krave bluse:

Dette designer halsbånd mønster kan skabes ved at blande flere stoffer som rå silke, net og paljetter. Puff ærmerne tilføjer et feminint blik til bluse. Dette mønster fremhæver skulder- og nakkeområdet. Den bedste funktion af denne bluse er dens alsidighed i at matche flere sarees.

14. Frakke stil krave bluse:

Frakken stil modebluse eller Angrakha krave hals design er en perfekt harmoni af elegance og nåde. Det er fantastisk til formelle udseende og traditionelle begivenheder, hvor man ønsker at sporte et ædru, men alligevel unikt udseende. Tilføjelse af en guld eller sølv krave til blusen kan fungere som tilbehør og man behøver ikke bære tunge nakke stykker.

Se mere: Full Neck Blouse Designs

15. Kravebluse til brud:

Dette bluse mønster kommer med et tungt broderi på nakken og den ene side af skulderen. Dette er fantastisk til unge piger og brude, der ønsker at bære det med en lehenga eller en flydende saree. Blusen vil omgående forvandle selv den mest enkle saree til et pulserende outfit.

16. Formel kravebluse:

Uanset om du er en lærer eller en politiker, er den formelle kravehals ideel til dit arbejde. Denne hals er forsynet med en enkel krave med en v-snit på forsiden. Udsmykninger på disse typer af bluser er ret minimal for at undgå glary udseende. Disse bluser er bedst egnet til bomuld, linned sarees.

17. Skjorte kravebluse:

Skjorte krave nakkebluser er ideelle til arbejdstøj. Disse bluser leveres med en fuld skjorte krave og front knapper. Bluser af denne type er bedst til formelle og kontorbrug, derfor skal man holde dem enkle. Man kan også eksperimentere med små udskrifter og motiver, når man samler dem med almindelige sarees.

18. Shawl Collar Neck Bluser:

Shawl hals hals er fantastisk til et vintage look. De skaber det perfekte antikke udseende, især når de er sammen med brocader. Sjalens halshals kommer med en tykk og tung hals. Kraveparten er fremhævet med en kontrast eller et trykt stof og holder resten af ​​blusen ren. De er det perfekte match for lyse og dæmpede farveserier.

Håber, at ovenstående katalog af krave nakkebluser har givet dig gode ideer til dit næste udseende. Uanset hvilken saree du kan vælge, kan du vælge den rigtige krave til din hals, der kan omdanne dig til en diva. Collar hals sarees er en fantastisk mulighed for kvinder med tynde og lange halser at aflede opmærksomheden. De er også et godt valg for folk, der ønsker at skabe et tungt look med meget minimal tilbehør.

Se videoen: mimer taler ud (Marts 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send