Frisurer

15 bedste koreanske frisurer til piger

Pin
Send
Share
Send


Koreanske frisurer er en vigtig indikator i det koreanske samfund. Mens en simpel fletning betegner en enkelt kvinde, betyder en bolle en gift kvinde. Der er forskellige mode klaner, der følger forskellige dressing stilarter og gør deres hår på en særlig måde. Mens der er andre, der giver de nyeste mode, er der andre, der er trendsætter i frisurer over hele verden. Her er et kig på de allerbedste koreanske frisurer.

Smukke koreanske frisurer til piger med billeder:

1. Ribbon Bun:

Båndet bolle er en meget traditionel koreansk frisure. Det involverer dybest set at pinde hår i en bolle og gøre smukke mønstre med det. Tilslut endelig smuk bueformet tilbehør og klip for at give det et strejf af farve. Den større version er lavet med en bunke op af flere bouffant med meget traditionelle og detaljerede tilbehør.

2. Koreansk Pixie Shag:

Razor skarpe udskårne striber passer til de små formede porcelæn koreanske ansigter. De ser mere forbløffende ud i en varieret tekstur og farveformat. Det er et hit over grænserne, da de fleste A-list berømtheder er spottet sportslige dette udseende. Dette er meget sød koreansk frisure til piger med kort hår, der ser så fantastisk ud.

Se mere: Japanske Frisurer Bangs

3. Baby Doll:

Dette er samtidig den sødeste såvel som den hotteste frisure blandt koreanske frisure kvinder med langt hår. Den tunge frynse og krøllerne i den nederste ende tilføjer et strejf af romantisk fervor. Den bedste holdes åben, denne frisure er perfekt til stribning og accessorizing.

4. Pandaørerne (Odango):

Disse er super søde boller, der ligner panda ører på hovedet. Inspireret af anime Sailor Moon er dette et brølende hit blandt anime elskende koreanere. Det er i det væsentlige to sammenkølede boller på hver side af dit hår. Denne stil er sød som en knap. Dette er en af ​​de nyeste og mest populære koreanske frisurer til piger og kvinder med langt hår.

5. Asymmetrisk Bob:

Denne hår stil er den mest kopierede stil fra den koreanske look bog. Det er dybest set en bob med længere bang fremad mod ansigtet. Det endelige slag, der falder over dit ansigt, er den længste. Det er en meget slank stil, der passer til poker lige koreansk hår. Det kan være en kort bob eller en længere en.

Dette er en anden enkleste koreanske frisure for piger med lige mellemlangt hår. Man kan rocke dagen med denne koreanske stil. Må være sent, prøv dette blik på dit hår for at deltage i modetrenden.

6. The Swept Back Fringe Style:

Denne frisure er en enklere, hvor hårets længde kan flauntes bedst. Normalt har de fleste koreanere frynser eller pandehår. Denne stil samler bare den forreste midterste del af panden eller frynserne og fejer den tilbage i et smukt hårklip. Denne koreanske hår stil med langt hår åbner ansigtet og er en borderline Lolita inspireret hår stil.

7. Lang høje side hestehale til bryllup:

Koreere er kendt for deres lange og flydende lige hår, hvilket er helt tydeligt fra alle deres anime-funktioner. Så her er en blanding mellem anime styling og side pony. Det er sjovt og kan struktureres med Ombre-stilen for at få det til at skille sig ud.

Se mere: Asiatiske hårklipp

8. Messy Top Knot:

Top knude, som er den hotteste hår tendens verden over er traditionelt koreansk siden generationer. Blandingen mellem det rodet hår og toppen knude giver os denne traditionelle koreanske piger frisure med et moderne touch. Det er lav vedligeholdelse og giver denne skødesløse skønhed, der er meget tiltalende.

9. Front Braid Lolita Ponytails:

Lolita mode er et varemærke koreansk stil, hvor piger klæder sig som dukker lige fra hår, makeup til selv hvordan de bærer sig selv. Deres ponytails er ekstremt voluminøse og er prydet med smukke bånd og tilbehør. Tilføje den nyeste fletningsvækst, og du får denne stilfulde indstilling. Det samler sammen armbånd og frynser for at give en pæn og sød stil. De fleste af pigerne kan lide at flaunt denne koreanske frisure for bryllupper også.

10. Pæne quirks:

Frisuren, som du ser her, definerer et meget klassisk bryllups look. Så hvis du selv er en koreansk pige eller har et koreansk tema bryllup, kan det nemt være din frisure for den kommende store dag. Alt om denne frisure er god og sjov. Bangs er samlet sammen på et tidspunkt i sidste ende, hvilket giver udseendet en klassisk, men sjov vibe. Slutresultatet er et tykt bladformet design. Frisøren kan opgradere din sans for stil til et helt nyt niveau, især hvis du har venner, der sætter pris på at eksperimentere med den stil, de vælger.

11. Straight Pixie Koreansk Frisure For Girls:

Hvis du ønsker at gå til en offentlig begivenhed som et interview, men ikke ved hvordan man kan style dit korte hår for at få et mere formelt udseende, er der noget antydning, som du kan notere og værdsætte. Det har en meget slank og smart tilgang på en helhed for at få dit hår til at tale mængder. Hvis du har tykt hår, kan det blive lidt svært at klare, så hold meget rigeligt hårspray rundt. The pixie er ikke edgy eller perky, men det tilføjer stadig til smagen af ​​twist og griber din opmærksomhed på nogen måde.

Se mere: Kinesiske frisurer til kvinder

12. Braid Korean Girls Frisure:

Hvis du elsker at gå til begivenheder, men er trætte af det lange hår, der bevæger sig rundt overalt og bliver en årsag til irritation, binde det op som denne. Den klassiske koreanske frisure, at dette er, det bliver et hit, hvis du sporter det, især da du vil overraske alle. Forsiden holdes løs, så den ser mere afslappet ud, mens håret flettes meget pænt. Du kan bære det med hvert vestligt slid uden at se for formel ud som den sædvanlige bundet fletning.

13. Front Bangs:

Denne koreanske kvindelige frisure er mere af en kort bob look med front bangs at prale af. Det er en af ​​de nye på trenden og har en smuk op. Men hvis du har lige hår, kan det være vanskeligt for dig at opnå ende krøller uden en krøller, så tag dit tilbehør på plads, før du begynder. Også at have lag på dit hår vil ikke gøre dig noget godt med denne frisure. Bob frisure her er meget koreansk ned til den grundlæggende. The bangs forbedre skønheden i denne frisure, hvilket gør det enkelt og afslappet for enhver begivenhed, du deltager i.

14. Bred pige frisure:

Når du vil have søde koreanske frisurer for at få dig til at ligne den diva, du er, er denne frisyre en anden tilgang til den klassiske kort frisure med et twist. Selv om der er lag på håret, er de ikke overalt på ansigtet. Dette gør det lettere at fremhæve din ansigtsstruktur. Hvis du har et rundt ansigt dog, vil denne frisyre ikke rigtig passe dig, da det får dig til at se rounder. På den anden side, hvis du har en bred pande og et ægformet ansigt, er ingen andre en bedre kandidat til dette hårklipp end dig.

15. Messy Pixie:

Med den røde touch vil denne ruffede koreanske frisure for piger få dig til at se formelt uformel på samme tid. Ideelt til kontorfester, vil dit korte hår gennemgå en glad makeover med denne frisure.

De top 15 koreanske frisurer til piger er blevet opstillet og diskuteret her. Tag nu din tid og bestem dem, som du vil beholde på din ønskeliste for at prøve. Så prøv disse koreanske søde frisurer til piger og tilføj et strejf orientalsk til dit udseende.

Billeder Kilde: 1, 2, 4, 5, 7, 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16.

Se videoen: My Coming Out Story. (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send