Skønhed og mode

20 bedst dybe halsbluse design med billeder

Pin
Send
Share
Send


Hvis du er på udkig efter det seneste inden for indiske kvinder tøj trends, så er du på det rigtige sted. I øjeblikket er dybe nakkebluser mest foretrukne af indiske kvinder, når de ønsker at dyrke en saree. I denne artikel vil vi diskutere nogle bluse designs, der sport den dybe hals mønster. Blusedesignerne, der skal diskuteres nedenfor, omfatter en række mønstre, der passer til enhver nakke type. Hvert design er unikt og tilføjer en æstetisk appel.

Deep Neck Blouse Designs:

Lad os finde her med opregnet top 20 dyb nakkebluse design katalog, der gør dit look mere feminin.

1. Front Deep Neck Blouse Design:

Hvis du har brug for en dyb nakke designer bluse, så er dette bluse mønster et perfekt valg. Det fremhæver brystdelen og kan pyntes med en kontrastfarve patch eller broderi arbejde. Dette er et alsidigt design, der passer til de fleste sarees, især almindeligt eller designer.

2. Deep U Front Neck Blouse Design:

Deep U nakke er det mest foretrukne nakke mønster hos kvinder i alle aldre. Det accentuerer halsen og passer næsten alle sarees. Man kan pynte halsen med broderet blonde eller sten til et elegant udseende. Deep U nakke er et meget elegant mønster, og udskæringen kan holdes bred baseret på halsens størrelse.

3. Deep Back Neck Bluse Design:

Deep back neck ser fantastisk ud for sarees med både tung og let broderi. Potet design på bagsiden kan fremhæves med flerfarvede eller guld kvaster til et sensuelt udseende. Deep-back nakkebluser ser fantastisk ud på kvinder, der kan lide at lave en fashion statement.

4. Deep V-Neck Blouse Design:

Deep V hals mønster tilføjer et feminint og yndefuldt look til din ryg. Det skaber også en slank effekt på grund af sin perfekte snit. Den stødende hals, når den er skabt med en blanding af forskellige materialer, som den, der er illustreret på billedet med sten og pailletter, kan se ud til et helt nyt niveau. Man kan skabe en V-effekt på bunden af ​​blusen, i stedet for at holde den ren for et smukt udseende. Dette udseende er fantastisk til cocktail og flydende sarees.

5. den lave klippe dybe hals sydlige indiske designer bluse:

Hvis du er på udkig efter en bluse kollektion, der kan både nært og anstændigt på samme tid, er lavt skåret design det bedste valg. Necklines kan fremhæves med subtile eller tunge broderier baseret på saree typen for den perfekte finish. Dori'en eller tråden kan bruges til at støtte ærmerne fra at glide af skuldrene.

6. Gold Color Deep Neck Blouse Design:

Guldbluse med dyb nakke er en meget alsidig bluse og kan matches på enhver saree. En bluse i klædeskabet kan genanvendes på mange sarees, men kan alligevel skabe et unikt udseende. Den gyldne farve med en dyb nakke kan skabe et elegant og kongeligt udseende.

7. Deep Neck Black Designer Bluse:

Denne sort dybe nakke designer bluse er sikker på at vende hoveder til en fest. Den metalliske broderi på den svarte tone kan skabe en scintillating effekt og passer næsten alle almindelig eller let broderede sarees. Dette er også en alsidig bluse, der kan bæres af flere sarees.

8. Den Blå Designer Deep Neck Blouse:

Dette broderede dybe nakkebluse design er bedst for klare og gennemsigtige sarees. Den tunge hals sammen med det tunge overordnede broderi på blusen giver et sofistikeret udseende, og man kan vælge det til både almindelige og små partier.

9. Den Store Tilbage Åben Deep Neck Bluse Design:

Denne brede bagpotteformede design er bedst til både traditionelle og designer sarees. De er også gode til bluser til lehenga og festklæder. Designet har en åbning på nakke og ender i nederste del. Man kan vælge enten knapper eller en enkel tråd med kvaster på bunden.

10. Designer Deep Back Neck Bluse Design:

Hvis du ønsker at fremhæve din saree med en trendy bluse, er dette mønster det rigtige valg for dig. Denne nyeste designer dyb nakkebluse kommer med en bred udskæring og kontrast eller matchende stof på begge sider. Baglinjen er fremhævet med broderi, og man kan også vælge en dori.

Se mere: Square Neck Blouse Designs

11. Den Ærmeløse Deep Neck Blouse Designs:

Denne dybe snit ærmerøse bluse er til kvinder, der elsker at flaute deres kurver. Den lave hals belyser kravebenet og tilføjer en oomph faktor. Denne polstrede bluse tilføjer skønhed og nåde til enhver saree. De foretrækkes primært af teenagere og unge kvinder med petite kroppe.

Se mere: Low Neck Blouse Designs

12. Halterneck Deep Front Neck Pattern:

Denne glitrende halterneck mønstrede bluse kommer med en dyb forkant. Det er det mest populære mønster for berømtheder og unge kvinder, der ønsker at skabe en stilopstilling. Halterneck bluser giver et elegant udseende til enhver saree og er perfekte valg til aftenbør og specielle lejligheder. Blusen kommer med en knap eller lås på nakken og et tyndt lag af en kant på taljen.

13. Deep V Neck Blouse Design:

Dette bedårende dybe V-hals mønster er sikker på at få dig til at se smukke ud. Det kommer normalt i et ærveløst mønster, der accentuerer skulder og kraveben. Nakken kan fremhæves med et kontrastrørarbejde og taljenlinjen med glansende blonder. Dette mønster passer bedst til gennemsigtige og flydende sarees.

14. Bikini Style Deep Neck Blouse:

Bikini stil bluse kan omdanne selv den kedelige og regelmæssige saree til den der har oodles af sex appeal. Denne bluse skaber en fusionseffekt ved at dyrke en vestlig bikini stilbluse med en traditionel indisk saree. Bikini stil bluser er perfekte til dristige og tillidsfulde kvinder, der er komfortable med deres kroppe og elsker at vise sig. Hvis du ønsker at se lige ud af rampen, er dette bluse til dig.

Se mere: Bluse Forside Halsdesign

15. Den grønne dybe nakkebluse med broderi fra bagsiden:

Denne bagside af en broderet dyb grøn bluse tilbage ser så smuk ud. De små hvide mønstre udført på den grønne base er så attraktive, at enhver kvinde vil give ind og vil have det på. De små vedhæftninger på blonder af den dybe rygbluse er meget attraktive, og du vil være i stand til at idræt det ganske nemt ved enhver form for festlig begivenhed. Designerbluse vil gå hånd i hånd med en designer saree eller endda en almindelig saree.

16. Front Knot Deep Cut Blouse:

Dette er det nyeste design i åbent mønster med dybe nakke foran. Blusen er sikker på at smigre enhver figur og kommer med en sød knude på forsiden. Det kommer normalt i en polstret model og er præfekt for gennemsigtige sarees. Mens en masse kvinder er tilbagevendende knuder, er den forreste knude en lige så glamourøs model og kan bæres ubesværet af moderne kvinder.

17. Off-Shoulder Blouse Design:

Dette seneste design er til kvinder med brede skuldre og fremtrædende kraveben. Off skulderbluser ser fantastisk ud, når de er parret med lette designer sarees. Blusen er normalt lavet af det tykke materiale og er blottet for nogen udsmykninger. Off skulder blusset kommer med en elastikstrimmel på skulderdelen for at holde blusen på plads. Det er et simpelt, men yndefuldt mønster, der helt sikkert vil gøre opmærksom på en skare.

18. Deep V Forreste hals:

Denne designerbluse kommer med en dyb V-snit, der starter på skulderniveau. I modsætning til den almindelige V cut, kommer denne bluse i en unik model til at fremhæve spaltningen. Den leveres med et tungt broderi og er et ideelt match for lyse georgette sarees. Denne bluse kommer med pads til at give et pænt og elegant udseende til sareen.

19. One Shoulder Deep Neck Blouse:

En skulder dybe nakkebluser er stilfulde og elegante. De kommer i en smuk blonder og pyntet skulder på den ene side og den anden side holder stropløs. En skulder dyb nakkebluse er ideel til dristige og tillidsfulde kvinder, der elsker at vise dem godt tone skuldre, men samtidig bevare nåde og elegance. Man behøver ikke bære nogen ornamenter, for den pynte bluse alene kan få dig til at se fantastisk ud.

20. Sweetheart Collar Deep Neck Blouse:

Denne bluse design er perfekt til dem der elsker at dyrke en krave og ser dog feminin ud med en dyb nakke. Sweetheart halsen kombineret med et krave mønster er en absolut showstopper. Denne bluse er fantastisk til dem der har lange hals og brede skuldre. Der er ikke brug for et udsagnsstykke til denne bluse, da det kommer med tung broderi for at få dig til at se kongelig ud.

Uanset hvilken slags saree du måske vil have på, er det altid bluse, der skaber det rigtige udseende. At vælge den rigtige hals kan øjeblikkeligt omdanne dig til en diva. Det er også meget vigtigt at sport den rigtige hals og skære, der passer til din krop, da dybe halsbånd måske ikke er alles kop te. Men med den gode vedligeholdelse af hudfarve og krop kan disse seneste dybe nakke design være smigrende.

Pin
Send
Share
Send