Tattoo Designs

15 attraktive vinger tatoveringsdesign med betydninger

Pin
Send
Share
Send


Tattoo stil omfatter forskellige designs i den. Tattoo kan farves i forskellige designs og strukturer. Blandt dem vinger tatovering er en. Som navnet antyder, vil tatoveringen blive farvet i forskellige vinger. Wings tattoo varierer i farve, størrelse og design. Tattooist gør designet, da vores personlige følelse udtrykkes gennem vingerne tatovering til verden ved afslutningen af ​​tatovering. Vinger tatoveringer er lavet i store størrelser over ryggen delen betegner nogle væsner som hest, drage, enhjørning, kranium og andre væsner.

Betydninger af vinger tatoveringer blev udstillet som kærlighed, tilpasningsevne, frihed, faldet tilstand, død, forfædre arv og kærlighed til naturen osv. Dette er den symbolske repræsentation af bæreren. Det kan gøres af begge køn. Disse tatoveringer er let justerbare fra ankel til fuld ryg.

Bedste vinger Tatoveringsdesign:

Vinger tatoveringer kan være af forskellige stilarter og forskellige størrelser som pr design og på hvilken del af kroppen det ville være inked. Bortset fra disse små størrelse vinger er tatoveringer også populære, der gøres på hånden, ankel-, skulder- og nedre del, som viser din håb og tro. Bortset fra mono-farvede tatoveringer, er også farvede vinger tatoveringer lavet. Nogle af de forskellige designs af vinger tatoveringer følges for generel bevidsthed.

1. Fairy Wings Tattoo:

Wing tatovering lavet kan bare gøres som et design eller afspejler en symbolsk værdi. I dette design af vinge tatovering afspejler det fairy design. Som vist i eventyr og mytologiske figurer er der mange væsner med vinger, der hjælper dem med at flyve, der har været en del af mytologiske historier. I eventyr har ængsler vinger, der får dem til at flyve over den brede himmel. I mytologiske historier plejede messengers også at have store vinger, der gør dem lettere at bære budskabet til Gud. Forskellige væsner, der i virkeligheden ikke har vinger, men de bliver afbildet med vinger i fantasieretninger. Hvis du kan lide at flaunt din ryg med tatovering, så skal du prøve det her. Denne enkle designet tatovering er til kvinder, men det ser stilfuldt ud til hele din bagside.

2. Kærlighed Quotes With Wings Tattoo:

Hvis du kan lide at tilføje specielle citater sammen med vingerne designet tatovering, er det en god mulighed. Tatoveringer lavet med citater er den seneste tendens blandt mænd og kvinder. Design udføres med en særlig oprydning af citat. Du kan tilføje kærlighedskurser, særlige ord eller tegn til at forbedre skønheden i tatoveringen, så den ser attraktiv ud. Her er ord, der er indfarvet mellem de vingede: "Kærlighed er, hvordan du holder dig levende, selv efter at du er væk." Det bliver blækket på bagsiden af ​​damen. I dette design er vingerne i afslappende tilstand, der viser, at de er faldet. Dette er en af ​​de bedste vinger tatoveringsdesign til kvinder.

3. Winged Horse Shoe Tattoo:

Du kan tilføje eventuelle komponenter eller bemærkelsesværdige genstande i din tatovering, som du kan lide at flaunt hele tiden. De ting, der er betydelige i ens liv, er afbildet med tatoveringsdesignet. Her er en hestesko komponent blæk ind mellem de to vinger. Denne fløjshestesko tatovering har 3-dimensionelle effekter med forskellige farvede effekter. Farvede effekter ser anderledes ud end de andre monofarvede tatoveringer, og den har en slags funky stil. Det vil være perfekt, hvis du flaunt denne lille størrelse tatovering på din hånd.

4. Mehndi Designed Wings Tattoo:

Denne mehndi-designet winged tatovering er et kunstnerisk udtryk, der danner to vinger på den øverste del af ryggen. Hvis du vælger at se sexet og opfindsom, så prøv denne permanente tatovering. Denne designet tatovering er virkelig unik fra den såkaldte vinger tatovering. Intrikate innovative designs er lavet af cirkulære mønstre og blokdesign. Dette design er en blanding af design og forskellige mehndi designs er tilgængelige for at danne forskellige mønstre. Denne sexede mehndi designet tatovering er en af ​​de nyskabende designet tatoveringer til kvinder.

5. Devil Wings Tattoo:

Devil vinger tatovering kommer under den faldne tilstand. Det betyder, at repræsentationen vil være meget svært. Djævelen vil ikke kun være kraniet, men denne vil blive kombineret med horn og knogler mv. Farver som rød og sort bruges mest. Disse er hovedsageligt farvet på ben og fuld ryg.

Se mere: Tree Tattoo Designs

6. Butterfly Wings Tattoo:

Sommerfugle er den bedste repræsentation for tatoveringer. Disse vinger tatoveringer ses i næsten alle forskellige design af tatoveringer. Butterfly vinger tatovering er et symbol på at omdanne fra en stat til en anden. Da sommerfugle fremkommer af kokoser af ydmyg mølle. Vingerne kan farves fra mindre størrelse til større størrelse fra del af ankel til fuld back sæt.

7. Birds Wings Tattoo:

Da tatovering kan farves i et hvilket som helst design, er fuglevinger en blandt dem. Fugle vil stige fra aske vil være elegant. Generelt er ørnen hovedsagelig brugt i fuglvinger tatoveringer. Fuglvinger er farvet ved ankler og håndled osv.

Se mere: Daisy Tattoo Designs

8. Star Wings Tattoo:

Star tatoveringer er farvede meste. Men kombinationen af ​​stjerne med vinger vil være fantastisk. Det kan gøres i flere farver for at gøre tatoveringen mere attraktiv.

Se mere: Flower Tattoo Designs

9. Tribal Wings Tattoo:

Vinger tatovering kan gøres med tribal design i det. Denne tatovering vil være unik, som repræsenterer personens forskellige karakter.

10. Broken Wings Tattoo:

Broget vinger tatovering er generel repræsentation af faldet tilstand. Denne tatovering er generelt lavet af de mennesker, der vil være ensomme som de havde brug for støtte. Så det er en god ide at repræsentere, at personen har brug for hjælp. Det kan farves overalt fra ankel til ryglængde fuld.

11. Heart Wings Tattoo:

Disse vil samme som vingerne tatovering, men det er designet med hjertet form i det. Disse tatoveringer er meget populære fra århundreder. Generelt er hjertet repræsenteret for kærlighed. Vinger er repræsenteret for frihed. Når begge er kombineret repræsenterer det kærlighedens frihed. Så folk der er meget tæt på deres kære repræsenterer deres kærlighed til da gennem denne hjertefløje tatovering.

12. Cross Wings Tattoo:

Generel repræsentation af kors er Jesus. Det er repræsenteret som religionsfrihed. Disse designs gør bæreren unik i mængden. Som Jesus led på kors. Når vingerne er forbundet med kryds, ses det som frihed fra kors for Jesus. Så kryds vinger tatoveringer ses hovedsageligt af de mennesker, der er elskelige at være religiøse. Det er en af ​​de bedste vinger tatovering designs til mænd.

13. Angel and Demon Tattoo på den nederste del af ryggen:

Kvinder der kan lide at bære beskåret top eller iført det, tatovering på underkanten er en god mulighed for at flaunt. Din nedre del af ryggen bliver fremhævet ved at gøre vinge tatovering. Denne vinkel og dæmon vinger tatovering skildrer din tro med mytologisk virkning. Du kan tilføje nogle fængsomme ord, der afspejler din ide. En dejlig halo laves på venstrefløjen, der skildrer engelen. Her reflekterer to vinger to modsatte virkninger, dvs. en af ​​englen og anden af ​​dæmon.

14. Ankervinger Tatovering:

Denne vinger tatovering har anker design mellem de to vinger. Den er lavet fantastisk på brystet med mørkblåt trykfarve med lys rød effekt og et reb bliver viklet rundt om ankeret. Det får dig til at se fed ud.

15. Angel Wings Tattoo:

Engelfløj er repræsenteret som tatoveringen den person, der er tilbage til himlen, efter at have passeret verden. Disse tatoveringer vil være enkle og unikke. Disse tatoveringer vil være komplette og tilpassede. Tatoveringerne er generelt foretrukne bagside af kroppen. Tatovering kan farves på brugerens interesse. Disse tatoveringer er farvet i forskellige størrelser med forskellige farver. Ekstra designs er tilføjet for at se det smukt.

Forskellige stilarter af vinger tatoveringer er der som afspejler den mytologiske historie og nogle er af kunstnerisk, som ser innovative. Her i denne artikel afspejles begge disse stilarter. Top femten vinger tatoveringsdesign til kvinder og mænd er vist over i denne artikel.

Ligeledes er forskellige vinkler af vinger tatoveringer til rådighed for brugeren at plette en tatovering med vinkelsammensætning.

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send