Skønhed og mode

9 Smukke Pink Curtain Designs til Home

Pin
Send
Share
Send


Er du træt af de samme farveordninger til din boligindretning? Så er det tid for dig at flytte væk fra de traditionelle linjer og planlægge noget andet i år. Antag farven på lykke - Pink. Ikke se forfærdet, pink handler ikke om slik eller Barbie dukker, det er forbundet med charme, ømhed og kommer i forskellige toner og nuancer, der matcher forskellige humør.

Seneste og attraktive Gardin Designs i Pink Color:

Efter at have set disse Top 9 pink gardiner, vil du helt sikkert ændre din ide om pink.

1. Hyggelig lyserød læsehjørne:

Gardiner er ikke kun belægninger til vinduer; de kan bruges til at skabe et specielt lille nyt rum til dit barn i et rum. Det kan bruges til at læse en bog eller lege med legetøj. Bare smid en bønnepose under de flydende gardiner fra loftet. Babyrosa gardiner af polyesterstof, letvægts, holdbart og let at rengøre.

2. Pink Bed Canopy:

I sommersæsonen beskytte din lille fra insekter, myg. Invester i denne sengebukser skabt med fint polyesternetgardin. Disse lyserøde gardiner af mesh kan hænges fra loftet eller kan bruges med seng plakater, og du kan tilføje et strejf af gnistre ved at fastgøre de batteridrevne LED-lamper.

3. Garden Party Canopy:

Opret et særligt hjørne i din have eller baggård for din frækkepai for at tilbringe tid sammen med sine venner eller fætre. Denne bløde gauzy baldakin er lavet af polyester fint mesh kantet med rosa bånd langs toppen. Det kan foldes og opbevares let væk. En krog er påkrævet for at hænge baldakinerne rosa gardiner.

4. Pink Blackout Gardiner:

Uanset farven har mørklægningsgardinerne skumbagget, uigennemtrængeligt stof til sort lys, det gør stoffet tykkere. Det kan bruges som gardiner til at blokere lyset eller gardinbeklædningen som brugt på hoteller eller konferencerum. Rose pink gardiner er lavet af 100% polyester og maskinvask.

5. Party Backdrop Gardiner:

Bright hot pink gardiner som baggrundsindretning gør en begivenhed mindeværdig. Det giver høj energi til et bryllupsfest eller en fødselsdagsfest. Is silke glat stof er det perfekte materiale til dekorationer, baggrunde eller swags. Lavet af 100% blød polyester kan bruges til dekorative bue, gangbro eller bordene.

6. romantiske lyserøde gardiner:

Disse lyserøde og hvide gardiner giver en romantisk indretning til ethvert værelse. Lavet af polyesterstof, de er lette i vægt og nem vask. Udtryk din kreativitet ved at vælge disse smukke vinduet gardiner, der giver privatlivets fred dag og nat uden at ofre naturlyset og indgyde en følelse af romantik i ethvert værelse efter eget valg.

7. Lyserøde hjerte gardiner:

Giv dit værelse en lys og moderne appel ved at dekorere med disse strengegardiner med strikkede hjerte design. Blekrosa gardiner er lavet af 100% polyester fint tekstur net, glidede disse øjengardiner glat, når de trækkes fra hinanden. De varer i lang tid på grund af dets stærke stof. Det kan bruges som et gardin eller en rumdeler.

8. Lyserøde termiske tæpper:

Disse eksklusive termiske gardiner, med geometrisk design, der giver et moderne udseende, er perfekte til dit hjem, kontor eller lejlighed. Disse isolerede lyserøde og hvide gardiner med luksuriøs og rig design kombineret med fordelene ved at blokere udendørs lys og støjreduktion forhindrer varme / kold overførsel udefra og øger dermed dit energieffektivitet.

9. Pink Broderede Gardiner:

Broderede gardiner med geometriske mønstre lavet af 100% polyesterstof med jacquardbroderi på den. Disse lyserøde og hvide gardiner giver et strejf af raffinement til din indretning samt at tilføje en lys og luftig følelse til rummet. Disse vinduesgardiner er perfekte til hjemmet og kan bruges på kontorer.

Lyserøde gardiner i forskellige toner og brugen giver dig en ide om, hvordan man skal arbejde med din boligindretning. Uden en anden tanke, gå ind for den nye farvepalet. Et gardin er et tilbehør, som ikke kan tages let af enhver hussejer. De tilføjer til dit hjem personlighed.

Se videoen: OUR NEW HOUSE HAS RATS! We Are The Davises (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send