Skønhed og mode

Hvordan man bruger Minoxidil til hårvækst?

Pin
Send
Share
Send


Er du bekymret over din faldende hårlinie? Tænker du på det dyre alternativ kaldet hårtransplantation? Ved regelmæssig brug af minoxidil i mindst syv måneder kan du se et overraskende resultat for dit hår. Det ville ikke kun spare hundredvis af dine hårdt tjente penge, men stopper også hårtab. Ved korrekt behandling af minoxidil vil du se mirakuløs hårvækst inden for få måneder. I denne artikel diskuterer vi, hvordan du bruger minoxidil til hårvækst ?.

Se mere: Rosemary Oil For Hair Loss

Fordele ved Minoxidil For Hårvækst:

Minoxidil For Hårvækst:

Minoxidil er faktisk et lægemiddel, der er godkendt af FDA og er populært kendt ved sit varemærke Rogaine. Ifølge undersøgelsen og undersøgelsen fungerer denne medicin virkelig på de mennesker, der bruger det regelmæssigt. Lægemidlet er tilgængeligt i to procent og fem procent koncentrationer. Hvis du anvender dette lægemiddel to gange dagligt, så bliver ikke kun hårtab stoppet, men det bliver også genoprettet. Lægemidlet udvider de blodårer, der er til stede omkring hårsækkene. Dette øger næringsstofforsyningen og resulterer således i mere hårvækst.

Minoxidil øger DNA-syntese, der resulterer i hårvækst:

Dette lægemiddel forbedrer også DNA-syntesen i hårsækkene. Hvis du anbringer det til hovedbunden, vil det blive absorberet i hårsækkene og frembringer en katalysator kaldet sulfonyltransferase. Funktionen af ​​denne katalysator er at omdanne det normalt inaktive minoxidil til aktiv sulfitforbindelse. Denne aktiverede forbindelse aktiverer alle kaliumkanalerne igen, hvilket resulterer i hurtig hårvækst.

Se mere: Sådan bruges lavendelolie til hår

Påfør Minoxidil Cream eller Liquid Solution For Hair Growth:

Du kan enten vælge minoxidilcreme, der er tilgængelig i 10% eller 12,5%, eller gå til den flydende opløsning, der kommer i 2%, 4%, 5% og 8%. Denne behandling gør genvæksten af ​​håret hurtigere. Graden af ​​succes afhænger af personens hårtekstur, område med tilbagegående hårlinje og styrken af ​​medicinen. Resultatet kan variere fra en 2% mild opløsning til ekstra stærk 8% en. Dog skal procentdelen af ​​stoffet bestemmes af en professionel. Altid konsultere en læge for den krævede styrke til din hårlinje. Hvis skaldetheden er alvorlig, anbefaler lægerne også nogle gange brug af ekstra boostere som koffein, azelainsyre og MPG eller medroxyprogesteron. Disse doser er hovedsageligt til mænd. Nogle gange anbefaler læger også kombineret brug af propecia med minoxidil. Den førstnævnte er også et FDA-godkendt lægemiddel.

Minoxidil virker også under for hårvækst hos kvinder:

Dette stof har en dokumenteret rekord for at opnå hårvækst hos kvinder hurtigere. Efter at have brugt den milde opløsning af 2% minoxidil ind, har de fleste kvinder oplevet mirakuløs genvækst af hår inden for få måneder. For at se det maksimale resultat skal du bruge dette lægemiddel i mindst syv til otte måneder.

Men inden du begynder behandling for hårtab med minoxidil, bør du konsultere en professionel. Ligesom alle andre lægemidler kommer dette stof også med nogle mindre bivirkninger. Disse er meget milde og må ikke forårsage nogen langvarig skade. Nogle mulige bivirkninger er hovedpine, hjertebanken, udslæt og ansigtshår vækst. Disse bivirkninger falder imidlertid inden for kort tid efter at du har stoppet brug af minoxidil. Højere dosis af dette lægemiddel kan øge chancerne for disse bivirkninger. Så vær meget forsigtig med at vælge den rigtige procentdel af opløsning eller creme og få dit hår til at vokse til den ønskede længde.

Se mere: Protein til hårvækst

Billeder Kilde: Shutter lager, 2.

Pin
Send
Share
Send