Skønhed og mode

Sundhedsmæssige fordele ved at spise Durian Fruit for Gravid Lady

Pin
Send
Share
Send


Durian er en række eksotiske frugter, der findes i visse dele af Sydøstasien. Durian har en stærk og mærkbar lugt og er saftig til at spise. Udseende klogt, det er dækket af skind og har et spikey udseende.

Se mere: Tørge frugter i graviditeten

Kan gravide kvinder spise Durian?

Svaret på dette spørgsmål er:

Som sådan er der ingen specifikt dokumenterede positive eller negative virkninger af forbruget af Durian mens Gravid. Fordelene såvel som dårlige virkninger afhænger af din egen generelle sundhedstilstand og stofskifte.

Hvem bør undgå at spise Durian mens gravid?

Durian er en frugt, der har en masse kulhydrater. To mellemstore skiver af frugten Durian indeholder næsten 60 kalorier. Spise durian kan spike sukkerniveauet i dit blod på et øjeblik på grund af et højt glykæmisk indeks. Så kvinderne, der er diabetiker eller har haft en historie med svangerskabsdiabetes i tidligere graviditeter, bør holde sig væk fra at spise for meget Durian.

Se mere: Ægg under graviditet

Durian Frugt Fordele i Graviditet for Total Sundhed:

Spise Durian, mens gravid har sin egen andel af sundhedsmæssige fordele, så godt. Her er listen er et par sundhedsmæssige fordele ved at spise durian:

  • På grund af forekomsten af ​​højt indhold af sukker i denne frugt, giver denne frugt øjeblikkelig dosis høj energi. Det er også rig på vigtige vitaminer og mineraler.
  • Durian er en kødfuld frugt, som let kan fordøjes af din krop. Tilstedeværelsen af ​​simple sukkerarter, som: fructose og saccharose kræver mindre behandling i kroppen og hjælper med at tackle hypoglykæmi og få dig til at føle energi.
  • Durian er en stor kilde til kostfiber og hjælper derfor med at øge størstedelen af ​​ansigterne og blødgør afføringen. Dermed fungerer som en naturlig afføringsmiddel. Forstoppelse er et meget almindeligt problem under graviditeten, og på grund af overdreven pres, mens du går forbi afføring, kan det også medføre bunker. Så hjælper durian med at undgå alle sådanne problemer.
  • Durians høje fiber vil også medvirke til at holde slimhinderne sikre mod enhver form for irritation. Dette reducerer også eksponeringstiden for tarmen til toksiner. Derved hjælper alle dine kropsfunktioner ubesværet.
  • Frugten af ​​Durian er rig på mange sunde vitaminer, såsom: Vitamin B-komplekset, herunder: Niacin, Thiamin og Riboflavin. Dette hjælper med at opfylde det øgede næringsstofbehov i din krop, mens du er gravid.
  • Det er fri for mættet fedt og kolesterol. Det har også meget lavt saltindhold derfor hjælper med at regulere blodtrykket.
  • Durianfrugten er også en fremragende kilde til essentielle mineraler, som: Kobber, mangan, jern og magnesium. Jern og kobber kræves af vores kroppe i dannelsen af ​​de røde blodlegemer.
  • Visse studier viser også, at Durian forbrug af gravide også hjælper med at mindske depression både i graviditet og efter partum.
  • Det har en antacida handling hjælper derfor med at forhindre surhed.

Så generelt, svaret på spørgsmålet, Er Durian god til graviditet tilfældigvis at være ja. Selvom det ikke anbefales til diabetikere eller de kvinder, der er udsat for udvikling af diabetes på grund af familiens historie om diabetes eller tidligere sygdomshistorie. Vi anbefaler stadig, at du tjekker med din læge, før du begynder noget nyt under graviditeten.

Vi gav dig en kort beskrivelse af, hvem der kan spise Durian, og i hvilke tilfælde er det tilrådeligt at undgå forbrug af frugt, Durian under graviditet.

Se mere:

Billeder Kilde: 1, 2.

Pin
Send
Share
Send