Hårpleje

Sådan bruges tør shampoo og dens fordele

Pin
Send
Share
Send


Har du nogensinde hørt om tør shampoo? Hvis du ikke har det, så går du glip af et godt alternativ til din almindelige shampoo.

Tør shampoo absorberer i grunden olie og fedt i dit hår uden at tørre hovedbunden ud. Det er hurtigt og nemt også. Så før vi går ind i fordelene ved at bruge en tør shampoo, lad os først vide, hvordan du bruger den.

Indhold:

  Sådan bruges Dy Shampoo:

  1. Valg af tørt shampoo

  Der er forskellige områder af tør shampoo til rådighed på det kommercielle marked. Tør shampoo kommer generelt i form af pulver eller spray på. Hvis du ønsker at koncentrere dig om hovedbunden, anbefales det at bruge pulver, og hvis du vil have olien ud af rødderne på dit hår, skal du gå på en spray.

  2. Kæm dit hår:

  Derefter få dit hår klar ved at tage af bånd, klip eller hårnåle, hvis du har på nogen. Kombinér så håret, så det er fuldstændig tangle free.

  Se mere: God shampoo til børn

  3. Anvendelse af shampoo:

  Hvis du har valgt en pulveriseret tør shampoo, så drys pulveret over toppen af ​​dit hoved, der koncentrerer sig om de områder, der har tendens til at blive olieere som dit smør. Fordel shampoo jævnt ind i dit hår med fingrene.

  Hvis du har valgt en spray på tør shampoo, skal du holde flasken 6 inches væk fra dit hoved og spray. Lad shampooet ligge jævnt over hovedet. Bagefter anbefales det at pusse dit hår, fordi den tørre shampoo bliver fordelt ned langs hårets aksler. Påfør lidt tør shampoo til spidserne, men fokuser primært på rødderne.

  4.Avoid Messiness:

  Det er tilrådeligt at anvende tør shampoo over vasken, fordi det har tendens til at blive rodet. Så hvis du ikke er opsat på at feje eller støvsuge, undgå messiness.

  5. Giv det tid til at bosætte sig i:

  Giv tør shampoo mindst 10 minutter for at absorbere olie og fedt fra dit hår. Vent på, at det kommer i. Personer med særligt fedtet hår må muligvis vente lidt længere tid end det sædvanlige.

  Se mere: Sådan laver du naturlig shampoo

  6. Kam til fjernelse af overskydende shampoo ud af dit hår:

  Flyt hovedet på hovedet og ryste det for at fjerne de sidste spor af tør shampoo ud af dit hår. Også kam for at fjerne overskydende shampoo. Du kan bruge en hårtørrer, hvis du ønsker det.

  Det var disse tips til at anvende tør shampoo på dit hår, men der er et par ting at huske. Anvend aldrig tør shampoo på vådt hår. Det vil kun få dit hår til at se rodet og klumpet ud. Tør shampoo virker på fedtet eller olieagtigt hår, men ikke på vådt hår. Du må også ikke bruge det kontinuerligt i en række uden at vaske dit hår med regelmæssig shampoo og vand.

  Fordele ved tør shampoo:

  Perfekt tidsbesparende:

  Hvis du har travlt med at komme på arbejde eller skole efter en tur til gymnastiksalen og ikke har tid til at tage et bad, er tør shampoo din frelser. Det sparer tid, når du er i rush.

  Se mere: Bedste Volumizing Shampoo Indien

  Kommer praktisk, når du ikke har adgang til et brusebad:

  Tør shampoo kommer virkelig praktisk, når du ikke har adgang til et brusebad, som når du lige kom ud af en lang flyvende kamp eller mens du rejser.

  Forsvar mod fugtighed:

  Tør shampoo tæmmer perfekt dit hår i de regnfulde og fugtige årstider.

  Nem Diy Mulighed:

  Du behøver ikke købe en dyr tør shampoo fra markedet, fordi du gør det alene med produkter, der er tilgængelige i dit køkken. Ja, DIY med bagepulver, majsstivelse og babypulver.

  Overnatning brug:

  Sprøjt den tørre shampoo på klipperne og binde dit hår op i en knude. Lad det stå over natten, og du får smukt hår om morgenen.

  Pin
  Send
  Share
  Send