Skønhed og mode

Yami Gautam Skønhedstips og Fitness Secrets

Pin
Send
Share
Send


Yami Gautum er en indisk skuespillerinde, der startede sin karriere fra mindre reklamer og to sæbeoperaer og Kannada-film til at give hendes første hit i Bollywood, Vicky Donor i 2012. Udover at være en fremragende skuespillerinde er hun også yderst smuk. Hun har en velholdt figur og fantastiske funktioner. Men det er ikke alt. Hun tager godt af hendes skønhed og det er det der får hende til at se endnu bedre ud! Så mens funktioner er noget, du er født med, kan du stadig se lige så godt ud som Yami Gautam, hvis du er villig til at gå den ekstra mile.

Her er nogle gode skønhedstips, der kan hjælpe dig.

Ingen kemikalier:

Yami tror på at bruge hjemmehjælpemidler og kogepræparater tilberedt hjemme for at holde hendes hud plettet fri og for evigt glødende. Hun mener, at kemikalier i lotioner og ansigtspakker gør din hud mere skadelig i det lange løb end det gode det gør på kort sigt. Så hun gør brug af opskrifter, der bruger ingredienser, der let kan findes i et indisk køkken.

Se mere: Sonam Kapoor Diet Secrets

Urteprodukter:

Selvom hun ikke er en stor fan af over tællerprodukterne, gør hun omfattende brug af naturlægemidler og naturprodukter. Ayurveda og Himalaya er blandt hendes yndlingsmærker. At være en skuespillerinde, må hun have makeup i lange perioder. Så hun sørger for, at hun fjerner alt det, før man går i seng om natten.

Yoga:

Yami praksis joga og meditation regelmæssigt for at komme i bedre kontakt med hendes indre selv. Hun mener, at skønhed stammer fra ens sjæl, og så hun mediterer og gør yoga til at rense sig indefra.

Lys makeup:

Medmindre det er nødvendigt, undgår Yami at bære fundament eller concealer. Hun bruger bare en simpel fugtighedscreme, nogle kajal og mascara og en nøgen læbepomade. Hun går også aldrig ud i solen uden hendes solcreme på. MAC flydende fundament, Mascara af Maybelline og Strawberry læbebalsamer af The Body Shop, er hendes yndlingsprodukter.

Se mere: Lara Dutta Fitness Tips

eksfoliering:

Hun bruger regelmæssigt en hjemmelavet peeling pakke. Det omfatter malet rispulver, mælk og yoghurt. Denne pakke er let at lave og så let at anvende. Det åbner alle sine porer og giver hendes hud mulighed for at trække vejret.

Hårpleje:

Hun bruger kokosolie, olivenolie og æggehvide pastaer til at fodre håret. Dyb condition med olivenolie giver hende mulighed for at opretholde det glatte, skinnende udseende af hendes tykke tresses. Igen bruger hun et minimum af kemiske hårprodukter for at minimere eventuelle skader, hun gør for hendes hår.

Se mere: Deepika Padukone Skønhedshemmeligheder

Sund diæt:

Nøglen til hendes pasformkrop og glødende hud er hendes sunde kost. Hun bruger en rig kost af frugt, grøntsager og andre vitaminer og mineraler. Hun bruger et glas granatæblejuice dagligt. Hun starter sin dag med et glas lunkent vand, citron og honning. Hun har derefter en lys morgenmad, en standard frokost, der omfatter dal, grøntsager eller kylling curry med chapatti, ostemasse og agurksalat og masser af frugter imellem. Hendes aften snacks er igen lys og derefter består aftensmad af grillet fisk.

Skønhed Boost:

Yami bruger mascara, når hun har brug for et skønhedsforøg. Hun mener, at den korrekte brug af mascara åbner øjnene og får dem til at se sexet ud. Hun bruger også en god Clarins fugtighedscreme for at holde hendes ansigt blødt og skinnende.

Eksperimenter:

Yami tror på at eksperimentere med udseende. Der er ikke behov for at holde dig til et underskriftsudseende. Hun forsøger ofte nye stilarter af makeup, nye tøj, trends osv. Samtidig tror hun på at ikke manipulere med essensen af ​​din identitet. Man bør eksperimentere, men ikke gå overbord i deres forsøg på at ændre deres udseende.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4.

Pin
Send
Share
Send