Skønhed og mode

9 nyeste designer indiske tunika til kvinder

Pin
Send
Share
Send


Tunika er en type top, der er lang dækket til knæområdet. Det kan være ærmerøst eller med ærme. Tunika er ikke kropsmonteret, de er løse toppe. Tunika kan bæres med bukser, legginger og halsbånd. Tunika kan bæres i enhver sæson, det være sig vinter, sommer eller monsun. Det passer endda bedst med jakke og overtræk. Der er en bred vifte af mønstre i tunika. Der er tunika toppe og jævn kjole i tunikaform.

Tunikere af designere i Indien:

Her er en liste over 9 bedste løs og fit designer tunikor til damer.

1. Stripped Tunika af Designer:

Stripped design er tunika er unik plus det er kort ærmet. Det har også blonder arbejde præget som en grænse. Det ser bedst ud med jeans. Stripped designs i tunika er meget sjældne og giver et alt sammen et andet udseende. Stripped design er meget almindelig for en mænds skjorte. Det er sjældent i tilfælde af kvinder.

2. Designer Cowl Neck Tunika Kjole:

Dette er et helt andet mønster i tunika. Det er sagt et kælehals mønster. Det er ligesom et festklæde. Det giver et varmt udseende til en pige. Det er bedst egnet med palazzo og endda leggings. Selv denne tunikfarve er meget god med sort palazzo. Den er syet i et skinnende materiale, der fanger øjet.

3. islamiske tunikker til muslimske kvinder:

Islamisk tunika er meget efterspurgt i islamiske stater. Muslimske kvinder bærer det med et tørklæde eller stall. Det ser godt ud med slanke fit jeans. Måden denne dame har udskåret tørklædet ser fantastisk ud. Selv de høje hæle passer godt. Denne tunika har lidt flare i den.

4. Linen Tunika Top:

Linnemateriale anses for at være det stærkt anbefalede og behageligt at bære. Linen tunika er meget blødt at bære og giver et ekstravaganza udseende. Det ser fantastisk ud i 3/4-ærmer, og det er meget løs på kroppen tunika. Denne type tunika ser ikke godt ud i body fit stil. Det er mest almindeligt materiale, så trykte leggings passer til linned tunika.

Se mere: Trykte Tunics

5. Cotton Black Floral Tunika:

Bomuld tunika er i stor efterspørgsel om sommeren, da bomuld er mest foretrukket og behageligt at bære om sommeren. Blomstretryk er udskåret i hals og ærmeområde, hvilket forbedrer skønheden i tunika. Denne tunika har også sideskåret og æbleformet skåret i enden. Som det er sort, vil det gå med glatte blå jeans. Bomuld tunika er rig på stof og stil.

6. Indisk tunika Style Top:

Indisk tunika ser meget sofistikeret på indiske damer og giver et anstændigt kig på indiske kvinder. Nakke og ærme mønster i denne tunika er meget godt. Det har lidt gevindarbejde i sidekanten af ​​tunika. Det kan bæres over under daglig rutine og endda mens du går ud til shopping. Kontrolmønsteret i tunika, 3 / 4. ærme og nakke mønster giver ædru udseende.

Se mere: Kvinder Tunics

7. Nyeste Denim Tunika Top:

Denims er meget dyre og høj efterspørgselsmateriale. Denims ser for godt ud på bæreren. I stedet for at matche Denim Tunika med jeans, skal den matches med trykte leggings. Det vil være lidt anderledes end at matche det med trykte leggings. Det er som en løs skjorte med lang ærmet og knapper på halsen er anderledes end normal kurta.

8. High-Low Long Tunika:

High-low tunics er fashionable, og det er ligesom festedress kjole. Materiale af tunika er meget tynd, så det er nødvendigt at have en indre indeni. Det giver sexet udseende. Plus den farve der bruges i tunika er også meget god og girly. I dette er det lukket hals plus meget ædru arbejde i nakkeområdet.

Se mere: Herre Tunika Toppe

9. Tunika Design i Chiffon:

Chiffon er meget let og tyndt materiale. For det meste bruges den i saree, men denne tunika af chiffon er et designerstykke. Det kan bæres med jeans eller leggings og halsmønsteret er noget andet. Du kan bære under udflugt.

Der er en bred vifte af designer tunika til rådighed i forskellige farver, design og mønster. Tunika er et af de valg, som damer har på at bære i fest. Det er noget andet end kurtas.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Gemme

Se videoen: Britney Spears - . .Baby One More Time Official Music Video (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send