Skønhed og mode

Hvordan man taber vægt i en uge derhjemme?

Pin
Send
Share
Send


"Fokus på perfekt sundhed" er noget, alle bør bekymre sig om. En persons kropsvægt er andelen af ​​fedt og vandretention i kroppen. Det yderste vigtigt her at huske er, at du taber dig selv og din egen egnethed. Med korrekt kombination af rigtig kost og tilstrækkelig motion kan en person faktisk tabe op til 5 kg om ugen.

Her er 21 tips til at tabe sig, følge dem og se en vidunderlig ændring i din kropsstruktur.

1. Citronsaft:

Citron skal indgå i din kost, hvis du er klar til at tabe sig. Det hjælper dig med at slippe af med overskydende pund, udvise giftstoffer fra din krop og give dig en naturlig glød. Så start din dag med citronsaft. Tag din limonade med et varmt glas vand. Dette øger stofskiftet i din krop, og du føler dig energisk til dine træningsprogrammer.

Se mere: Hvordan man taber sig i en måned Naturligvis

2. drik rigeligt med vand:

Vand er en vigtig bestanddel, når det kommer til vægttab. Det hjælper med at skylle ud toksiner fra din krop og holde dit system sundt og rent. Begynd med at fordoble mængden af ​​vandindtag. Ikke kun har dette drikkevand holdt din mave fuld hele tiden. Det hjælper dig også med at reducere din madindtagelse.

3. Gør træning regelmæssigt og opretholde din stilling:

Hold dig til 45 minutters hård træning på daglig basis. Hvis du vil have hurtige resultater, skal du arbejde hårdt for det ... Husk altid at "gentage hver formular". Aldrig gå på kompromis med din formular, hvis du gør det, stop hvile i nogle sekunder og start igen. Prøv at gøre 12 til 16 reps for hvert træk, hvile i 15 sekunder mellem hver øvelse. Tag trapper i stedet for elevator. Det toner op i underlivet og låret. Klatring op og ned ad trappen i 30 gange om dagen brænder op til 600 kalorier om dagen. Sørg altid for, at uanset hvilken øvelse du følger, er din kropsholdning korrekt. Ufuldstændig kropsholdning fører til skade. Jo mere du sveder jo mere har du tendens til at tabe hurtigere. Husk at være vedholdende, dvs. ingen hoppe træning, måltider, genopretning eller hviledage holde fast i en plan. Du får ikke en god krop eller opnår din målvægt, hvis du fokuserer på fitness bare i et par dage. Det skal være en kontinuerlig indsats.

Se mere: Hvordan man taber sig hurtigt

4. Lydsøvn:

Sove er et meget vigtigt kriterium for at tabe sig. En tilstrækkelig søvn resulterer i mere energi og udholdenhed til træningen. Unge børn og teenagere rådes til at sove mindst 8-9 timer om dagen. Ikke alene har denne sovende nedsat stress det giver også en person en mental fred. At tage stress fører til flere indtag af usunde fødevarer. Du har ikke fået de ekstra kilo om en måned, så forvent ikke at de forsvinder i så meget tid. Giv dig selv tid og tab ikke håbet let. Bliv ved med at arbejde.

5. Ofre en af ​​dine fødevarer:

Når du er en foodie, bliver det umuligt for dig at forlade alle dine favoritter mad ad gangen. Du skal ikke bekymre dig om folk, jeg har en løsning for dig, bare ofre en af ​​favoritter, og du vil se, at din krop ikke engang bemærkede det. Kutting på en vil fjerne nogle kalorier fra din kost, som vil føje til mindre fedt i din krop.

Se mere: Hvordan man taber vægt

6. Gå ikke over din morgenmad:

Når du starter din dag med et sundt måltid, har du tendens til at være energisk hele dagen. Så i enhver chance gå ikke glip af din morgenmad. At have morgenmad sent siger efter klokken 10:00, nedsætter kroppens metaboliske hastighed, som igen tilfører flere fedtstoffer i kroppen. Har en sund morgenmad; inkludere fullkornsspirat med et eller to pocherede æg, bagt bønner på toast eller müsli med yoghurt og frugt. Medtag friske frugter og grøntsager til din kost.

7. Har "On Top Sex":

Sex handler ikke blot om at nyde den fysiske fornøjelse, men det kommer sammen med mange fordele. Sex er en fed blaster. Den bedste stilling for sex er på toppen, det betyder at du er mest aktiv, og du har tendens til at forbrænde flere kalorier. Det pumper også den følsomme faktor og hjælper dig med at slippe af med udskæring af mad. Kom på toppen i omvendt cowgirl (dvs. vender væk fra din fyr) for at give dine lår- og rumpemuskler et ekstra tryk. Så ved, hvornår du kender hemmeligheden, smutter pigerne op med jeres fyre. Husk at have dig natligt!

8. Spis foran spejle, og du vil tabe vægt:

Spise foran spejlet hjælper med at reducere mængden af ​​fødeindtagelse med 1/3 af dens andel. Når du ser din refleksion i spejlet, spiser de fødevarer, der ikke er gode for dig, er der et indre hit i dit sind, som gør dig opmærksom på mængden og typen af ​​mad du har.

9. Walking Fitness Mantra:

Walking er den bedste og enkleste form for motion. Det er den overordnede øvelse af kroppen. Brisk gå ud over 30 minutter om dagen resulterer i enormt fedt tab. Start med vanen at gå 5 minutter hver dag efter middagen. Ikke kun denne gang begrænser sygdom og øger stofskiftet i din krop.

10. Tilsæt grøntsager til din kost:

Veggies er den perfekte ting at spise på, når du er i kost. En person, der bruger masser af grøntsager, har sin kropsvægt i check. Så hold da gulerod eller kirsebærtomater i din snacktid. Ikke kun det vil tilfredsstille din sult, men skære fedtstoffer og vil give din hud en naturlig glød. Grøntsager består hovedsageligt af vand og har derfor ingen kalorier. Så du kan fortsætte med at have det uden frygt for at gå i vægt.

11. Forbruge grøn te:

Der er forskellige typer af de fødevarer, vi forbruger dagligt. Et godt vægttab kræver, at du spiser en ordentlig diæt dagligt. Således kan du starte din dag med en kop grøn te. Du kan også få dette lige før og efter hvert måltid, så du bliver fyldt af længere varighed. Denne proces er også nyttig i din nemme fordøjelse.

12. Spis dine kulhydrater klogt:

Du skal forbruge dem i en meget lav mængde, så sørg for, at du også kontrollerer dit sukkerindhold, da dette kan gøre dit vægttabsopgaver meget sværere.

13. Forbered dine egne menuer:

Du skal bestemme din egen menu i overensstemmelse med dine kan lide og kan ikke lide at gøre det på din egen måde hjælper med at være i diætprogrammet i meget lang tid. Hold dig ikke til andre måltidsplaner.

14. sund kost:

Altid opretholde en sund kost plan og gør slankekure meget klogt. Aldrig springe over din morgen Morgenmad, der har ordentlig mængde kulhydrater, fedt og mejeriprodukter. For hvert måltid skal du holde grøntsagerne som den afgørende del, så går protein og det sidste er kulhydrater.

15. drik usødet te:

sørg for at du altid drikker usødet te, mens du forsøger at tabe sig hjemme. Dette vil hjælpe dig med at holde hydreret og få dig lindring fra træthed. At drikke dette hjælper med at rydde huden og holde denne akne fri! Du kan altid drikke dette før hvert måltid for at fylde din mave til halvdelen. Men sørg for, at det ikke har nogen ekstra kalorier.

16. Må ikke springe fuldstændigt:

Du kan få det meste af den sunde mad i moderation. Forsøg aldrig at skære gjort noget helt. Du kan også spise nogle usunde ting som burgere eller wafers kun en gang om ugen eller en måned. Men undgå alt, der ikke er lavet hjemme som f.eks. McDonald's, KFC osv.), Slik, sodavand osv.

17. Tag lavt kalorieindhold:

Prøv at kaste flere kalorier, end du rent faktisk tager ind, dette er et godt hjem middel til at tabe din vægt. Forbruge mere lavt kalorieindhold, der reducerer indtaget ca. 1.200 og 1.500 cal hver dag. Dette er også hætteglas at vide, at du ikke behøver at miste mere end to 2 pounds af din vægt pr. Uge. Dette betragtes ikke som sikkert.

18. Sænk dit fedtindtag:

Du skal forbruge det i gennemsnit på 35 til 60 gram om dagen. Forbrug fedtfattig protein kost, der indeholder mere af kød, æg og fisk om dagen.

19. Øvelse:

Du kan gøre meget hjemmeøvelse og inkludere dem i din livsstil. Føler ikke dette som en opgave! Fortsæt med at foretage små ændringer for at lade din vægt fra aldrig komme tilbage. Du kan også gå en tur eller jogge, mens du går i skole for at forlade dine børn i stedet for at køre. Kør sammen med din hund. Start med nogle crunches, mens der er kommercielle pauser på tv'et. Vælg nogle muligheder for cykling med dine dejlige venner eller familie.

20. Vær sporty eller gør dine hobbyer:

Nogle hobbyer hjælper dine brændkalorier. Også spille sport, der er den bedste måde at opnå konkurrencedygtig energi på. Du kan spille sport som Spinning eller lave havearbejde for noget ekstra vægttab derhjemme.

21. Prøv Yoga:

Nogle kan ikke lide den strenge motion eller sport. Den anden grund kan være, at de ikke har så meget tid til at bruge på det. Således vælger kvinder en lav yoga, der er lav i hjemmet. Dette er også nyttigt at forbrænde kalorieindhold og samtidig lade dig føle energi.

Det er ikke så svært at miste uønsket kropsvægt. Men det kræver stor disciplin at forblive i overensstemmelse med din træning og spisevaner. Husk succes er konsistens over tid. Alt skal ske på skema. Følg tipsene og hvor du går!

Pin
Send
Share
Send