Skønhed og mode

Top 10 tandpastaer til dine tænder

Pin
Send
Share
Send


Hvilken tandpasta du brugte til dine tænder? Betaler du fuld opmærksomhed på din tandpasta? Ja, tandpasta spiller en vigtig rolle for tandpleje. Tandpastaer er en af ​​de få produkter, som en person bor i samboerskab for resten af ​​sit liv.

Som du ved, at tandpasta mærkerne er vokset i store tal mere end årene. Der er mange typer tandpastaer, der er lavet til at håndtere forskellige tænder bekymringer. Ligegyldigt hvilken tandpasta du bruger, skal du altid tænke på effektiviteten såvel som den sikkerhed, det kan bære til dig også for din familie.

Bedste tandpasta til tænder:

1. Sensodyne:

Dette tandpasta produkt accepteres såvel som betroet af mennesker af modtagelige tænder. Det hjælper med at mindske smerten forbundet med tandfølsomhed. Sensodyne har desuden hvidt tandpasta plus tandpasta, som forsvarer tandemaljen sammen for børn og voksne. Det er medicinsk etableret for at hjælpe med at lindre tandpine i tilfælde af hulrum, beskytte mod tyggegummi og også fra emalje.

2. Aquafresh:

Det er dog en af ​​de førende tandpasta udviklede mærker i disse dage. Den brede vifte af tandpastaer tager i tandblegning funktion tandpasta, samt specielle aromatiserede tandpastaer til alvorlig ren handling. Desuden er en hel række tandpastaer til børn i alle aldre tilføjet til sin berømmelse såvel som tillidsniveau.

3. Xylitol:

Dette er det nyeste tandpastaelement, som tiltrækker kontrol. Den videnskabelige aflæsning viser, at dette naturlige sukkerhjælpemiddel for at undgå hulrum og tandkødsbetændelse, frem for at fodre skadelige bakterier, som hovedsageligt sukkerarter gør. Nylige undersøgelsesundersøgelser viser, at xylitol plus fluorid er en overordentlig værdifuld blanding.

4. colgate:

Colgate-mærket er så meget populært omkring så mange år hos forbrugerne plus mest anbefalet af tandlæger verden over. Colgate tandpastaer er lavet til at blanke dine tænder, styrke emaljen på dine tænder plus frisk vejret. Colgate er en enkelt tandlæge 'næsten alle yndlingsmærker plus i vid udstrækning foreslået for at styrke tænderne.

5. Arm & Hammer:

Dette er en bred vifte af naturlig tandpasta, da den bruger bagepulver, som er et naturligt element, der er brugt til at blanke tænder. Denne virksomhed gør desuden tandblegemidler sammen med tandpasta, der gør tændene stærkere.

Se mere: Sunde livsstil vaner

6. Jason:

Dette er et mere naturligt tandpasta mærke, der gør tandpasta til følsomme tænder sammen med tænder, der har brug for tandpleje og beskyttelse. Naturligt element som f.eks. CoQ10, fed og blågrønne alger, kanel, derudover fjernelse af perillafrø anvendes som tandpasta bestanddel.

7. Nærbillede:

Dette mærke giver en række former for tandpastaer i selskab med geler for at stoppe hulrummene samt forfald. Tandpastaer af dette mærke derudover er velkendte til at tælle mundskyllevand ingrediens. Dette produkt er anerkendt til at tælle mundskyllemiddel. Dette tandpasta mærke er planlagt til at undgå hulrum, skabe ånd frisk plus blanke tænderne.

Se mere: Skadelig virkning af junk food

8. Crest:

Dette er et ekstra mærke, der giver en bred samling af formål, for eksempel fluorid tandpastaer, hvidt tandpasta, tandpastaen, der giver tartar build-up forsvar samt tandpasta udtrykkeligt smag for børnene.

9. Tom's of Maine:

De naturlige såvel som dyrevenlige ingredienser er til stede i denne tandpasta. Denne Tom's of Maine tandpasta er smag gennem frugt plus urter. Denne tandpasta er overlegen for mennesker ved tør mund; ud over det har det til gavn for at male tand og tandpasta til mennesker, og det er bedst for folk at have tandfølsomhed. Det er ADA-godkendt tandpasta omslutter ingen saccharin, søde sammen med xylitol, et naturligt sukker viser sig at bekæmpe skadelige bakterier i stedet for at fodre dem.

Se mere: Sådan testes blodsukker niveau

10. Pepsodent:

Dette er et tandpasta brand, der tilbyder at udrydde plaque upsurge, whiten tænder plus styrke tandemaljen.

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Pin
Send
Share
Send