Tattoo Designs

9 bedste falske tatoveringsdesign med billeder

Pin
Send
Share
Send


Et bedre ord for falske tatoveringer ville være midlertidige tatoveringer, hvilket går imod tanken om en tatovering, men opfylder behovet for en kropskunst. Dekorativ og kreativ på sin bedste måde giver en midlertidig eller falsk tatovering dig ikke mulighed for at gå gennem smerten ved at nåle blækket ind i din hud permanent. Normalt trukket eller påtrykt ved hjælp af normal klisterteknik, vil disse tatoveringer opfylde dit ønske om at dyrke en kropskunst i en begrænset periode, før du bliver ked af det eller beslutter at fjerne det. Selv om de ikke er permanente, er disse midlertidige tatoveringer på nogle måder bedre end de permanente. Du behøver ikke længere bekymre dig om farveskader eller inflammeret hud lige efter at have fået en, og det bedste ved det er, at du kommer til at ændre designene, når du vil.

Bedste falske tatoveringsdesign med billeder:

Enlisted nedenfor er nogle af de falske tatoveringsdesigner, som du bør brise igennem, før du sætter dig ned for en.

1. En Floral Affair Falske Tatoveringer:

En floral tatovering som sådan tilføjer en dejlig feminin touch til dit udseende. I denne tatoveringskunst griber skulderen en fuchsia-koralrosa blomst, der blomstrer og er smuk som de grønne blade omkring den, dækker blomsten i form af en halo. Dette er en af ​​de bedste falske tatoveringsdesigner til kvinder.

2. At være elskede falske tatoveringer:

Tatoveringen tilføjer et realistisk hint til udseendet næsten som ordene er udskåret eller ætset på din hud. Disse kan opnås ved at bruge hvid eller nøgen farve, der passer ind i huden. Her er de ord, der er elskede, skrevet på huden, men mange kan vælge forskellige.

3. revet gennem huden

Falsk eller permanent, den rippede hud tatovering design er et af de nyeste krav. I denne tatoveringskunst synes huden at være revet fra hinanden i barberede nerver og kød i displayet. Denne falske tatovering er blevet gjort op med sådan perfektion, at det næsten ligner den ægte prøvelse.

4. i metallic guld falske tatoveringer:

En seneste tendens til midlertidig tatovering afslørede skønheden i kropskunst gennem metalliske glitrende nuancer. På dette billede er skyggen i guld med en ismetalglans i enderne, da tatoveringen blomstrer ind i et smukt design formet i lange slanke fjer.

5. Custom Vine Fake Tatoveringer:

En god løsning til kostume eller tema-fester, repræsenterer vinodtatokunst fra i bund og grund en forankret forlængelse af vinkunstkunst, slank og slank udført med præcise slag, der danner et smukt net. Du kan bruge dette til ikke kun at prydde dine håndled eller ansigt, men også dine skuldre, hals og lignende.

Se mere:Dreamcatcher Tattoo Designs

6. En stjernefase falsk tatoveringer:

En stjerne er en af ​​de grundlæggende start-up tatoverings ideer. Før du vælger permanent blæk, hvorfor ikke prøve at vælge denne falske stjerne tatovering. For at skabe en blød 3D-effekt er stjernetatoen blevet fyldt i sort / hvid med en blød udbrud af fordybninger nedenunder. Det er en af ​​de sødeste falske tatoveringsdesign til piger.

7. Den kinesiske drage klassiske falske tatoveringer:

Kinesiske drager er endnu en mest sorteret efter førstegangs-tatoveringsdesign. Her er en falsk tatoveringsdesign, der udførligt har en kinesisk drage spredt over din underarm. Tatoveringen er lavet i grundlæggende sort blæk med en blød glimmer for at give livslidelse til udseendet. dette er en af ​​de populære falske tatoveringsdesign til mænd.

Se mere:Anker Tattoo Designs

8. Metallisk Folie Falske Tatoveringer:

Her er et andet metallisk kropskunstdesign, som du kan vælge. Lette aftagelige, disse tatoveringer ser store ud i deres metalliske lyse design. Du kan enten have dem omkring dine håndled eller endda få dem i dine underarm.

9. Hued Glitter Art False Tatoveringer:

Glitterne føjer altid et nyt strejf til dit udseende, og derfor er der i denne tatovering et antydning af kongeblå blandet ind med et skinnende grønt, et blomstermønster ætset på bagsiden med en sommerfugl, der fladder på siderne.

Se mere:Flamme Tattoo Billeder

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send