Skønhed og mode

9 Bedste Hollywood Celebrity Nail Art Designs

Pin
Send
Share
Send


Folk bliver ofte inspireret af negle kunst, der bæres af Hollywood skuespillerinder eller sangstressere. Du kan også blive inspireret. Berømtheder er ikke efterladt, når det kommer til sportslige nye og trendy mode på deres negle. Vi har stødt på stjerner som Rihanna, Katy Perry eller endda Miley Cyrus, der dyrker forskellige gammeldags negle på forskellige tidspunkter for koncerter og prisceremonier. Men husk nogle gange celebs for at holde det virkelig enkelt også. En smuk rød eller undertiden en helt skifer finish neglelak kan også være deres valg.

Her er vores top 9 valg til hollywood celebrity nail arts, som du vil helt sikkert elske! Tag et kig og kan være, at du også kan blive inspireret!

Hollywood Nail Art Designs:

1. Stilettos Negle og Folier:

Rihanna har en stilettemode negleform her. Du kan også ændre formen på dine negle næste gang. Denne form for negle har været en ganske trend blandt seneste berømtheder. Brug en hvid til bunden og følg derefter den med gyldne folier til spidserne i en "V" form. Prøv det her. Glem ikke at afslutte med et overtræk.

2. Stoppet Bling Negle og Leopard:

Rihanna blev set iført denne neglelak, som er stenbesat og den har også leopardprinter. Derudover er der også brugt buer i denne neglelak. Du kan også prøve denne ene ud.

3. Rihanna's Smiley Nails:

Du behøver ikke at være et nail art geni for at skabe smiley negle som denne. Nem at oprette med bare nogle prikker med dine doteringsværktøjer og nogle streger af din sorte striber eller negle kunst pensel. Afslut med et overtræk. Giv denne en chance.

4. Boom og Bang Nail Art:

Nogle gange synes berømtheder at holde det enkelt, og nogle gange kan de godt lide at give deres negle nogle jazzed op som den ovenstående. Du kan også give denne en prøve. Du har brug for gode hænder på fri hånd for dette!

5. Katy Perrys Bling Nails:

Dette har været en meget kendt form for negle kunst, som Katy Perry blev set iført. Det er blevet en helt inspiration for alle. Studded Med negle folier og negle deco Square sequins, og en lille rød sten i centrum, kan det være en ganske negle kunst til din næste fest.

6. Just Stripes Nail Design:

Nem at lave en negleliste som denne med farver efter eget valg og bare din sorte striber. Lange eller korte negle, begge ser godt ud med nogle striber af forskellige farver. Afslut med et overtræk.

7. Obama Nails af Katy Perry:

Du kan prøve en Obama negle som denne, hvis du kan få de rigtige obaba ansigt vand dekaler. Men du kan ikke få sådanne vanddekorationer i Indien. Det er ikke fri håndmalet.

8. Simple Polka Dots Nail Art:

Nogle gange er det simpelthen et fingerpeg på alle dine nail art bekymringer. Prøv en Katy Perry-stil polka dots nail art som den ovenstående på en lyserød base med prikker fra dine dotningsværktøjer i rødt. Se, hvordan hun har matchet hendes læbestift farve med farven af ​​basen frakke. Har du bemærket det her? Her er et tip, prøv matchende farver af neglelak med din læbestift eller øjenmakeup.

9. Bling og Water Decal Nails af Katy Perry:

Du kan prøve en besat neglelak som denne og holde nogle negle virkelig enkle og bruge nogle rosenvandsklister på dem. Vil du prøve det?

Kan du lide dette indlæg? Forlad os din feedback!

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Celebrities with WeirdHidden Talents (Marts 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send