Frisurer

Top 9 Hairdos til kort hår

Pin
Send
Share
Send


Der er en overbevisning om, at kort hår ikke er alsidigt og er enden til alle former for hår styling og eksperimentering, der er muligt med kun langt hår. Mens det er fantastisk at flaunt en kort afgrøde, er den ikke blottet for fornøjelserne ved styling og eksperimentering. Det er snarere bare omvendt. For at vise dig hvordan er vores valg af de ni mest trendy frisurer, der skal prøves på kort hår.

Bedste frisør til kort hår:

1. Kort bob og frynse:

Tilføj en struktureret frynse til dit korte hår og skabe en unik ny stil. Hvis du har fint hår og ikke har en frynse så kan du oprette det ved at kæme i kronen af ​​dit hår, som normalt er kortere. Tilføj nogle strukturering, og du kan have et meget stilfuldt udseende.

2. Kort Ombre:

Den, der sagde ombre, så bedst ud på langt hår eksperimenterede ikke nok. Ombre på måske bare tipsene er helt sikkert at hår vokse ud i en unik stil. Fordelen med kort hår ombre er, at du kan vokse det meget længere, mens du beholder stilen.

Se mere: Korte frisurer til børn piger

3. Romantiske Sidekrøjer:

Dette er perfekt til de formelle arrangementer og fester. Du vælter hele håret på den ene side og spænder krøller som en blomst lige over håret. Det giver en feminin berøring til et ellers androgynt kort hår. Bare rolig, hvis det kommer ud rodet. Sørg for at bruge en masse hårserum til en blank finish.

4. Pop Candy Farver:

Det bedste ved kort hår er, at man kan gøre en masse eksperimenter med farver. Ikke kun en men flere farver kan bruges til at skabe et slående udseende. Brug en god mængde tør shampoo til at style dem og give et blankt udseende. Prøv lyse slik farver, der er så i stil.

5. Fau-Hawk:

Fau-hawk er en faux Mohawk frisure. Håret på kronen og midten er simpel samlet og trukket op for at skabe en Mohawk effekt. Brug hårvoks til at holde det på plads. Det kan være en afrundet version eller en knivskarpe edgy version helt afhængigt af dit humør. Det er sjovt og funky og en garanteret head turner.

Se mere: Simple Party frisurer til kort hår

6. Quick Twist:

Dette er et andet smukt hår, hvor du simpelthen laver en dyb midterparting i nakken og skaber to hårsnit. Vrid dem nu og fastgør dem på modsatte sider. Brug nogle hårnåle til at holde dem sammen. Forlad den forreste del wispy med de skødesløse strømpeband for at tilføje tekstur og dybde.

7. Den rullede-op hestehale:

Dette er et twist på den gennemsnitlige hestehale på kort til mellemlangt hår. Bare lav en lav ponyhale og vend den om. Tag nu længden af ​​hestehale og rull den op i spidsen af ​​den omvendte hestehale. Sikker med bobby pins og slut med hårspray. Dette giver illusionen af ​​en tyk bunke.

8. Den tredobbelte, snurrede opdrejning:

De tre dele op kan gøres på kort til mellemlangt hår. Bare tag håret bag på hovedet og del dem i tre sektioner. Lav en pigtail med hver sektion. Nu tager du en pigtail ad gangen og drejer det og krøller den op til bunden og fastgøres med bobby pins. Sammen ser alle tre ud som en rodet klynge. Kram dit forreste hår tilbage for at give det en ren finish.

Se mere: Sådan laver du frisurer til kort hår

9. Frontfladen:

Selvom fletninger er et hit overalt, er det ikke kun for den heldige Rapunzel's eneste. Prøv den forreste fletning. Det er ret simpelt at flette armene og frynserne lige sammen i en progressiv fletning. Det skaber et dejligt mønster og holder håret væk fra ansigt og øjne.

Det kræver meget mod at flaunt en kort hårklipp. Så flaunt det i stil.

Billeder Kilde: Shutter lager 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send