Hårpleje

Sådan fjerner scrunch håret?

Pin
Send
Share
Send


Vil du finde svært at styre hår i håret? Er du på udkig efter fjernelse af hårfjerning? Så bekymre dig ikke! I denne skrivning har jeg givet en liste over vigtige metoder, der hjælper med at fjerne håret. Scrunch tilføje en masse hilsen volumen plus tilbyde en følelse af tekstur til dit hår. Der er mange forskellige hårstruktureringer plus hårtyper.

Bedste metoder til at fjerne scrunch hairs:

1. Omfold vådt hår stærkt:

Mens dit hår er vådt, kam plus adskille det ned i midten. Komb den venstre del alle mode over til højre (ja det er en kam over sorter) samt draper omtrent det omvendte af dit hoved, sikret med bobby pins. Drej over den højre sektion i overskud på venstre side, surround, ved at tilføje pin på forskellig måde. Lad det lufttørre helt. Du kan drape i et silke tørklæde plus nap på det for at reducere frizz.

Se mere: Tips til blødt hår

2. Banan Mask:

Bananer er fyldt med hårvenlige næringsstoffer som folat plus vitamin B6 plus deres højt sukkerstof hjælper med at holde fugt beskyttet i hår. Denne farve sikker dækning vil dybe tilstand plus hjælpe med at løsne dit hår. un skræl og mos 2-3 modne bananer i en gennemsnitlig skål. Kombiner 2 spsk græsk yoghurt, 2 spsk honning plus 2 spsk olivenolie, og bland forsigtigt. Smør masken konsekvent gennem tørt hår. Bekræft at glatte masken helt nedad til spidserne på dit hår. Wrap hår med en shower cap. Tillad maske at sætte sig ned i 1 time. Vask ud af mild shampoo samt varmt vand.

3. Sæt op vådt hår indtil det tørre:

Senere end at vaske dit hår, lad det lufttørre helt, men fortsæt med at børste det hvert 5. minut. Træk ud og tag fat i hvert stykke hår i et par sekunder for at understøtte det for at rette ud. Du kan desuden gøre dette i modsætning til en fan, der er før, men har brug for stabil børstning.

4. Spolehår til en bolle:

I tilstand har du ret kompatibelt, lige hår til at begynde med, efter at denne metode sandsynligvis virker for dig. Lav en hestehale af fugtigt hår sammen med snoet ligner et reb. Draper rundt om at bygge en bolle plus sikker med elastik. Lad det lufttørre, og skyll derefter ud.

Se mere: Sådan får du ret hår

5. Mælk og vand:

Et andet trendy tip er kokosmælksbehandling. Udtræk mælk fra 1 kokosnød ved første gitter og bland derefter kyllingens frugt eller kødkød. Tilsæt saften af ​​1 frisk lime til dette. Bland godt og hold i køleskabet. Næste dag er et cremet lag dannet - brug det på hår og hovedbund. Dæk hovedet med et varmt håndklæde og hold i en time. Vask med vand og kam med en bred tandkamme. Gentag 2-3 gange om ugen for gode resultater. Blæsetørring er en mulighed.

6. Påfør hårhænder natten:

Separat fugtigt hår i 1 eller 2 lave ponytails. Tie med blødt hår elastik, efter at sætte i ekstra elastik hver tomme ellers så ned hestehale, for at forstå det sammen. Pas på, at elastikken er ret løs, for at de ikke vil gå væk en mærkbar blut på dine tresses. Gå i seng plus lad det stå om morgenen.

Se mere: Hjem Remedies For Tyndt Hår

7. Drej dit hår:

Brug store hårruller, dvs. mængden af ​​sodavand, til at dreje sektioner af vådt hår plus sikre dem fast ved siden af ​​dit hoved. Tillad det at tørre helt. Dette er signifikant, fordi den mindste mængde bit fugt kan bygge krøllen eller ellers bølge komme tilbage.

Pin
Send
Share
Send