Skønhed og mode

15 Traditionelle Bluse Rygg Neck Designs for Pattu Sarees

Pin
Send
Share
Send


Pattu sarees er dem der sker for at opretholde traditionen godt. Det er stort på zari, broderi og alle former for tungt arbejde. Disse sarees reserveres ofte til særlige invitationer og lejligheder som ægteskaber. Din bluse skal altid matche stilen og skønheden i sareen du vælger. Pattu saree i disse dage er let at finde, men hvis du ikke vælger det rigtige design til dit valg, er hele showet teknisk ødelagt. Sarees er faktisk kendt og meget populær, især i det sydlige Indien. Taler om blusen, de er lige efterspurgte, så prisen kan få lidt på den højere side, men intet du ikke har råd til. Din saree skal have en attraktiv bluse, der skal parres med.

Indhold:

  Seneste og Smukke Bluse Rygghalsmodeller til Pattu Sarees:

  Her er de 15 bedste valg af pattu saree bluse tilbage nakke design, som du har ventet i kø for dig.

  1. Deep Neck Blue Blouse:

  Den første bluse-bak halsdesign til pattu saree, som du ser her, er en smuk, backless stil, godt næsten. Her er stilen mere af en dekorativ, med sten omkring den runde slids. Dette design er ideel til kvinder, der vælger at være modige til trods for at følge traditionerne.

  2. Grøn Bluse Til Pattu Sarees:

  Vi kan antage, at det smukke indviklede stenværk er det første du bemærker om blusen her. Det ser ud til, at det passer fint til bruden, på grund af designet og hvordan næsten hver tomme af blusen er dækket af den.

  3. Orange Pattu Saree Bluse:

  Pattu bluse tilbage hals design liste kan ikke gå unfeatured uden dette smukke design på det. Hele mønsteret på bagsiden er helt lige så kreativt som det bliver. Denne er perfekt til den pattu saree, som du har holdt reserveret på din hylde til din bryllupsdag.

  4. Grøn Pattu Saree Bluse:

  En anden grøn, som du ser her, denne er mere af en sten og perler end broderi, men det forhindrer det ikke i at være ligefrem anstrengende!

  5. Deep Neck V cut bluse:

  Denne bluse vil være en stor overvejelse, hvis du søger efter nakke designs til pattu bluser. Blusens prestigefyldte udseende kan gøre det til et dyrt køb på trods af enkelheden, men hvis du spørger, vil du finde ud af, hvordan næsten alle mener, at det var værd at den pris, de måtte betale.

  Se mere: Bluse Mønstre For Net Sarees

  6. Plain Green Blouse:

  Bortset fra den lille broderi på ærmerne er bluse for det meste enkel. Designet er imidlertid unikt og vil glæde dig, når du lægger blusen på.

  7. Bådhals Pattu Saree Bluse:

  Det ene design, som du ser her, er et dristigt træk, fordi det er næsten uhindret. Den bør bedst anvendes med lav broderi pattu sarees, da blusen giver sin del af opmærksomheden.

  8. Rød og gylden Pattu Saree Bluse:

  En anden pattu saree bluse tilbage hals design fra den klassiske look bog, vil denne bluse helt sikkert bringe de bedste funktioner i dig, når du har det med en pattu saree. Det bør ikke være for svært at forestille sig dig selv i dette, hvis du er mere af den traditionelle art.

  9. Rød rygkrogbluse:

  Alle nuancer af nyhed er bevaret i denne traditionelle bluse, og hvis du tror på at opretholde alt om din etnicitet, vil denne bluse være dit ideelle valg for dagen. Jakkerne stil ærmer ser tiltalende og har en glitter til den rødlige tinge, som kontrasterer det generelle udseende for godt.

  10. Blå slidsbluse:

  Med en kongeblå farve og broderi arbejde sådan, skal vi endda synge ros af dette bluse tilbage nakke mønster til pattu sarees? Det taler mængder for sig selv og du er nok overbevist nok.

  Se mere: Blusehalsdesign til bomuldssareer

  11. Blå Silke Deep Neck Blouse:

  En pattu saree med silkebluse er en af ​​de ældste kombinationer og her præsenterer vi en bluse med en dyb nakke og en snoet streng til en forandring. Kig på de små sten, der er placeret overalt, og blusen ser mere tiltalende ud.

  12. Blå Stribet Broderi Bluse:

  Sølvtrådets arbejde på ærmerne fungerer virkelig som en afgørende faktor for bluse designet, som du ser her. Det er trendy, men lige så usædvanligt med det særskilte sæt af blåstrenge, der mødes i halsens trekantede design.

  13. Guldbluse med broderi:

  Designer pattu saree bluse, som du ser her, er anderledes end de andre, du så på listen, da begge sider af blusen har det samme indviklede design fejlfrit.

  14. Fuldt ærmeret dybe nakkebluse:

  Farvekombinationen af ​​denne pattu saree bluse tilbage nakke design model er meget anderledes og dermed interessant for øjet. Det vil helt sikkert gøre opmærksom på dig på grund af den smukke bluse broderi og den dybe hals hæve oomph.

  15. Sheer Neck Pattu Saree Bluse:

  Ingen kan og vil gerne modstå at have deres uddelte opmærksomhed på dig med denne afsluttende bluse på listen. Blandt bluse rygsækdesigner til pattu sarees har denne en smule forskel, da den er stilfuld og samtidig moderne.

  Se mere: Bluse Designs for Saree

  Mange kvinder har en tendens til at gå på kompromis med kvaliteten af ​​den bluse, de vælger med deres pattu saree, idet man antager, at sareen vil tage sig af jobbet, men det er sagen med dyre sarees, deres bluser skal også være ud over det perfekte. Mens du vil være ansvarlig for den bluse du vælger, kan du bruge det som en fordel og vælge ideelle, der passer til din stil, så du behøver ikke at rette sig på noget, du ikke ønsker at se dig selv i.

  Se videoen: Food as Medicine: Preventing and Treating the Most Common Diseases with Diet (Juni 2021).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send