Skønhed og mode

Hvordan man kan dekorere stuen

Pin
Send
Share
Send


Ønsker du en perfekt og stilfuld stue? Dette er en almindelig kendsgerning, at alle mennesker giver den største opmærksomhed til deres stue og forsøger at forskønne det bedst, da gæsterne først kommer og observerer denne del af huset. Derfor er det meget nødvendigt at dekorere din stue og for denne mange facet at tænke, når man lærer at planlægge en stue. Det prydende aspekt bærer det hele sammen for at skabe et værelse, der er visuelt tiltalende. Således har jeg givet nogle af de bedste måder at dekorere din stue på.

Bedste måder at dekorere stuen på:

1. Fokuspunkt:

Det kan være en arkitektonisk detalje, storskærms-tv, pejs ellers et kunstværk, et køligt lysarmatur eller en flot udsigt. Det giver dine øjne en hvile og hjælper med at forme rummet og beskrive dens funktion.

2. Placer Sofaen:

Du skal placere din sofa for at den er modsat døren, uanset om den er skrå i et hjørne, suspenderet eller ved siden af ​​en væg. Hvis du er forpligtet til at sætte den med bagsiden til indgangen, skal du lægge en konsolbord efter sofaen med lygter ellers kunstbøger, så det ser mere attraktivt ud.

3. Klip:

Saml et klip sæt af dine foretrukne værelser fra magasinet. Farver komfort møbler, lysekroner, plus franske døre, uanset gnister din fantasi.

4. Lag dit lys:

Denne blanding af spor, gennemsigtighedslampe samt bordlampe belysning er ideel til størrelsen af ​​denne stue. Lamper er den bedste måde at lette et rum på.

5. Brug en række Shelve:

En blanding af stilfuldt overdækket plus åbent opbevaring er ideel til stuen. Bogreolerne er billige, og flere boligejere udvikler sig på åbent oplag, slet ikke klar over, at alle deres ting ikke vises beundringsværdige. Tagdækning er en væsentlig ingrediens i en stilfuld stue.

6. Fangst i balance:

Tænk på at tilføje et spejl, kinesiske skærme, loft vedhæng belysning, væg kunst, high-back stole og høje planter. Hvis der er en stor føderation af møbler i den ene ende af rummet, skal du lave et nyt siddeområde for at udjævne det i den ekstra ende.

7. har en stol

Forsøg på at blive sat mindst 6 personer stadig i et lille rum. I stand er rummet større; adskille det i områder, der hjælper med at sidde forskellige samlinger af mennesker fra 2 til 6. Sofaer samt stole skal grupperes gensidigt, så folk kun kan chatte med hinanden.

8. Områdedefineret:

etiket samt samt siddepladser ved arealetæpper. Enten almindelig eller ornamental, område tæpper sætte i visuel definition til et rum plus kan også være en bøjning.

9. Lys op med hvid:

Opnå et luksuriøst neutralt udseende med hvidt polstring og dekorative accenter i forskellige lys nuancer for at tilføje ekstra dybde og dimension.

10. Farven af ​​lange gardiner:

Til fælles ser gardiner ellers draperier mest udmærkede ud i den farve eller ellers dominerende farve på det store møbel. Dette hjælper med at bære værelset i fællesskab og tilbyde en indstilling til designet.

Se mere: Stue Træmøbler Design

11. Vælg på formaliteten:

Et ekstremt formelt værelse kræver traditionelle møbler, antikviteter og høje ende, glatte overflader. Et ekstra afslappet værelse kan bruge enklere stof plus forskellige dekorationer.

Se mere: Køkken Møbler Design Billeder

12. Fredelig atmosfære:

Dekorer din stue for at opleve havet rundt om dig. Brug mosaikglas i havet farver til at grænsen til pejsen, plus en række af malerier viser palme fronds støder op til cloud-strødt himmel bære brisen inde.

Se mere: Boligindretning ideer til små hjem

13. Blend dine stilarter:

Du kan kombinere gamle plus nye, formelle og afslappede, neutrale plus fed til at skabe en indbydende sammen med afslappet plads. En neutral-tonet sofa samt lænestol opstiller moderne linjer, mens brugerdefineret draperi tilføjer en tilpasning.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13.

Se videoen: Liten stue dekorere ideer (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send