Skønhed og mode

Enkle tips til den perfekte brudeglød

Pin
Send
Share
Send


Sund hud er altid en forudsætning for skønhed og fejlfri hud. Der er ingen tvivl om, at enhver kvinde vil se hende bedst hele tiden, og dette ønske er sædvanligvis på højdepunktet, når hun er ved at blive gift. At være en brud ved man, at alle øjnene er på hende, og hun er centrum for opmærksomheden på bryllupsdagen. Heri bliver det så meget desto vigtigere at have hud, der ikke kun er fri for alle problemer, men en der gløder.

Da vi alle er født med nogle eller de andre problemer i huden, er det vigtigt at holde sig til nogle effektive tips og ideer, som kan hjælpe dig med at nå de rigtige mål for bryllupsdagen på en nem og behagelig måde. Den gode nyhed ifølge hudprofessionelle er, at nogle af de metoder, der følges hjemme, kan være en god start for glødende brudehud.

Se mere: Instant Fairness Tips

Pre-Wedding Bridal Diet Plan for glødende hud:

Det er altid tilrådeligt at undgå last minute rush og procrastinating skønhed regime. Fra en måned før bryllupsdatoen kan ordentlig hudpleje sammen med denne særlige brude diæt plan gøre dig til glød.

For at vide, hvordan man får en retfærdig og glødende hud før ægteskab, følg denne prøve Bridal Diet Plan

 • Start din dag med varmt citronvand og honning for at skylle toksinerne ud
 • Drik rigeligt med vand hver dag og hold din hud hydreret
 • Sørg for at du inkluderer vitaminerige fødevarer som grønne grøntsager, frugter og nødder i din kost
 • Fødevarer som Avocado, Vandmelon, Squash er rige på vitamin A, som kan hjælpe med at reparere huden.
 • Tilsæt Omega 3 fedtstoffer som Chia frø, laks for at få en glat og strålende hud.
 • Medtag gurkemeje i din kost for at helbrede beskadiget hud
 • Hvidløg kan hjælpe dig med at bekæmpe hudinfektioner
 • Ananas kan fremme dannelsen af ​​kollagen
 • Brocolli er rig på antioxidanter og fremmer glødende hud
 • Sørg for at tage 2 kopper grøn te til afgiftning

Tjek dette Pre-Bridal Diet Diagram:

For at vide mere om, hvad du virkelig kan gøre, skal du fortsætte med at læse denne vejledning nedenfor. Det har alle de velundersøgte og gennemgåede ideer og tips til regelmæssigt brug i denne henseende.

Enkle tips til glødende hud til bruden:

Her er vores 8 enkle tips til glødende hud til bruden som følger.

1. Har vandmelon:

For de bruder, der ønsker at have en klar og glødende hud som en brud, er at spise vandmelon et af de nyttige tips, der skal overholdes. Vandmelon har store mængder vand som grapefrugt, salat og broccoli, der hjælper med at hydrere huden og dermed holde den blød og smidig. Det hjælper også med at skylle ud toksinerne fra huden og lader det glødende og smukt. Det er et af de bedste tips til bruden til glødende hud.

2. Har rigeligt med vand:

Der er ikke noget bedre end at inkludere 10-12 glas vand i det daglige regime, hvor man opnår brud på glødende hud. Det hydrater huden, renser toksiner og olie og efterlader huden forynget. Du vil helt sikkert elske resultaterne.

3. Har et sundt søvnmønster:

Sammen med at tage mindst 8 timers søvn er det lige så vigtigt at sove og stige i tide for at undgå hudproblemer som bløde øjne, mørke cirkler og mere, der gør huden kedelig og livløs. At have en god sovende rutine vil give dig mere og mere grund til at bringe glød til huden, især på ansigtet.

Se mere: Hjem Remedies for glødende hud i 1 uge

4. naturlig sund kost:

Mindst 3 måneder før bryllupsdagen skal du sørge for at give huden tid til at helbrede internt og bringe det gode helbred og glød indvendigt. At have sunde fødevarer som frugt og grøntsager samt hele korn og mere kan helt sikkert hjælpe dig i denne henseende. Dette er et af de bedste tips til glødende hud til bruden.

5. Deep-Cleaning Facials:

En dyb rensende ansigt mindst en gang om måneden hjælper med fjernelse af snavs, olie og tilstoppede porer på huden og hjælper det med at trække vejret. Dyb rensning ansigtsbehandling i 3-4 måneder før bryllupsdagen er vigtigt for hud glød for bruden.

6. Eksfoliering:

For brude, der er over 25 år, skal man vide, at peeling vil hjælpe med at forbedre deres hudtekstur og er vigtig for at bringe den indre glød ud.

7. Fukt huden:

Kroppen skal fugtes godt med en god lotion eller en creme mindst 2 gange om dagen. Man bør sikre, at tørre områder af kroppen er ekstra opmærksomme og ansigt bør også medtages i dette tip. Det vil gøre huden smidig og næret for at få gløden indefra.

Se mere: Sådan får du en glødende hud

8. Brug rene børster:

Rengør børster til makeup er en anden måde, hvorpå du kan sikre, at huden bevarer sin renlighed og glød. Det er et af de bedste tips til glødende hud til bruden.

Hjemmelavede Brude Glødende Hud Face Packs:

Prøv disse enkle ansigtspakker, der kan laves af dagligdags køkkenredienser til en glødende hud. De er alle naturlige face packs og er helt sikre:

Papaya Aloe Vera Face Pack:

Denne pakning giver en øjeblikkelig glød til din hud. Det hjælper med at berolige huden og frigør den fra sol og pigmentering.

Du får brug for:

 • Papaya Mash -1 ss
 • Aloe vera Gel - 1 spsk
 • Rose vand - 1 spsk

Procedure:

 • Bland alle ingredienserne sammen og påfør ansigtet.
 • Lad det stå i 15 minutter.
 • Vask dit ansigt med rent vand. Betal tørt

2. Banan Honning Yoghurt Face Pack:

Denne pakning hjælper med at lette huden og hydrater den. Hvis du er på udkig efter glat og smidig hud, er dette gå-til-ansigtspakken.

Du får brug for:

 • Bananmasse: 1 spsk
 • Honning - 1 spsk
 • Yoghurt - 1 spsk
 • Rose Water - Få dråber

Procedure:

 • Pisk alle ingredienserne sammen for at danne en glat pasta
 • Påfør jævnt på ansigtet og lad det stå i 20 minutter
 • Vask med lunkent vand og klappet tørt.

Vi håber du følger disse enkle tips og ser bedst ud på din bryllupsdag. En glødende hud eliminerer behovet for tung sminke og gør dig kameravenlig. Så gør dig klar til at lyse på den bedste dag i dit liv!

Pin
Send
Share
Send