Skønhed og mode

Sådan undgår du graviditet

Pin
Send
Share
Send


Er du flygtet fra at blive gravid? Vil du vide tipsene for at forhindre graviditet? Den prævention, du bruger, er et individuelt valg, som skal fornuftigt måles. At instruere dig selv på de mange metoder er det vigtigste skridt for at opdage den der passer til din livsstil såvel som overbevisninger. Unddragelse af graviditet er en anstændig ide for mange kvinder og par af mange forskellige årsager ansvarlig under deres forhold. Derfor i dag i denne artikel fortæller vi dig de bedste metoder til at undgå graviditet.

Ikke hvert par ønsker at starte en familie tidligt i deres ægteskab. For at undgå at blive gravid i din bryllupsrejse (eller på et hvilket som helst tidspunkt), skal du bruge prævention. En bryllupsrejse er typisk en tid med glædelig og uhindret elskov, når et par endelig har tid og sted at være alene sammen uforstyrret. Der er mange grunde ved siden af ​​bryllupsrejse som deres karriere, job, penge problem, levende problem eller familie problem, for ung til ung til forældre et barn korrekt, komplikationer på grund af deres alder, afvisning eller uforberedelse til at holde udfordringerne, nogle åndelige eller moralske årsager, ellers genetiske problemer, som forældrene ikke ønsker at tillade børn.

Graviditet er en glædelig begivenhed, hvis det er en planlagt. Præceptive midler er de bedste såvel som sikre muligheder for at undgå graviditet. I dag er der mange graviditetsbekæmpelsesmetoder eller teknikker er tilgængelige, og du kan vælge mellem dem efter din bekvemmelighed. Behandlingsteknikkerne er ikke så dyre, og du kan derfor bruge dem til en meget lav pris.

Se mere: Hjem graviditetstest

Metoder til at undgå graviditet:

Nu giver vi dig en liste over bedste metoder eller præventionsmidler for at undgå graviditet. Både mænd og kvinder kan bruge præventionsmidlerne, og de er som følger;

1. Brug kondomer:

Gummi kondomer bæres på penis for samværet. Når de er sammen med spermicid, er de lig med 98% faktiske ved at stoppe graviditeten, og en af ​​de fedeste metoder. Kondomer forsvarer også sammen med seksuelt bærede sygdomme eller STD'er. De undgår graviditet ved at holde sæd fra at nærme sig samspil med rige æg. De er gratis eller billige, kølige at finde og behøver ikke nogen recept eller lægeres aftaler, fordi de er tilgængelige hos apoteker og købmandsforretninger. Nogle mennesker har følsomhed over for latex kondomer, og vælger kondomer, der er tilberedt af plast i stedet.

2. Kvindelige kondomer:

Det er også lavet af latex; Kvindelige kondomer er designet som en ring med en taske. Posen passer ind i skeden; Ringen stopper dog eksternt for at få fat i det på plads. De samler sæd i samværet, så det aldrig har en chance for at passere i kvindens krop. Kvindelige kondomer reducerer også faren for STD'er ved defensiv vagina fra åbent at blive flyttet. Kvindelige kondomer er noget mindre virkelige end stabile kondomer, og visse mennesker afslører, at de er mindre afslappede at bruge.

3. Undgå Intercourse:

Dette er den største operative måde at undgå en uplanlagt graviditet på. Hvis du vælger ikke at have samleje, er der ingen måde at du kan blive gravid. Selvdisciplin er langt den uskadelige og mest virkelige form for prævention. Når du vælger at have samleje, kan du vælge en bred vifte af præventionsmidler, men det bekymrende udsigter til en graviditet fortsætter, da der er flere andre relaterede faktorer forbundet med hver af metoderne. For kunstige kontraceptive tilgange til at være operativ, kræver det en indretning af dit kropssystem, apparatet og timingen.

Se mere: Hvad er graviditetsstadierne

4. Kvindelige præventionmidler:

Der er mange kvindelige præventionsmidler, der findes, og de er som følger: -

IUD:

IUD eller intrauterin enhed er en ekstra mulighed, som er en antikonceptionsindsats, der er implanteret intim livmoderen og kan accepteres i 5-10 år. Det er meget operativt at stoppe en utilsigtet graviditet.

Pillen:

P-piller er den mest udbredte blandt de præventive valg, der anvendes af kvinder. "Pillen" indeholder syntetisk østrogen samt progestinhormoner, der redder en kvindes æg fra at forlade hendes æggestokke, således at graviditet ikke kan forekomme. Piller er ekstremt og 99% operative, og det er fornuftigt at tage dem under receptpligtig medicin. Præceptive piller kan fås på recept kun hos din gynækolog eller sundhedspleje. Pillen skal være besat hver dag, på samme tid hver dag, for at fungere korrekt. At hoppe over et par dage kan reducere effektiviteten.

membraner:

Du kan vælge at bruge en membran, der er en lille smidig gummi, og den er 80% -90% effektiv. Dette ønsker at blive injiceret i livmoderhalsen over kvindens vagina under en klinisk indstilling. Membranen ændres i forhold til størrelse, og den beskytter livmoderhalsen, så der skabes en mur til sæden. Det bærer også sædcreme og ønsker at blive i kvinden i mindst 6 timer efter et samlebånd.

Se mere: Tidlige graviditets symptomer

Kvinde Svamp:

Kvinder kan også unddrage graviditet ved at bruge svampen, da det er en uskadelig prævention, og i modsætning til andre muligheder (for kvinder) er det hormonfrit. Det er også egnet til brug og meget operationelt. Det eneste problem er, at det dog ikke er udførligt tilgængeligt, i det mindste i de narkotikabutikker, der er hjemmehørende. Svampen ønsker at blive indført i skeden og kan effektivt forsvare seksuelt overførte sygdomme.

Traditionelle IUD'er:

Tilberedt af kobber, disse er billige og langsigtede og kan bruges som nødprævention. Inkluderingen er komplet af en læge og takings kun fem minutter. Effektiviteten er 96% -98%, en mindre mindre end moderne IUD'er med hormoner fri.

injektioner:

Denne teknik er en af ​​de mest effektive reversible præventionsmetoder, med en effektivitetshastighed på over 99% i modsætning til graviditet. Du får en injektion hver tolv uger fra en læge eller klinik.

P-piller:

En mere 99% operativ metode, der er afslappet til at tænke på end piller. Du sætter på en ny patch hver uge, og det er det. Din periode vil være mere jævn end med andre metoder, selvom dette heller ikke forsvarer sammen med STD'er.

Mirena IUD:

Denne ikke-traditionelle IUD anvendes direkte i livmoderen af ​​en læge eller lignende ekspert. Det udsender små mængder hormoner, der har bekræftet 99% operative i modsætning til graviditet.

Hvis du vil permanent undgå graviditeten, så er der vasektomi for mænd og Tubal Ligation for kvinder opnåelige.

Så disse er bedste metoder til at undgå graviditet, jeg håber du finder denne artikel meget nyttigt såvel som interessant. Nyd med disse metoder!

Pin
Send
Share
Send