Skønhed og mode

9 Bedste Megan Fox Tatoveringsdesign med Betydninger

Pin
Send
Share
Send


Megan Fox er en Hollywood-berømthed, der har fanget millioner af hjerter med hendes udseende, selvtillid og skuespil. Hun er en af ​​de mest sexede kvinder, der ses på skærmen og er blevet bedømt som verdens næstmeste kvinde. Selvom hun er en model og skuespillerinde, har hun fået flere tatoveringer indfarvet på hende.

Når hun bliver spurgt om hvorfor hun kan lide at indskrive disse tatoveringer, siger hun at det er hendes måde at stå op for hende selv, en måde at udtrykke enhver følelse af fjendskab, specielt hendes mor, der ikke godkendte ideen om tatoveringer.

Megan Fox Tattoo Designs Sig med billeder:

Nogle af de meningsfulde og bedste tatoveringsdesigner, der er indhyllet af Megan Fox, er blevet optaget i følgende afsnit.

1. Megan Fox Arm Tattoo - Marilyn Monroe:

Megan Fox har prydet sig med nogle fantastiske tatoveringer, men den bedste til dato er Marilyn Monroe-tatoveringen, der er skrevet på hendes højre underarm. Megan holder hende som et idol og har hævdet at græde hver gang hun hørte stemmen i sin barndom.

2. Megan Fox William Shakespeare Citat Tatovering på Tilbage:

Megan Fox synes at værdsætte sit liv meget. Hun forstår dens betydning og tager den som den kommer. Denne holdning til livet er blevet vist i hendes William Shakespeare tatovering. Det er placeret under hendes højre skulder og siger "Vi vil alle grine på glidede sommerfugle".

Se mere: Fernando Torres Tattoo On Arm

3. Megan Fox Moon og Star Tattoo on Leg:

Månen og stjerne tatoveringen inkækket på Megans ben komplimenter virkelig hendes valg og udtrykker sin individualitet. Dette er den første farvede tatovering lavet og ser ganske interessant og nyskabende ud. Tatoveringen indeholder i grunden et billede af en orange månen, der overlapper en stjerne. Tatoveringen tilføjer Megans sanselige karakter og tilføjer også til hendes glamourøse udsigter.

4. Megan Fox kinesisk tatovering på halsen:

Megan Fox har en kinesisk tatovering på bagsiden af ​​nakken. Ordet indskrevet betyder "styrke" og har været en af ​​de mindste tatoveringer lavet. Det er næsten aldrig lagt mærke til, da det er skjult bag hendes hår og ikke har fået meget opmærksomhed. Men hvis det bemærkes, ser tatoveringen meget fashionable og trendy ud på hende.

Se mere: Angelina Jolie Tatoveringer og Betydninger

5. Megan Fox Rib Tattoo på ribben:

Megan Fox har et vidunderligt digt inked på hendes ribbe bur. Det lyder: "Der var engang en lille pige, der aldrig kendte kærlighed, indtil en fyr brød hendes hjerte". Tatoveringen er skrevet i gammel engelsk skrift og er blevet oprettet af hende selv.

6. Megan Fox Mand Mand Tattoo:

Da Megan Fox var sammen med sin mand Brian Austin Green, besluttede hun at få en tatovering på sin højre højre hofte, der ville læse hans navn. Tatoveringen afspejler virkelig hendes kærlighed til Brian og hvor meget hun værdsætter hendes forhold til ham.

7. Megan Fox Tribal Tattoo på håndled:

Megan Fox er en elsker af oceaner. Så besluttede hun at få en tatovering, der viser to mægtige havbølger. Denne tatovering var blevet indskrevet på hendes håndled og blev kaldt Yin Yang tatoveringen. For nylig blev dette stykke kropskunst fjernet, da det ikke viste sig som Megan ønskede det.

8. Megan Fox Mickey Rourke Tatovering på Side:

Efter hovedrollen i en film med Mickey Rourke i 2010 fik Megan Fox en tatovering for hende for blot at ære ham. Denne tatovering er skrevet på hendes højre ribbe bur og det står: "Alle de, der blev set dansede, blev troede at være vanvittige af dem, der ikke kunne høre det".

Se mere: Victoria Beckham Tatoveringer

9. Megan Fox Spil ham af Tattoo:

Megan Fox har en anden sidste tatovering, der skildrer billedet af en sød kitty, der spiller et klaver. "Play Him Off" er skrevet under det. Tatoveringen er nyere, selv om betydningen er vanskelig at dechiffrere.

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send