Skønhed og mode

Top 9 Indian Bridal Maang Tikka Designs

Pin
Send
Share
Send


Hver piger drømmer om at blive en perfekt og en fantastisk brud på hendes bryllupsdag, men iført et brudekjole er ikke nok til at udfylde et brudekjole, da det har brug for støtte smykker til at give dig komplet brude udseende. 'Bridal Maang Tikka er en af ​​de vigtigste dele af smykker, da den bruges til at dekorere panden til en brud.

Indhold:

  Maang Tikka Designs for Brides:

  At vælge maang tikka til brude er ikke en nem opgave på grund af en tilgængelighed af stort udvalg og design på markedet. Lad os se på de bedste brude maang tikka designs muligheder for bruden. Vælg en af ​​de brude maang tikka designs der passer til dine outfits og lad dit hovedstykke stjæle showet.

  1. Stor Maang Tikka:

  En stor Maang Tikka kan tilføre en unik stil erklæring i dit ensemble. Den kommer i forskellige designs og stilarter. Så hvis en brud ønsker at lave sin egen unikke stil, så kan hun gå til denne store maang tikka stil. Det vil give dig et kig, der får dig til at skille sig ud fra de andre.

  2. Passa eller Jhoomar:

  Du har set dette for det meste båret af muslimske brude. Disse slags tikkas består af side 2-3 sidestrengninger, som falder på pandenes side. Man kan bære dette med center maang tikka eller kan bære dette alene på siden af ​​panden. Ligegyldigt hvordan du bærer det, det vil give dig et kongeligt udseende på alle måder.

  3. Multi-layer Maang Tikka:

  Multi-layer Maang Tikka er også kendt som "Matha-Patti". Denne stil bruges i vid udstrækning af bruderne, da det har stingene med hårlinierne og er i stand til at dekorere hele bruden af ​​bruden. Den sidder yndefuldt på hovedet med et kig på kronen. Det er et perfekt stykke at gribe opmærksomheden på sig selv og bruden.

  4. Borla Maang Tikka:

  Den smukke sfæriske formede maang tikka meste designet med meenakari arbejde med studded sten og perler. Det kommer også med sidekæderne. Når en brude Bær denne fantastiske Borla stil maang tikka, det giver et kongeligt udseende til bruden.

  Se mere: Designer Maang Tikka

  5. One-layer Maang Tikka:

  Et-lag Maang består af enkeltkæde tråde på begge sider designet med de farverige sten dråber. En brud, der ønsker at dekorere sine hårfjerninger, men med en let vægtet maang tikka, så vil denne stil virke bedst for dem. Det er et perfekt ornament for at tilføje en charme i din brude appel.

  6. Chand Tikka:

  Dette er et traditionelt design af indisk brude tikka, som bruges i årevis. Chand tikka designet med de klare krystaller og en lille perle dråbe er et ideelt stykke at bære på din bryllupsdag. Den bedste del af denne stil er, at den passer til alle ansigtsformer.

  Se mere: Maang Tikka Designs i Diamond

  7. Stone og Diamond Tikka:

  Denne er det enkleste design i kategorien Maang tikka. Vælg en stenbesat tikka, der passer til din outfit. Den smukke maang tikka brude besat med maroon vedhæng ser elegant og undervurderet, hvilket giver dig et kig på minimalistiske bruden.

  8. Tåre Drop Maang Tikka:

  Tår Drop Maang Tikka er en del af vedhæng stil Maang tikka. Bruder med mindre ansigter kan vælge denne klassiske maang designet med de røde og hvide sten. En brud, der ikke kan lide at bære tunge smykker, kunne vælge tårefaldet Maang Tikka.

  Se mere: Guld Tikka Modeller

  9. Simpelthen Gold Maang Tikka:

  Endnu en stil af en indisk brude tikka, der har været en populær favorit i mange år. Dette er en af ​​stilarterne af Maang tikka brude, der aldrig falmer væk. Bare et simpelt vedhæng af Pure Gold uden andre ædelstene og sten kan forbedre dit udseende på den traditionelle og elegante måde.

  Som vi ved, at Maang Tikka er et ornament, der bruges til at bære lige på panden og derfor er det øjeblikkeligt synligt. På grund af det øjeblikkeligt synligt, bør bruderne vælge maang tikka design med yderste omhu. Bridal Maang tikka designs varierer fra guld til kundan til diamant og der er et bredt udvalg af designs, du kan vælge imellem.

  En indisk brud er ufuldstændig uden en maang tikka på panden. Jo mere unikke og designer din Maang tikka bliver, desto bedre vil du se på din bryllupsdag. Tag din Maang tikka sammen med de andre brudekjoler, og du vil være klar til at skille sig ud fra mængden.

  Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

  Se videoen: 8 Hacks for Indian Jewellery. NavratriFestivalWedding jewellery Hacks. Perkymegs (Juni 2021).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send