Skønhed og mode

15 Indiske Bryllup Bangles Designs for Bride

Pin
Send
Share
Send


Banglesne er blevet betragtet som det vigtigste tilbehør, der bæres af indiske kvinder. Men bruden bliver så mere eksklusiv og anderledes, da den endda varierer regionalt også efter kultur. For bruder har armbåndene en særlig betydning for dem, da det symboliserer deres giftes livs velfærd.

Brylluppet er meget specielle ting i et kvindes liv, da hun får omdannelse fra en pige til en kone og hermed begynder en ny æra for hende. Så brude armbånd er dem, der får hende til at føle sig speciel og himmelsk på hendes dag. Brudebenet er til rådighed i mange metaller som guld, sølv, diamant, glas, så du kan få den i henhold til dit tøj og din kultur.

Indisk Traditionel Brudekjole Smykker Bangles:

Lad os se på top 15 traditionelle designs af brude armbånd i forskellige metaller og stilarter:

1. Indiske Glas Bangles til Brude:

Glasarmbånd er blevet brugt siden aldre i brylluppet og det forbedrer brudens udseende ved mange folder. Den gyldne armbånd sammen med glas dem og med sten arbejder på det gør disse armbånd synes bemærkelsesværdigt. En perfekt armbånd til bruder til at gøre hendes dag speciel.

2. Rajasthani Brude Bangles:

Disse rajasthani bangles kendt som chooda og det lavet af specielt metal kaldet "lac". Armbåndene virker forunderlige og dets specielle design gør bruden til at føle sig speciel og anderledes end andre, og udlåner hende er, at etnisk og traditionel leder efter det særlige øjeblik for hendes liv.

3. Designer Brude Bangles i Guld:

Som det bliver sagt, kan kvinder ikke gå galt med guldarmbånd. Det gule metal kendt som guld, armbåndene ser fantastisk ud, når de bæres af bruder. Det indviklede og kunstneriske arbejde på det forbedrer udseendet af armbånd og bruden ved mange folder og får hende til at se fabelagtig ud på hendes bryllupsdag.

4. Metal Bridal Bangles:

Bruderne vil fremstå smukke og bedøvelse på hendes specielle dag, disse røde lovende armbånd giver hende disse unikke udseende. På armbåndet er alle små farverige sten besat og mellem de guldarmbånd, der tilføjer bæreren mere skønhed. Således en passende armbånd til bruden at få disse traditionelle udseende.

5. Bryllup Diamond Bangles Set:

Ingen ord er nok til at beskrive det glitrende udseende af disse diamanter brude armbånd. Den smukke og awesome udseende diamant, når den bæres af bruder, gør hende til som en vinkel, og den hvide diamant og guldperler kombination ser ud til at være den mest foregående bangle af brylluppet.

Se mere: Håndlavet Bangle Box

6. South Indian Bridal Ruby Bangles:

I den sydlige del, hvis Indien er det obligatorisk at bære armbånd lavet i guld som det anses for at være lovende. Som den røde farve ligner gift liv, vil den røde rubin, der er besat på armbåndene, være det perfekte valg for enhver bruder at bære på hendes bryllup.

7. Fancy Bridal Bangles:

Nogle bruder ønsker at bære noget unikt end de traditionelle. Denne form for gule og lilla fancy armbånd udlåner er de sind blæser udseende. I mellem sæt sætter de brede perlebesatte armbånd hele konceptet meget attraktivt og giver også et smukt udseende til bruden og hendes håndled.

8. Fuld af nuancer Brude Bangles:

I moderne tid ønsker bruderne selv at bære armbånd, der består af hele farven, der forestiller sig, at deres giftede liv også ville være farverigt og lykkeligt. Det lille meenakari-arbejde udført af bangle forbedrer brudens udseende og giver hende et tiltalende udseende.

9. Brude diamant Bangles:

Som tidens gang elsker mange brude at bære noget anderledes på hendes specielle dag. Disse diamanter armbånd er dem, der kunne få dem til at virke anderledes og give dem et kongeligt og klassisk udseende og give et blændende udseende på den pågældende dag.

10. Kundan Brude Bangles Set:

Denne type brude kundan bangles er meget populær siden aldre, da det er den modificerede form for guld og giver meget lukrative og attraktive udseende, når de bæres. Banglen har stor kunstnerisk meenakari arbejde på guld armbånd og kundan er besat i et bestemt mønster udlån et eksklusivt udseende til bruden og læsser hende med komplimenter.

Se mere: Punjabi Ægteskab Bangles

11. Polki Brude Bangles:

Polki betegnes som uskårne diamanter, som giver bruden et klassisk og vidunderligt kig på hendes specielle dag. Polkaen, når den er prydet på strålende gult metal "guld", øger bølgens skønhed med miles. Banglesne ser fantastisk ud, når de bæres af bruder og giver dem et særligt skinnende look.

12. Pearl Bridal Bangles:

Nogle bruder tror på enkelhed og ønsker at blive klassiske på bryllupsdagen. Disse typer af perle og diamanter armbånd er et perfekt match for dem. Armbåndet ser meget enkelt ud, men fremstår meget unikt og usædvanligt, når det bæres. Den store blændende perle, der er besat i midten, giver et kongeligt og vidunderligt kig på brudens hænder.

13. Punjabi Bryllup Brude Chura:

Disse armbånd er lavet af elfenben og betegnes som "chura". Disse typer af armbånd bæres af Punjabi-bruder. Elfenben bangles er hvide og røde dekoreret med sten og dermed give dem et traditionelt og eksklusivt udseende og få hende til at virke speciel på den pågældende dag.

14. Silke tråd brude armbånd:

Armbåndene er lavet af blød silketråd og imellem de små stenværker forbedrer udseendet brudebenet. Den virkelig fantastiske røde og grønne farvekombination med grøn stribe på de røde armbånd giver et fabelagtigt udseende til armbåndet og bruden også. Det får hende til at virke anderledes og meget smukt.

Se mere: Piger med Bangles

15. Silver Shine Bridal Bangles:

Denne type shinning sølv armbånd giver også et sizzling og blændende udseende til bruden og hende synes speciel på hendes bryllupsdag. Kombinationen af ​​sølv med havgrønne armbånd ser fantastisk ud, og de små hvide sten, der er besat på armbåndene, synes meget tiltalende for øjnene. Brudens håndled er næsten dækket af armbåndene og giver hende et himmelsk og attraktivt udseende.

At købe armbånd til brylluppet er en stor ting. De armbånd, der vælges til en brud, giver hende et eksklusivt og fantastisk udseende og gør opmærksom på ethvert øje. Banglen er tilgængelig i vid udstrækning, og du bør vælge den der giver dig et perfekt udseende i brylluppet.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Se videoen: indisk før bryllup (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send