Skønhed og mode

Top 9 Health Care Products i Indien

Pin
Send
Share
Send


De fleste voksne har dagligt et eller flere kosttilskud. De arbejder som forebyggende foranstaltninger mod sygdomme og medicinske forhold samt hjælper med at holde sig i form.

Ofte får vi ikke den mængde næringsstoffer vi har brug for fra vores mad. På grund af dette er sundhedsprodukter tilgængelige på markedet. Disse kosttilskud giver kroppen de nødvendige næringsstoffer, der holder dig sund. Kosttilskud omfatter normalt fedtsyrer, vitaminer, mineraler og aminosyrer.

Sundhedsprodukter i Indien:

Disse produkter kan være i form af piller, kapsler, sundhedspulver og sundhedsdrikke.

1. Valleprotein:

Valleeproteiner er en rig kilde til vitamin D og omega 3. De bruges ofte til at hjælpe med at løse vægttabsproblemer og underernæring hos børn såvel som voksne. Valleeprotein kan tages som et helt måltid, når det er kogt.

Se mere: Er Henna godt for gråt hår

2. Omega 3 Fedt:

Vores krop absorberer ikke omega 3 fedtsyrer naturligt fra mad. Derfor er tillæg til det samme tilgængelige. De fleste omega 3 kosttilskud er afledt af fiskeolie. Fiskolie behandles, og kapsler fremstilles ud fra tema. Disse kapsler pakkes og sælges over disken. Mange af os har brug for omega 3 fedtsyrer og fiskeoliekapsler anbefales

3. Vitamin B12:

Vitamin B12-komplekset er en af ​​de vigtigste vitaminer, der kræves af kroppen. Den består af thiamin, riboflavin, niacin, biotin, folinsyre og cobalaminer. Mangel på vitamin B fører til mange komplikationer som diarré, hypertension, beri beri for at nævne nogle få. Således er det nødvendigt at indtage tilstrækkelige mængder dagligt. Tilskud hjælper med at give kroppen den nødvendige mængde.

4. D-vitamin:

Vitamin D er vist at være lav hos mange mennesker. Det hjælper med at holde immunsystemet stærkt og fremmer et godt helbred. Solen er en god kilde til vitamin D. Men tilskud er tilgængelige, hvis der er mangel.

5. Probiotika:

Disse mikroorganismer har mange sundhedsmæssige fordele. De vil kæmpe for bakterier og vira. De kan findes i visse fermenterede fødevarer som ostemasse eller yoghurt. Da disse ikke er tilstrækkeligt tilgængelige naturligt til konsum, produceres forskellige tilskud, der bruger disse som ingredienser til medicinske formål.

Se mere: Shahnaz Hussain Hårpleje Tips

6. Kanel:

Kanel er fyldt med næringsstoffer og antioxidanter. De vil forsvare kroppen og beskytte den mod bakterier og bakterier. Det hjælper også med at kontrollere blodsukkerniveauet. Kanel er tilgængelig i pulver samt pilleformer. 2-3 g kanelindtag er den sædvanlige anbefaling.

7. Gurkemeje:

Gurkemeje er kendt for at bringe betændelse ned og hjælper med at fremme overordnet godt helbred. Den indeholder Curcumin, som er en naturlig anti-septisk, anti-biotisk. Forskning viser, at gurkemeje også bekæmper kræftceller. Dagligt tillæg bør ikke overstige 500 mg.

8. Kostfiber:

Kostfiber hjælper med at stabilisere blodet. Det hjælper også med korrekt fordøjelse af mad. Mangel kan føre til problemer i fordøjelsen og gastrointestinale tilstande som irritabel tarmsyndrom, forstoppelse og gas. Fiber holder også kolesterol under kontrol. Kosttilskud vil give det beløb, som din diæt ikke kan give. De fås i forskellige former som olier, tabletter og pulver.

9. Sundhedspulver og drikkevarer:

Bortset fra andre kosttilskud anbefaler lægerne også sundhedspulvere og sundhedsdrikke, der er tilgængelige hos enhver kemiker. Sundhedspulver kan tilsættes til smoothies og mælkeskak, som hver morgen kan spise til morgenmad, Health Dunk er et alternativ til koffeinrige drikkevarer og usunde luftige drikkevarer.

Tilskud bør kun være gratis til en afbalanceret kost og ordineret medicin. De bør kun tages, når de er ordineret af en læge eller læge. Det er vigtigt at forstå de sundhedsmæssige fordele ved de kosttilskud, du vil indtage, da nogle produkter kan have uønskede bivirkninger.

Se videoen: Top Health Insurance Plan for Your Family. Top Mediclaim Policy in India (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send