Skønhed og mode

Trisha Krishnan Skønhedstips og Fitness Secrets

Pin
Send
Share
Send


Trisha er en smuk Kollywood skuespillerinde, der havde debuteret i film mere end et årti tilbage. Hun havde forsøgt at lave et mærke i Bollywood, men mislykkedes og returnerede dermed til tamilske og telugu-film, hvor hun har været ganske succes i årevis. Det er overraskende, at selv med voksende alder opretholder hun stadig sit blik ligesom hun var et årti siden. Hun gør stadig hendes fans fascineret af hendes sanselige udseende og dræberudtryk. Vi skal nu se, hvordan hun holder den i gang.

Her er de bedste Trisha Krishnan Skønhedstips og Fitness Secrets.

Holde det Naturligt:

Trisha har nået sin 30-årige, og hun siger, at hun ikke er belastende på hendes ansigt og regner meget. Hun holder sit naturlige udseende og lader tegnene på aldring vise fremtoning, fordi det er sådan, hun er naturligt. Hun har ikke en perfekt figur, men hun holder en sund kost og træning godt.

Se mere: Shahnaz Hussain Hjemmelavede Skønhedstips

Makeup, øjne, læber og hår:

Kollywood er kommet op med 'HD makeup', der er specielt brugt til HD-kameraer, og Trisha elsker det, fordi hun altid har været glad for at dressing up og makeup. Hun har været meget opsat på makeup fra sin barndom og mener, at korrekt anvendelse af makeup er som en kunst og dermed fortsætter hun med at få det perfekte. Hun baserer sin makeup med et fundament, der matcher hendes hudfarve. For hendes regelmæssige udseende tilføjer hun blot et øjenliner, mascara og en lipglans efter fundamentet. Trisha elsker at holde hendes hår åbent og dele dem sidelæns, hvilket er hendes signaturstil. Hun elsker de lysebrune højdepunkter for hendes hår og bliver velegnet med både krøllede og lige hårstile til sig selv. På fester og begivenheder kan hun lide både vestlige og indiske outfits. Hun bærer dem helt ud på grund af hendes slanke krop og kan stadig give de yngre skuespillerinder en konkurrence.

Se mere: Tamanna Bhatia Skønhedshemmeligheder

Kost Secrets:

Trisha har været mentor til alle sine fans, der har ønsket at følge sin kost rutine. Først og fremmest for væsker drikker hun meget vand sammen med appelsin og granatæblejuice. Hun kan lide at have grøn te fordi den indeholder antioxidanter og undgår regelmæssig te og kaffe. Hun lever så meget på væske, fordi det holder væk tidligt ældning.

Trisha indtager meget C-vitamin til sund livsstil og spiser en skål med frugter, der omfatter citroner, appelsiner og andre citrusfrugter. Disse holder hendes hud glødende selv når hun er i hendes senere 30-årige, og de er også grunden til hendes syn at forblive stærke i de kommende år.

Trisha understreger mest på sin morgenmad og har et tungt måltid fuld af parathas, omeletter, ostemasse osv. Det begynder på dagen, som giver meget energi og holder maven fuld i lang tid.

Se mere: Anushka Shetty Secrets

Fitness Secrets:

Trisha understreger mange øvelser. Hun er fitness freak og kan ikke gå en dag uden hendes regelmæssige træning regime. Hun er først en fan af frihåndsøvelser, der får hendes krop og arme tonet op. Yoga er også hendes favorit, fordi det beroliger hendes sind fra stresset af hektiske skud og stimulerer hendes stofskifte, som er en sund måde at skære ned fedt på. Der er roller, som hun skal lægge vægt på og roller, som hun ikke behøver at miste, yoga er hendes bedste middel til disse hyppige udsving. Trisha kan lide at gøre kardio øvelser, der holder hendes overkrop stærk. Hun nogle hvordan klarer at træne hverdagen på trods af at have en hektisk timeplan. Bortset fra dette elsker skuespilleren at dykke i vandet og svømme. Hun nyder vand så meget, at hun kunne tilbringe timer i poolen.

Pin
Send
Share
Send