Face Pack

Yummy Yoghurt Face Packs

Pin
Send
Share
Send


Mængden af ​​mælkesyre, zink og andre næringsstoffer og enzymer i yoghurt er nøglen til sund og glødende hud.

Hudfordele:

Mælkesyre: En vigtig AHA hjælper med at hydrere huden, eliminere sløvhed og tørhed og forhindre forældet aldring og rynker.
Zink: Reducerer og forhindrer acne, bumser, åbne porer og pletter efterladt af dem.
Handler som en naturlig sammenhængende.
Mild hudblegemiddel, der reducerer garvning og alder pletter.
Det har anti svampegenskaber.

Yoghurt Hjemmelavede Ansigtsmasker:

Her er nogle lækre opskrifter til din hud. Man kan endda snack på deres rester, mens man venter på, at maskerne tørrer!

Citron, honning og yoghurt hud løftende ansigt pakke:

Ingredienser:

 • 1 tablespoon frisk yoghurt
 • 1 tablespoon honning
 • 1 tablespoon citron / appelsinjuice

Metode: Bland alle ingredienserne sammen i en jævn pasta. Påfør det hele over dit ansigt såvel som nakke. Hold det i 15-20 minutter og ryd det af med varmt vand.

Fordele: Honning giver fugt til din hud. Citron hjælper med at reducere pletter og alder pletter. Dette er en god ansigtsmaske. Det giver en forstærkningseffekt på løs / skælende hud på dit ansigt og hals. Det virker også som naturlig blegemiddel og det er kemisk fri. Du kan også bruge appelsinsaft til denne pakke.

Jordbær og yoghurt Exfoliating Face Pack:

Ingredienser:

 • 1 tablespoon frisk yoghurt
 • 4-6 jordbær mashed i en pulp

Metode: Bland ingredienserne sammen i en glat pasta. Påfør det hele over dit ansigt såvel som nakke. Opbevar den i 10-15 minutter og afvask med varmt vand.

Fordele: Jordbær er en vidunderlig bær, der rigeligt hydrerer huden, og AHA'erne og antioxidanterne i jordbær giver huden en ungdommelig glød. Sammen lyser de huden. Frøene virker som et mildt exfoliat, der hjælper med at fjerne døde celler fra hudoverfladen.

Gulerod og yoghurt Skin lightening Face Pack:

Ingredienser:

 • 3 spiseskefulde friske yoghurt
 • 2 spsk gulerod pureed

Metode: Påfør denne tyk blanding over hele dit ansigt såvel som nakke. Opbevar den i 15-20 minutter og afvask med lunkent vand.

Fordele: Betakaroten og AHA i gulerødder hjælper med at producere kollagen, der holder rynker i stykker. Det hjælper med at lette hudtonen ved hjælp af mælkesyre og fugter også med vitamin E.

Kakao, Honning og Yoghurt Foryngende Face Pack:

Ingredienser:

 • 4 spsk frisk yoghurt
 • 1 spsk kakaopulver
 • 1 spsk honning

Metode: Kombiner ingredienserne, og du vil få en flydende chokolade som pasta. Påfør denne blanding over hele dit ansigt såvel som nakke. Opbevar den i 15-20 minutter og afvask med lunkent vand.

Fordele: Denne pakke er fyldt med anti oxidanter og Vitaminer C og E. Det fjerner hudens sløvhed og gør det ser lyst og udhvilet.

Yoghurt Avocado og Banan Firming Mask:

Ingredienser:

 • 4 spsk frisk yoghurt
 • 2 spiseskefulde deseeded avocado mashed
 • ½ banan mashed
 • 2 spiseskefuld honning

Metode: Kombiner ingredienserne for at få en kikspasta. Påfør denne blanding over hele dit ansigt såvel som nakke. Opbevares i 25-30 minutter og afvaskes med vand.

Fordele: Kalium og vitamin B i banan giver en glat glødende hud. Vitamin C en E sammen med anti oxidanterne giver en øjeblikkelig fasthed i din hud. Zink hjælper med at berolige huden.

Yoghurt i sig selv er fantastisk til alle dele af din krop - fra spidsen af ​​dit hår til dine tå negle. Medtag det i din kost. Det vil regulere systemet, som afspejler et glødende ansigt. Så start med at arbejde på det!

Se videoen: 2 NATURAL MASKS FOR RADIANT SKIN! DIY+VEGAN (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send