Kost

3 dages detox diæt

Pin
Send
Share
Send


Ønsker du at starte 3 dages detox kost, men har ikke meget information? Bare rolig! Vi er her for at hjælpe dig. Afgødning behøver ikke at være en uklar opgave. Et simpelt renseprogram kan øge din energi, styrke dit immunsystem og forlade dig med sunde måder at leve hele året rundt. En mini-detox kan skabe kroppen til en langsigtet diæt, hurtig eller som en del af en egnet livsstilsmetode. Der er hyppige forskelle på 3-dages detox-planen, fra hele madrensningsdietter til saftskylninger og 3-dages vandfasthed. Således i øjeblikket i denne artikel fortæller vi dig om 3 dages detox kost.

Detox er en fejlfri naturlig proces - i virkeligheden afgrænser din krop sig selv, da den går om sin virksomhed. Du skal vide, at i vores mad og drikke tager vi så mange sådanne komponenter, som er skadelige for vores krop. Din detox plan skal opretholde de organer og systemer, der helt sikkert neutraliserer og eliminerer toksiner. Bestemmelsen bagved dette program er eliminering af frie radikaler og forurenende stoffer, der aktiverer problemet til hyppige systemer i vores krop. Desuden er en tre-dages rensning sikker for dem, der aldrig har skyllet eller fastet. Med pleje af 3-dages afgiftningsprogram kan energiniveauet forbedres, så godt som kroppens systemer kan beskyttes. Som en effekt føles kroppen uskadelig, lys og pasform.

3-dages detox kost:

Nu, nedenfor har vi nævnt de fulde oplysninger om 3 dages detox kost plan og de er som følger;

1. dag 1:

Morgenmad: Have-frisk frugtsalat med lys yoghurt og havre.

Frokost: jakke kartoffel toppet med en tun og sukkermajs blandet, serveret med yoghurt og salat

snack: en håndfuld usaltede nødder eller græskar frø.

Aftensmad: Sødt og surt steg med ris. Prøv en blanding af friske grøntsager som løg, peberfrugter, baby sød majs og svampe. Skær dem, og øg derefter nogle dåse: ananas, tomater, tomatpasta. Bland dem alle sammen og tilsæt derefter honning og hvidvineddike. Kom i kog og lad dem simre til saucen har sat. Du kan garnere med brun ris.

Se mere: Fedtleverdiætmenu

2. dag 2:

Morgenmad: Naturlig mysli lavet af havre, frø, nødder og tørret frugt serveret med lys yoghurt.

Frokost: gøre noget derhjemme: guacamole fra avocado, citronsaft, frisk chili, tomat og hvidløg. Garnér med frisk grøntsagssalat

snack: 100g almindelig popcorn.

Aftensmad: Kartoffel og bønne crockpot. Fang en stegepande og tøm en spiseskefuld olivenolie. Kog lidt hvidløg i den, og tilsæt derefter gryderet grøntsager, som løg, gulerødder og. steg ikke for længe. Når det er gyldigt, tilsæt kubad kartoffel og steg i nogle minutter mere. Forbedre frisk grøntsager, sort peber og bønner. Det er ligegyldigt hvilken type, det er kun noget, hvis du kan lide det Kog og lad dem simpelere til gryderetterne.

Se mere: Diagram for thyreoidea patienter

3. dag 3:

Morgenmad: Grød tilberedt med vand, sødet med honning og med en belægning af lette yoghurt. Banan skiver

Frokost: hjemmelavet tzatziki. Blend naturlig yoghurt, hvidløg og agurk og citronsaft og assisteret med grøntsagssalater og havrekager.

snack: 100 g friske skovfrugter som hindbær, blåbær, brombær og jordbær.

Aftensmad: Overophedet laks med dæk kartoffel. Bage en laksfilet og bistå med en kartoffel med jakke og dampet grøntsager eller salat salat.

Efter afslutningen af ​​kosten genstart den gode spiseforbrug og fysiske bevægelse for at elske det langsigtede sunde liv. Fastlæggelsen bag dette program er fjernelsen af ​​frie radikaler og toksiner, der udløser problem til forskellige systemer i vores krop. Den 3 dages detox kost er virkelig en af ​​de forskellige former for rensning programmer, der kan opnås.

Fordele ved 3 Day Detox Diet:

• Overhaling af den alkaliske balance i din krop.
• Vækst i din energi og magt.
• Deprimeret kolesterol og blodtryk.
• Bedre mental klarhed.
• Tiltrækning af din hud.

Så dette er 3 dages detox kost og jeg håber du kan lide denne artikel og finder det informativ. Hold dig i form!

Se mere: Diabetes Diagram

billedkilder: lukkermateriale

Pin
Send
Share
Send