Skønhed og mode

Anvendelser og fordele ved hvidløg til skæl

Pin
Send
Share
Send


Hvidløg kontrollerer skæl? Er det muligt? Ja, hvidløg er en af ​​de ældste naturlægemidler til bekæmpelse af skæl. Som du ved, indeholder hvidløg store kulinariske applikationer plus er brug som smagsstof i stort set alle verdens køkkener. I dag er alle aldre af personer, der står over for skælproblemet. Skælen er forårsaget af tør hovedbund samt seborrheic dermatitis, der er en hud tilstand, der forårsager skællet hovedbund. Det resulterer i kløe plus flakhed i hovedbunden.

For at styre skæl spiller hvidløg en vigtig rolle, og i denne artikel har jeg delet nogle af de bedste tips til kontrol ved hjælp af hvidløg.

Betydningen af ​​hvidløg til skæl:

  • Hvidløg indeholder stor koncentration af allicin en svampeforbindelse, der styrer skæl.
  • Det har hjertebeskyttende, anti-svampe, antibakterielle egenskaber og anti-inflammatoriske egenskaber, der hærder skæl.
  • Hvidløg er fuld af phytonutrient, der omslutter vitamin A, C og B, Fosfor, Calcium, Zink etc.
  • Et svovlkompleks er også til stede, som tilbyder næring til håret såvel som hovedbund, klar hovedbundsforurening derudover er det derfor en perfekt kur til at behandle skæl for at skabe rent plus sund hovedbund sammen med hår.

Se mere: Er citron god til skæl

Brug af hvidløg for at forhindre skæl:

1. honning-hvidløg anti-skæl maske:

Til dette laves en pasta på 6 hvidløgskage og holdes i en skål i ca. 15 minutter for at danne allicin, der er et godt anti-skælmiddel. Bland derefter syv el. af naturlig honning i hvidløgspastaen og bland godt. Honning har svampegenskaber, der hydrerer såvel som renser hovedbunden. Smør dette på dit hår og hovedbunden og gnid sfærisk. Tillad masken cirka 10 til 15 minutter. Shampoo dit hår og vask med rent vand.

2. Mundtlig behandling:

Involver hvidløgskage i din regelmæssige diæt for at styre skæl. Undgå at spise hvidløg mere end 10, efter at have forbrugt dette immunsystem ellers bliver din kamp mod sygdom opmuntret. Det er normalt knust plus denne pasta er pit i at krydre fødevaren. Allicin er produceret, der udfører i modsætning til skæl.

Se mere: Løg Juice Til Skæl

Fordelene med hvidløg til kontrol af skæl:

1. Forbedre immunitet:

Hvidløg udvikler sig med antioxidanter sammen med essentielle næringsstoffer, at kæmpe plus stoppe sygdomme ved civilisation samt styrke immunsystemet af kroppen, så pladskrævende at undgå sygdomme som Seborrhoeic dermatitis desuden skæl også. Hvidløg kontrollerer fremstillingen af ​​antigener plus hvide blodlegemer i kroppen, der letter at bekæmpe og stoppe sygdomme.

2. Forebygger Fungal Plus Bakteriel Forurening:

Skæl opstår ved svampeinfektion i hovedbunden via svampen Malassezia furfur. Allicin, der er anti-biotisk, samt andre antioxidanter, der findes i hvidløg, indeholder fremragende anti-svampe, anti-inflammatoriske, antibakterielle egenskaber, som hydrerer hovedbunden, renser infektionen, foruden at lette kløen og scaliness i hovedbunden, seborrhoej dermatitis og skæl.

Se mere: Sådan bruges Aloe Vera til skæl

3. Behandling af sygdomme med forbedring af generel sundhed:

Fytonæringsstoffer og antioxidanter findes i fedterne hjælpe med at behandle en række sygdomme for at udvikle generel sundhed og mere velbefindende for personer. Hvidløg er dybt i vigtige vitaminer, olier og mineraler, der nyder godt af at styrke kroppens modstand og dermed undgå sundhedsproblemer som hjerteproblemer, højt kolesterol, koldt og hoste, hudinfektioner, inflammationer, leddgigt, skæl og sikre en sund krop, hår plus hovedbund.

4. Kontrollerer Sebumproduktion med stigende blodgennemstrømning:

De vitale næringsstoffer i hvidløg gør det lettere at normalisere endvidere at styre talgproduktionen i hovedbunden og dermed bidrage til at behandle skæl med succes. Hvidløg også genoprette blodcirkulationen i hovedbunden og opbygge hårets rødder og forsvare hårsækkene for at skabe stærk, glitrende, tykt og smukt hår.

Disse er anvendelser og fordele ved hvidløg for at forebygge og kontrollere skæl. Så lad os forberede din kostplan med hvidløg og være fri for skæl.

Pin
Send
Share
Send