Skønhed og mode

9 Home Remedies for kløe øjne

Pin
Send
Share
Send


Kløe i øjnene er måske ikke et alvorligt helbredsproblem, men er helt sikkert en almindelig. Høje niveauer af forurening og allergener i miljøet er normalt årsagerne forbundet med problemet med kløe i øjnene. Den ubehagelige og ubehagelige fornemmelse i øjnene gør det meget vigtigt for patienten at finde nogle sikre og effektive metoder til at behandle problemet fra rødderne. Det vil hjælpe dig med at undgå den konstante kløe, der får dig til at gnide øjnene igen og igen.

De bedste og de bedste hjemmehjælpemidler, der kan bruges til behandling af denne krise, er anført nedenfor. Alt du skal gøre er at tjekke dem og vælge mellem den der passer dig bedst.

Amazing Home Remedies for kløe øjne:

1. Brug Cold Compress:

For at berolige øjnene er der ikke noget bedre end at bruge en kold kompressor. Sug en ren klud i iskoldt vand, fjern overskydende vand og læg det på øjnene for de bedste resultater og øjeblikkelige. Dette bør gøres mange gange i løbet af dagen for resultaterne.

I stedet for vaskeklud kan kamille teposer også bruges på begge øjne på grund af de beroligende egenskaber den har. Det bør opbevares i køleskabet i nogen tid og derefter bruges i øjnene i 10 minutter.

Se mere: Hjem Remedies For Tand Ache

2. Kamille vask:

Forbered en kop kamille te og bring den til stuetemperatur. Dette bør bruges til at vaske øjnene for at sikre behandling af kløe og hjælpe dig med at få de bedste resultater i hjemmet. Det skal gøres 2-3 gange om dagen, indtil problemet falder.

3. Agurkunderværker:

Agurkens anti irritation og beroligende egenskaber gør det til et perfekt hjem produkt til behandling af kløe i øjnene. Det reducerer også puffiness og problemer med betændelse. Tag friske stykker agurk og køle i et stykke tid. Dette bør opbevares på begge øjne for de næste 10-15 minutter. Det skal gøres 4-5 gange om dagen.

4. Rosewater Fordel:

Du kan enten skylle øjnene med rosenvand to gange om dagen eller ellers kan bruge det som øjendråber til øjeblikkelige resultater. Brug 4-5 dråber i hvert af øjnene til ideelle resultater.

Se mere: Gær infektion hjem retsmidler

5. Brug af kolde mælk:

For kløende øjne er en af ​​de bedste hjemmeprodukter at bruge kold mælk. En ren bomuldskugle kan gennemblødes i koldt vand og lægge øjnene på som vil efterlade en køleeffekt på øjnene og behandle kløen. Dette skal gøres to gange om dagen for maksimal fordel.

6. Grøn te:

Kog to teposer med grøn te i vand og bring den derefter til stuetemperatur. Brug destilleret vand til at koge teposer. Øjnene skal skylles med denne vask to gange om dagen for at behandle kløen. Det er et af de bedste hjemmehjælpemidler der skal gøres for at behandle krisen.

7. har vand:

Drikker rigeligt med vand hele dagen er en anden af ​​de øverste hak remedies til behandling af kløe øjne. Dette vil hjælpe med at holde kroppen hydreret. Drikke 10-12 glas vand vil hjælpe med behandling af kløe øjne.

8. aloe vera:

Aloe Vera juice kan blandes med honning og elderbær blomsterthe og skal bruges som øjenvask to gange om dagen til behandling af kløen.

Se mere: Home Remedies For A Black Eye

9. Fenugreek frø pasta:

Sug fenegreekfrøene i ca. 10 timer, og brug den til at gøre en glat pasta. Dette skal anvendes på øjnene i de næste 20 minutter. Brug koldt vand til at vaske af pastaen. Følg det to gange for maksimale resultater.

Billedkilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send