Skønhed og mode

Rogaine for hårtab

Pin
Send
Share
Send


Hår er en væsentlig del af kroppen. Det forbedrer vores skønhed. Og alle kan lide at have smukt og tykt hår. Men miljømæssige forhold som forurening, stress, dårlig livsstil og kostvaner kan forårsage hårtab. At miste nogle hårstrenger dagligt er normalt, men når hårtabet overstiger det bliver det hovedpine, og vi begynder at prøve forskellige produkter og begynde at anvende flere midler til at kontrollere hårtab og forbedre hårvæksten. Men når der ikke går noget, konsulterer vi en læge. Og for det meste læger anbefaler os Rogaine til behandling af hårtab.

Indhold:

  Hvordan hjælper Rogaine til hårtab:

  Rogaine er et lægemiddel, der blev introduceret på markedet for at reducere blodtryksniveauet. Patienterne, der brugte Rogaine til at kontrollere deres blodtryk, oplevede en enorm hårvækst. Minoxidil, en aktiv ingrediens i Rogaine, førte til stigningen i hårvækst, og Rogaine har derfor fået godkendelse fra FDA til behandling af hårtabsproblemer.

  Rogaine er en alkoholbaseret væskeopløsning, der anvendes direkte på hovedbunden til behandling af hårtab. Selvom forskerne ikke er helt sikre på, hvordan Rogaine virker, tror de, at anvendelsen af ​​Rogaine i hovedbunden øger blodgennemstrømningen på hovedbunden og hjemmer på de faldende hårsække.

  Specielt målretter den sig mod kaliumkanalerne inden i folliklerne og åbner dem således for at de bliver forstørrede, som reigniterer hårvækstfasen, hvilket hjælper med at sikre, at vækstfasen forbliver i længere tid.

  Se mere: Fordele ved Rosemary Oil For Hair

  Fungerer Rogaine virkelig?

  Selvom Rogaine hjælper med hårvækst for mænd og kvinder, skal det bemærkes, at det ikke helbreder helbredet helt. Faktisk bør det betragtes som et lægemiddel til at forsinke hårtab snarere end at helbrede det.

  Desuden er succesen med Rogaine begrænset til tilfælde af udtynding af hår, men ikke af hærdning af skaldethed. Det mest effektive område af Rogaine er blevet rapporteret at være kronområdet snarere end den frontale hårlinie og vedrører hovedsagelig kvinder. Ud over det, skal du anvende lotion to gange dagligt dagligt og aldrig afbryde det.

  Har Rogaine nogen bivirkninger?

  Ligesom de fleste andre lægemidler på markedet har Rogaine også bivirkninger. Men disse bivirkninger er mindre og er begrænsede. Få af de almindelige bivirkninger, der skal nævnes, er skæl, hovedbundsirritation og kløe.

  Hvis du står overfor hårtab ved begyndelsen af ​​brugen af ​​produktet, så vær ikke foruroliget, da det er en indikator på, at løsningen rent faktisk virker. Overdreven brug af Rogaine kan føre til ansigtshår (typisk for personer med højt blodtryk) og svimmelhed på grund af et højt alkoholindtag. Andre bivirkninger omfatter -

  Se mere: Minoxidil Til Hårvækst

  Af hovedbunden:

  • Kløe.
  • Tørhed.
  • Rødme.
  • Afskalning.

  Forhold til blodtryk:

  • Brystsmerter.
  • Hovedpine.
  • Øget hjerteslag.
  • Besvimelse.
  • Åndedrætsbesvær.

  Rogaine for hårtab behandling:

  Øget hårtab kan det lyde absurd, da den løsning, der var beregnet til at reducere hårfald, faktisk øger hårfald. Rogaine fjerner dog de svagere hårsække for at dyrke sundere og stærkere hårsække, således at håret bliver væk.

  Fedtet hår Den oprindelige formel af Rogaine indeholdt Propylenglycol, der gjorde håret fedtet og ret vanskeligt at klare. Den nye formel af Rogaine indeholder dog Rogaine skum, som synes at løse problemet. Men Rogaine-skumet udsættes kun for mænd, og kvinderne skal derfor fortsætte med 2% -versionen af ​​Rogaine-formlen, som ikke forårsager fedthed som den tidligere 5% -version.

  Hvornår bemærker du synlige resultater?

  Efter behandlingens begyndelse tager det normalt omkring fire til et år før de synlige tegn på hårvækst. Og overskridelse af den anbefalede dosering vil ikke gøre noget for at fremme hurtigere vækst af hår. Resultater for anti hårtab medicin med Rogaine har vist sig at være hurtigere end andre lægemidler findes på markedet.

  Se mere: Proteinbehandling for hårvækst

  Det er altid tilrådeligt at bruge stoffer, der er godkendt af FDA. Da Rogaine er tilgængelig i disken uden recept og er et FDA-godkendt lægemiddel, er det værd at prøve at forbedre hårvæksten.

  Pin
  Send
  Share
  Send