Skønhed og mode

9 Clock Crafts Billeder og ideer til børn og børnehave

Pin
Send
Share
Send


En af de mange ting, som voksende børn lærer, er tid. Denne enkle ur håndværk vil give dem en chance for at lære begreberne tid på en interessant måde.

Bedste ur håndværk og ideer til førskolebørn og unge børn:

Lad os finde her med de nævnte klokkehandlingsideer og billeder til børn og voksne for at gøre dem sjove.

1. Papir ur:

Denne enkle papir ur håndværk er fantastisk at lære børn om tiden. Papiruret er lavet ved at skære et rundt stykke papir. Du kan derefter skære papirnumre for tiden. Stick i urets hænder med en klæbning. Brug blåt farvet papir, der ser frisk og fængende farve til ur håndværk.

2. CD ur:

En anden god måde at lave et ur på er at genbruge en gammel cd. Klokken gør håndværk er perfekt til større børn. CD'en er placeret i midten, og hænderne er fastgjort til den. Tallene er skåret af kontrastpapir. CD giver skinnende look, mens du lægger dette i børns soveværelse; det giver god glans i lyset.

3. Papirpladeur:

Denne søde ur håndværk ide er fantastisk til små børn, da det er nemt for dem at gøre. De skal farve papirpladen og derefter skrive ned tallene rundt omkring. De kan så holde to hænder på pladen i midten ved hjælp af en papirstift. Hvis du har små børn, så kan du lade dem prøve, de vil lære af denne type håndværk.

4. Tidsæller:

Når børnene er i en alder for at lære tiden, kan du få dem til at skabe disse dejlige ure til håndværk. Papirpladen er fyldt med tidens tal. Ud over dette kan du også tilføje i minutter cifre, så det bliver let at lære. Det hjælper med at motivere dine børn til at tiltrække studie, mens de spiller.

5. Cogs værd ur:

Hjælp børnene med at nyde deres film, 'Beauty and The Beast' med dette hyggelige Cogsworth ur håndværk. Håndværktøjssætene kan samles for at ligne ham, og dette inkluderer timen og minutens hænder. Dette filmur er meget interessant. Denne ser sjov ud, men god idé som et ur håndværk.

6. Gøgur:

Her er et køligt gøgur, der viser håndklokkehænderne sammen med en lille gøgfugl. Det hængende gøgur er meget imponerende, og børnene vil elske detaljerne på det. Du kan dekorere det som du vil. Du kan tilføje billede af enhver superhelt, som dine børn elsker at se dem i tegneserie.

Se mere: Teddy Bear Craft Ideas

7. Candy Stick Clock:

Her er de flotte træklokker, der nemt kan gøres af børnene. Træ candy sticks er malet i regnbuens farver og derefter fast i hinanden. Du kan prøve denne woodcraft vægur som en chance for at lære børnene om tid og regnbuens farver.

8. Penguin små ure til håndværk:

Dette er et lille ur til håndværk, som du kan vise dine børn. Penguin temaet er gjort ved hjælp af skum stykker, der er lette at holde sammen. Lad børnene dekorere det med glitter og paljetter, så det ser skinnende ud.

Se mere: Beaver håndværk til førskolebørn

9. Armbåndsur til håndværk:

Denne gode idé til urværk til håndværk er en fantastisk måde for ældre børn at lære tiden. Armbåndsuret er lavet af brunt papir, der er dekoreret med nummeropkald. Børnene kan også nemt flytte hænderne på uret.

Ur håndværk er et godt læringsredskab til alle børn. Urene lavet af papir, papirplade, skum osv. Er vidunderlige måder at holde børnene engagerede.

Se mere: Fødselsdag Håndværk For Kids

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send