Skønhed og mode

15 Seneste Guld Bangles i 10 Gram

Pin
Send
Share
Send


Guld armbånd har deres eget unikke sted i indiske smykker. Uanset om det er en lejlighed til at byde den nygifte kone eller babybrusen til at være en mor, der har giftet guldartikler, har været et godt held til dem til en ny begyndelse. Også guldbøjle design har bragt nogle revolutionerende ændringer i sit design, der gør det velegnet til fester og regelmæssig slid også. Den nyeste trendy design i guld armbånd er 10 gram guld armbånd design. De giver ikke kun en delikat udseende med attraktive designs, men er også lette at bære.

Guldarmbånd har deres eget unikke sted i indiske smykker. Uanset om det er en lejlighed til at byde den nygifte kone eller babybrusen til enhver ville være mor, har gaveartikler af guld været et godt held for dem til en ny begyndelse. Også guldbangle designene har oplevet nogle dramatiske ændringer i deres design til enhver lejlighed, fra et stort bryllup til et trendy cocktailparty. 10gm guld armbånd er den seneste trend i guldsmykke segmentet. De vinder popularitet for deres omkostningseffektive, lette og trendy design.

Forskellige Guld Bangles Designs i 10 gram:

Lad os tjekke nogle designs, der skal indgå i din armbåndsopsamling.

1. Perle Design Gold Bangles:

Et perle design i guld armbånd i 10 gram har grebet hjerter af flere kvinder. Banglen er besat med flere runde perler fastgjort på armbåndet. De fire bangle sæt giver en perfekt match til traditionelle sarees for det meste for religiøse funktioner.

2. Single Diamond Gold Bangle:

Leder du efter et moderne enkelt armbåndsdesign? Denne guld bangle design i 10 gram besat med diamanter, er perfekt til dig. Bangle er givet en quilt tekstur med diamant form design præget i det. Man kan endda vælge to armbånd og bære dem som et par. Det er smukt på kjoler til etniske funktioner.

3. Designer Gold Bangle:

Denne guldarmbånd er et udsagnsstykke, der normalt kommer som en enkelt armbånd. Det har delikate blomsterhugger, der gør det til at være æstetisk og tungt på samme tid. Det er et ideelt valg til indisk slid og endda på vestlige outfits til et fusion udseende. Designet er også velegnet til fester på lange kåber.

4. Kundan Gold Bangle:

Disse guld armbånd i 10gm er besat med smukke kunder og leveres med et par tynde guld armbånd til at lave et sæt. Designet er også kendt som Jadau Bangles i en del af Indien for det meste Gujarat.

5. Dual Design Gold Bangle:

En fancy design i guld armbånd på 10 gram er givet både simple og net type design. Det dobbelte armbånd sæt er lavet halvt med et net design, der tilføjer sin elegance at bære det over kjoler og etnisk slid. De kan også bæres på etnisk og fusionstøj.

Se mere: Guld Bangles 20 Gram

6. Curvy Gold Bangle:

Leder du efter noget unikt at pryder dine hænder? Denne storslåede krumme guld armbånd med en vægt på 10 gram er en fantastisk kamp for kjoler, kurti og også vestlige slid. Designet kommer med blomstermønstre, besat med smukke diamanter.

7. Ganga Jamuna Guld Bangle:

Et nyt fremvækst mønster i guld armbånd i 10 gm er Ganga Jamuna bangle design. Banglen kommer i en kæde af i gyldne og sølvblade låst i hinanden. Designet er et perfekt match til simple regelmæssige outfits, hvor du kan fremhæve udseendet med disse armbånd.

8. Simple Gold Bangle:

I et sæt af to eller single, denne guld bangle meget bruges til regelmæssig slid og er lavet i 10 g guld. Banglen er givet blomstret design præget for et glansagtigt udseende. Armbåndet kan bæres som et enkelt stykke eller kan kombineres med flere armbånd.

9. Machine Gold Bangle:

Et nyt design, der kommer frem på markedet, er maskinen designet guldarmbånd i 10 g. Armbåndene kommer i et sæt af tolv armbånd, som kan kombineres med et sæt armbånd i forskellige farver. Klippene på armbåndene giver dem skinnet og glans.

10. Plain Gold Bangles:

Et behageligt design at bære i 10 g guldarm Bangles er den, der er lavet uden mønstre eller mønstre, men er stadig sød. De slanke armbånd kan bæres til regelmæssigt slid ledsaget af etnisk eller vestlig slid. Armbåndene kan også bæres på en hånd.

Se mere: Guld Bangles Designs I 8 Gram

11. Påfugl Designet Guld Bangle:

Påfugl design har været et kongeligt design at bære til enhver lejlighed. Den almindelige guldbøjle er givet et armbåndsudseende med en påfugldesign besat med ædelsten i den. Dette er et perfekt valg til aftenpartier og kan også bære hverdag.

12. Patla Gold Bangle Design:

Et guld bangle design i en enkelt med 10 gram guld få via disse dage er Patla design. Guldbæltet er givet blomstret og andet mehendi-design præget på det ved brug af en maskine. Banglen kan bæres til en kontrast på kjole og sarees lejlighedsvis.

13. Delikat guld Bangle:

Denne delikate blomster inspirerede guld armbånd kommer i 10gms som en armbånd model. Armbåndets ender får et dobbeltbladet mønster, der er forbundet med en cirkelformet diamant. Mønsteret gør det velegnet til alle slags tøj og også som en dejlig gave til din dame kærlighed.

14. Leaf Designed Gold Bangle:

Leder du efter et andet bangle design med zigzag kanter på det? Her er et vidunderligt løvt armbånd design lavet af 10 gram guld. Banglen er lavet med flere små blade og er prydet med hvide sten. Dette design er alsidigt og kan matche næsten ethvert indisk outfit.

Se mere: 1 Gram Guldsmykke Bangles

15. Pearl Gold Bangle:

Dette dobbeltmønster guldarmbånd kommer i 10gms, hvor en del af armbåndet er lavet med perle, mens den anden halvdel kommer i et fint udskåret design i guld. Perlerne kan erstattes med sten eller diamanter efter eget valg.

I den æra, hvor folk ønsker at bære noget unikt til enhver lejlighed, er 10gm guldarmbånd den perfekte mulighed for dem. Ikke alene er de lette, men de kommer også i adskillige designs, der passer til ethvert outfit. Disse guldarmbånd kan købes skyldfrit, da de er lette på lommen, sammenlignet med de traditionelle guldarmbånd, der normalt kommer i 40 til 50 gms. De er også perfekte til teenagere og unge piger, der ønsker at bære guld, men se chic og stilfuld.

Se videoen: 6-12 Gram Gold Bangle Designs. 6 Gram Gold Bangles (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send