Skønhed og mode

9 Leading Mehendi Designers i Hyderabad

Pin
Send
Share
Send


Bryllupper fejres meget overdådigt i Hyderabad ligesom enhver anden by i Indien, hvilket afspejler kultur og kulturarv i den historiske by. Alle begivenheder eller lejligheder vil ikke opfylde uden en mehendi funktion. Det er en topprioritet for indiske bruder især i Hyderabad.

Hvis nogen snart kommer til at være brud i Hyderabad eller elsker at beundre hænder og fødder med vidunderlige Mehendi til festivaler og andre lejligheder? Selvom kunsten er udbredt kendt over hele Indien, er kompleksiteten og den virkelige udmærkelse af mehendi-designene kun indfanget af professionelle Mehndi-kunstnere.

Top Mehendi Kunstnere i Hyderabad:

Her er de ni bedste mehendi designere i Hyderabad sammen med deres berømte mehandi designs billeder.

1. Noor Jahan Mehandi Designer:

Noor Jahan har et naturligt talent at designe; hun besluttede at gøre hobbyen til et erhverv. Nu er hun en mehandi kunstner med en samlet 15 års erfaring som professionel mehndi designer. Hun har også en gruppe på 8 til 10 designere, der kan hjælpe der i højeste lejligheder og bryllupsår.

Adresse: 302, Cresent Apartment, Begumpet, Lane ved siden af ​​Airtel Office, nær Chiraan Fort Club, Hyderabad - 500016.

2. Sushma's Hyderabad Mehndi Designs for Hands:

Sushma er en af ​​de bedste Mehndi kunstnere i Hyderabad; hun har fået sin egen unikke samling af mehandi designs. Hun er perfekt med nogen af ​​de traditionelle brude design, moderne mønstre eller indiske designs. Hendes henna design vil helt sikkert lide af alle. Hun har også en facebook side.

Adresse: Læger Colony, Saroor Nagar, Telangana, Hyderabad

3. Fatima Ajani Beautician og Mehndi Designer i Hyderabad:

Fatima Ajani er dybest set en skønhedsekspert, men ud af hendes interesse begyndte hun også at lave mehndi designs og nu er hun blevet en professionel kunstner i Hyderabad. Hendes stue blev påbegyndt i 2004 og har været en af ​​de mest populære mehendi studios i Hyderabad. Aftale skal bestilles 1 uge før.

Adresse: Plot nr. 503, Fortune Emerald, Militær Dairy Farm Road, Old Bowen Pally-Bowenpally, Hyderabad - 500011.

4. Anil Mehendi Art:

At være en af ​​de førende bruden Mehndi design kunstnere i Hyderabad, har Anil og hans gruppe været uddannet fra Rajasthan. Han er berømt for Ornamental Tatoveringer, Bridal & Arabic Mehandi Designs. Bevæbnet med en fremtrædende portefølje, har de søgt mighendi kunstnere kendt for sædvanlige mehandi designs.

Adresse: Bikanervala, Road No.1, Banjara Hills, Hyderabad.

5. Manoj Mehndi Arts:

Manoj gruppen har specialiseret sig i brude mehendi, bombay stil, gujarati mehandi, arabisk mehendi, traditionel mehandi, sølv mehndi og golden mehendi. Hans design af levering vil være fremragende. Han har arbejdet med utallige bruder. Hans facebook side viser hele sin portefølje.

Adresse: Nr. 16-11-1 / 5 / A Flade nr: 1 & 2, Srinivasa Towers, Moosarambagh, Malakpet Colony Hyderabad - 500 036.

6. Kudumula Kavitha - Mehandi Kunstner:

Kudumula Kavitha har næsten syv til otte års erfaring som en skillfull mehndi kunstner i Hyderabad. Hun har ikke stoppet dem fra at tage deres kreativitet og lidenskab vidt og bredt. Hendes design omfatter moderne design. De tilbyder overkommelige pakker med moderne og nyeste mehandi designs.

Adresse: No: 4-1-584 / 3, RM Complex, Street No: 8, Hindustan Lane, Jawaharlal Nehru Road, Troop Bazaar, Hyderabad.

7. Kusum Sharma Mehandi Mønstre:

Kusum Sharma leverer ydelser af mehandi design, syning af bøger og sy kurser og har gjort grad i mode design. Hun er en af ​​de mange talentfulde kvinder. Kusum Sharma tilbyder alle brude design, der afspejler de traditionelle mehndi designmotiver med et moderne twist af fashionable påvirkninger.

Adresse: Forsvarskoloni, Hyderabad, Indien 500094

8. Miskeen Jahan - Mehndi Kunstner:

Miskeen er en af ​​de mest efterspurgte mehendi kunstnere i byen Hyderabad og er specialiseret i den traditionelle mehandi kunst, Miskeen Jahan tilbyder også brude hår og ansigts makeup. Hendes Mehndi designs holder sig til de traditionelle Hyderabadi Mehndi designs og er bundet til at skabe en følelse af nostalgi.

Adresse: 2-349 / A, Sai Nagar, Old Hafeezpet, Miyapur, Hyderabad 500049

9. Ashraj Mehendi Designere:

Ashraj er en af ​​godt erfarne og professionelle mehndi kunstnere med innovative og kreative mehandi designs med en passion for at designe motiver af flora og fauna, og mønstre der overskrider fantasi med nyskabende stil. Han og hans gruppe er snart blevet en velkendt mehendi kunstner i Hyderabad.

Adresse: Legend Residency, Plot No: 8-7-90 / 1, Flat No: 202 3rd Floor, Kalyani Theater, Tirumala Colony, Bowen Pally, Hyderabad 500011

Konklusion:

Mehandi har taget et meget vigtigt sted i alle bryllupper. Ovennævnte top mehndi kunstnere vil helt sikkert opfylde drømmen om mehandi designs. Det er bare nødvendigt at fortælle, hvilken type design der kræves hvile vil blive taget hånd om af de professionelle mehandi kunstnere. Gør tilgang til at få seneste designs til brylluppet.

Billedkilde: 2, 7.

Se videoen: Rent Lehenga on Rent for Wedding, Mehendi, Sangeet - Flyrobe (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send