Skønhed og mode

Top 9 smukke blå tegnebøger til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Tegnebøger er meget vigtige tilbehør, foruden kun at transportere kontanter og kort, kan tegnebøger bruges til at udfylde ethvert udseende korrekt. De typiske brune og sorte tegnebøger er til vintage look. I den moderne verden er blå tegnebøger den nyeste trend. Fra klassisk marineblå til den sprudlende baby blå er blå tegnebøger meget ekspressive og udsøgte. De skaber et kig på komplet stil og glamour.

9 bedste blå tegnebøger i trend:

Blå tegnebøger tilføjer en smuk karakter til tøj. Nedenfor nævnes de bedste 9 typer blå tegnebøger. Vælg din elskede fra nedenstående liste over trendy blå tegnebøger.

1. Shaded Blue Wallet:

Denne marineblå læder tegnebog er meget stilfuld og vogue. Det skyggede blå mønster på tegnebogen giver det et meget dristigt og elegant udseende. Også tegnebogen er lavet af robust, slidstærkt stof. Denne tegnebog er perfekt til alle unge herrer, der elsker at se klassiske ud, men samtidig med at de er i bevægelse. Denne tegnebog er en af ​​en slags.

2. Blue Little Unique Wallet:

Denne herre blå lommebog har et unikt design. I modsætning til de fleste tegnebøger har denne lommebog en lille lås for at holde den lukket. Også den svage checker mønster på tegnebogen giver det et meget interessant og voguish udseende. Tegnebogen er lavet af læder som materiale, der gør det holdbart. Også denne tegnebog er perfekt til college studerende eller virksomhedens medarbejdere.

3. Dame Grand Blue Wallet:

Denne kongeblå tegnebog er perfekt til alle elegante kvinder. Den smukke blå farve på tegnebogen kombineret med metalbåndet rem gør det ser stort ud. Fløjlens som stof af tegnebogen giver det et overdådigt udseende. Denne tegnebog er perfekt til alle de unge damer, der klæder sig til at imponere.

4. Stilfuld Trendy Blue Mens Wallet:

Denne herreblå tegnebog er meget modish og cool. Denne tegnebog er lavet af denim som robust stof, hvilket gør det langvarigt. Jeansbuksen som sting på tegnebogen giver det et meget groovt udseende. Denne tegnebog ser virkelig utroligt ud og er perfekt til gymnasiet og afgangsstudenter, der flytter med trenden.

Se mere: Funky Tegnebøger For Guys

5. Chic Womens Blue Wallet:

Denne lyseblå tegnebog er meget glamourøs. Denne multi-pocketed blå kvinder s tegnebog ser meget elegant og modish. Den bubblyblå farve kombineret med sommerfuglkæderingen gør det til at se meget munter ud. Denne tegnebog er perfekt til unge kvinder og college piger. Denne tegnebog har et komplet debonair look til det.

6. Suave Mens Blue Wallet:

Denne blå tegnebog til mænd har et helt ekstraordinært udseende. Denne tegnebog er lavet af rent læder og er derfor meget slidstærkt. Udover dette giver det krypterede checker mønster på tegnebogen det meget flotte udseende. Denne tegnebog er perfekt til næsten alle slags mænd.

Se mere: Rød Læder Tegnebog

7. Eccentric Herre Blue Wallet:

Denne blå tegnebog til mænd ser meget groovy ud. Halvlæder og halv-denim mønster på tegnebogen giver det et meget stilfuldt udseende. For alle de unge trendy mænd er denne tegnebog perfekt. Dette klassiske design af tegnebogen kombineret med det robuste stof gør en fantastisk kombination af stil og styrke.

8. Funky Blue Wallet for Women:

Denne lyseblå tegnebog til kvinder er perfekt til kollegiet, der går unge piger. Tegnebogenes boblende blå farve kombineret med det funky design gør det til at se meget svagt ud. Lynlåsens mønster giver det et unikt udseende. Denne tegnebog har en meget groov og uptrend look perfekt til unge college går damer.

Se mere: Lyse farvede tegnebøger

9. Små Sølvblå Tegnebog Mænd:

Denne lyseblå tegnebog er perfekt til teenagere og high school piger. I modsætning til de fleste lommers tegnebog er dette en lille palmeformet tegnebog og dermed lettere at håndtere. Den lille lille mariehønsbatch på tegnebogen gør det til at se rigtig sød og stilfuld ud.

Tegnebogen er blevet et vigtigt mode tilbehør for nylig. Blå tegnebøger mænd bruger hovedsagelig med afslappet påklædning. Men der er et stort udvalg af blå tegnebøger til mænd og kvinder, som kan bruges til at passe til forskellige påklædning.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send