Skønhed og mode

Top 6 Castor olie bivirkninger

Pin
Send
Share
Send


Hvad er Castor Oil?

Castorolie er en vegetabilsk olie opnået opnået frø fra ricinusolie plante. Castorolie er en meget lysegul væske med en tydelig smag og lugt, når den først er indtaget.

Castorolie giver os mange fordele som hår- og hovedbundsbehandling, lindrer øjne, smør værktøj osv. Men det har måske også svære effekter! Castor olie er berømt for sine fremragende fordele for hud og hårpleje! For sin evne til at behandle forstoppelse. Men man bør kende sine bivirkninger, før man træffer beslutning om at bruge ricinusolie. Nogle af dem er diskuteret nedenfor:

Bivirkninger af castorolie:

1. Castorolie forårsager høj mængde fordøjelsesforstyrrelser:

Castorolie betragtes som sikker til brug. Men nogle mennesker føler sig helt modsatte over det, de føler sig kvalme, diarré, opkastning, mavesmerter og svaghed efter at have brugt olien o at tage noget i form af drikke. Hvis man føler noget sådan! Så skal man stoppe med at bruge ricinusolie. Dets bivirkninger kan forværre i tilfælde af langvarig brug. Også man bør konsultere en apotek, inden man tager en regelmæssig dosis.

2. Allergi:

Castorolie forårsager også bivirkninger som allergiske reaktioner! Mange mennesker har oplevet allergier efter at have anvendt det. Imidlertid er en alvorlig allergi over for ricinusolie sjælden. Hvis du har oplevet et af følgende symptomer, skal du søge lægehjælp og stop med at bruge olien: Kløe, udslæt, hævelse (hævelse af ansigt / hals / tunge er meget farligt), Svimmelhed, Stikkende og rødme, Åndedrætsbesvær.

Det anbefales at kontrollere, om du er følsom over for ricinusolie eller ej! Udfør en patch skadedyr. Du skal bare lægge en lille smule af olien på underarmen og vente i 24 timer. Hvis du lykkes og sørger for, at du ikke har nogen reaktion på olien, kan du gå videre for at bruge den. Hvis man føler nogen form for reaktion, eller endda en lille kløe eller rødme, så skal man modsige sig med at bruge olien.

Se mere: Bivirkninger af Amla Juice

3. Næringstab:

I listen over castorolie bivirkninger er en af ​​dem, at indtaget af olien i en periode over en uge kan fremkalde kalium og væsketab! Hvis du tager en daglig dosis på 15-60 ml, kan du muligvis ikke, eller du synes at forhindre fordøjelsen af ​​nogle værdifulde næringsstoffer og kan føre til dehydrering. Rådfør dig med en ordentlig apotek og følg nøje anvisningerne fra din læge eller apoteket eller skrevet på etiketten.

4. Fare for gravide kvinder:

Castorolie til gravid kvinde er en stor NO fra læger. Castorolie er kendt for sin virkning at fremkalde arbejdskraft hos kvinder. Det anbefales, at gravide kvinder kan tage olien til arbejde, når deres leveringsfrist er slut. Olieens ricinoleinsyre stimulerer sammentrækningen af ​​tarmmusklerne og fremkalder som følge heraf arbejdskraft. Gravid kvinder bør dog ikke bruge ricinusolie uden lægens tilsyn. Det er også farligt at tage ricinusolie til kvinder med graviditetsperioden på mindre end 40 uger

Se mere: Ginger Side Effects

5. Ricin:

Castorolie er normalt sikkert til brug, men hvis du følger anbefalingerne fra din læge, så er det usandsynligt, at du får bivirkninger af ricinusolie. Dog indeholder ricinus bønner ricin, et toksin! Som er meget farligt for forbrug, så spis aldrig kastorbønnerne, og tryk ikke på ricinusolie selv. Ricin kan også forårsage diarré, kvalme, opkastning, chok, lever, bugspytkirtlen og leverskade, dehydrering, ødelæggelse af blodceller og chok. Ved at spise kun 2-6 hele frø af ricinusolie plante kan dræbe en voksen!

6. For børn:

Castorolie er sikkert sikkert, når den tages i munden i små og passende doser til en kort sigt, der er mindre end en uge. Castorolie er sandsynligvis usikker, når den tages i munden i mere end en uge eller ved en høj dosis end det. Hvis du tager mere end den typiske børns dosis på 1-15 ml om dagen, afhængigt af alder, kan det forårsage en kemisk ubalance i kroppen. Castor frø er ikke sikre, hvis hele frøet er taget af munden.

Se mere: Noni Frugtsaft Bivirkninger

Billedkilde: 1.

Se videoen: How Not To Die: The Role of Diet in Preventing, Arresting, and Reversing Our Top 15 Killers (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send