Skønhed og mode

25 Nye og attraktive prom kjoler til kvinder i mode

Pin
Send
Share
Send


Det er den vestlige kultur, at mændene er klædt i deres tuxedoer og kvinder i deres kostbare lange kjole, der i sidste ende kaldes som proms. Proms er kvindernes beklædningsgenstande, der har et nederdel fastgjort med en bodice. Disse formelle kjole er de bedste nogensinde attires fra at vælge mellem semi-formelle proms, lange formelle proms, eller bare med bolden kjole eller tulle nederdele. Der er populære designere navngivet Sherri Hill og Madison James, der er toppen i disse mode kategorier. Der er også korte type prom kjoler, der kun strækker sig op til lårene, som er for sexede i udseende.

Seneste og Smukke Prom Dress Designs til Damer i 2018:

Her er nogle Top 25 Prom Kjoler, der passer til denne moderne verdensdragt.

1. Mermaid Evening Prom Kjole:

Udforsk denne søde og søde samling af sexet prom dress, der er perfekt til en aften fest lejlighed. Det er i mørk lilla skygge med et gulvlængde nederdel. Den er fastspændt med tæt pasform.

2. Off Shoulder Prom Kjole:

Her kan du tage en dyb indånding, før du ser på det smukke sæt prom dress 2017. Det er med en off Shoulder type ærmer og har blonder applikationer på toppen med 'A' line designer mønster.

3. Stramt brudepige kjole:

Nu sætte dine øjne på dette fantastiske udvalg af stramme promkjole til bruderne. Det er af ekstra pasform, der giver din krop en perfekt form. Det er i mørk rød skygge med Bardot nakke mønster. Du kan få din kropsform, få et nyt udseende.

4. Designer Prom Kjole:

Det er på tide at tage et kig på denne promkjole 2018, som er i mousserende mørkblå farve. Det er Mermaid prom kjole med tulle kjørt stil giver den unikke kombination af to modige opfindelser. Disse stil proms er altid længere end den samlede højde af den, der bærer den, for at vise Mermaid look.

5. Long Style Prom Kjole:

Oplev en anden serie af brude vifte dragter af røde prom kjoler, der er meget autentiske. Her kan du se, at det er lange type prom kjoler, der falder ind under A line kategori design. Det har halterhalsmønster, som giver bæreren den sunde modiske pasform.

6. Lang kappe Prom Dress:

Det er en kappe model black prom kjole, der er med en delvis halter type hals design. Det er en lang model med en sideslids med et kontrastfarvet, skyggefuldt broderet bælte. Denne type proms er passende fremstillet til enhver form for særlige lejligheder.

7. Brude Proms i Plus Størrelse:

Der er ingen begrænsninger for de plusstore kvinder, der stadig er interesseret i at bære et prom i hendes bryllup. Her er den nøjagtige plus size prom dress, som er perfekt til en bryllupsmodtagelse, der har trådbroderet top med Spaghetti-stropper.

8. Sexy Short Style Prom Kjole:

Her er den korte prom kjole til mode divas, der er glad i kommende modetrends. Det er en ren, hvidt tæt påklædning med nogle perler applikationer i ærmerne og center bodice.

9. Golden Sparkles Prom Kjole:

Perfekt til aftenpartierne, der falder med masser af gyldne perler, er de lange promkjole kategorier. Den har side åben og er syet med en havfrue-type nederdel. Den er lavet af satinstof.

10. Tulle Lace Prom Kjole:

Her er Mermaid prom kjole, der er med tyll monteret med sash blonder, der når gulvlængde. Den har lynlås i ryggen og har den ærmerøse model.

11. Stropløs trompet prom kjole:

Det er trompet type prom kjole, der er i solid sort skygge. Det har nogle kontrastfarver, der virker på det med lilla flammer i nederdelen. Dette kunne være den bedste beklædning til natfestivalen.

12. Formel Type Prom Kjole:

Her kan du tage en ny start med dette helt nye udvalg af kjole kjole prom kjole. Det er stropløs og er af lange type prom kjoler. Dette kan være den passende kuglejakke til dine yndlingsbegivenheder.

13. Open Back Prom Dress:

Det er den bedste nogensinde samling af designer prom kjoler. Det tilhører en linjekategori og har høj nakke mønster. Den er med åben ryg som vist på billedet og prydet med perler applikationer over hele bodice og den lange nederdel er almindelig chiffon.

14. Blå Lace Prom Kjole:

Dette er den nøjagtige mulighed for en aftenfestival, der selvfølgelig er en speciel, og du skal se det samme. Her har du den lave V-hals med blåt blonde materiale til hele prom outfit. Det er fuldt ærmeret og fyldt med lys himmelblå tone 'linje kategori.

15. Lilla Prinsesse Prom Kjole:

Tjek denne prinsesse promkjole, der er i smukkeste lilla nuance med en stropløs top. Det er en sød tulle nederdel beaded med krystaller. Denne kjole kjole type prom kjole er korset slips tilbage og er i dyb lilla skygge med en prinsesse påklædning.

16. Fancy Sweetheart Prom Kjole:

Tilføj din skønhed dille med at eje denne type fancy ærmetøs mønstret prom dress. Det er smukt promkjole med backless og empire waistline model. Den er lavet af chiffon materiale med Bardot type nakke design.

17. Sequins Mermaid Prom Dress:

Dette er en dejlig og sexet havfrue-kjole uden ryg og er med fulde paljetter, der er kantet op fuldt ud. Denne røde prom-kjole med hele glitterende er meningen at være den bedst elskede outfit blandt modeelskerne. Det har stropper med toppen og kan tilpasses til ens udskæringer og former.

18. Tulle Ball Gown Prom Dress:

Udforsk skønhedens kjole med den dejlige tulle model nederdele tøj. Denne kjole kjole prom kjole er af lyseblå skygge med off skulder ærmer. Dette har blondeapplikationer som sin smarte del for at gøre det komplet til et bryllup, engagement eller endda jubilæumsfest events.

19. Multi Frill Flares Prom Kjole:

Dette er en smuk lyserød piges promkjole, der har flere bluser i nederdelen. Disse bluser er frill modeller med tæt pasform talje. Det har også det beskedne Bardot type nakke mønster, der gør kjole for speciel.

20. Etage Længde Lyseblå Prom Kjole:

Hvis du vil have det perfekte udseende med din nøjagtige størrelse og målinger, vil denne model helt sikkert tilfredsstille dine behov. Dette er A-line kæreste hals, gulvlængde designer prom dress. Den har applikationer overalt og består af blå chiffon materiale. Den lynlåse lukning er på den tilbage, og denne kjole er elegant til enhver form for kongelige begivenheder.

21. Skinnende Satin Prom Kjole:

Det er den bedste promkjole, der er fantastisk lavet af satinmateriale af høj kvalitet. Det her anvendte mønster er en designer-serie, der har broderi på den nettede stofbluse. Kjolen er helt almindelig lyserødt tonet og syet i flere skære havfrue modeller.

22. Lang Royal Blue Prom Kjole:

Gør din dag speciel ved at bære denne unikke kollektion af kongeblå promkjole. Det er stropløs og består af blå chiffontof. Kjolen har 'A' line designer mønstre med lange længde fnug og også toppen er indlejret med guld blonder.

23. Red Carpet Celebrity Kjole:

Få dine sanser til at blæse med denne fantastiske samling af prom kjole mønster, der hovedsagelig ses i den røde tæppe rampe gåtur af berømmelse berømtheder. Det er den blændende lys fersken skygge prom i net viscose materiale, der har lange ærmer. Derudover opnår den Bardot-halsen for at gøre den unik og ekstraordinær.

24. Sherri Hill Halter Type Prom Kjole:

Oplev denne halter halskæde Sherri hill prom kjole, der er i lilla top og lyserød almindelig nederdel. Denne elegante promkjole er 'A' linjetype og har illusion og naturlig talje. Den er lavet af chiffon nederdel og med strækbar glitrende lilla top.

25. Sort Tulle Satin Prom Kjole:

Hold øje med dette vidunderlige udvalg af tylkjørt og scoop neckline mønster, der danner den bedste prom kjole. Det er den sorte satin kjole med håndvævede blonder på toppen. Den har lange ærmer, der også er lavet med sort nettet materiale.

Hele kollektionen diskuteret her er af excentriske og glamourøse type prom kjoler. Du kunne have set tilgængeligheden af ​​levende farver og forskellige stoffer til modellering af kjole. Der er mange muligheder for at vælge den unikke kategori for dig. Den lave hals, V-hals, halter type, Bardot hals type, strapped low neck og endda backless proms er tilgængelige. Du kan få din favorit til din kropstype til at gøre og føle sig speciel. Ved du, at der er plusstørrelser proms til rådighed? Ja, de damer, der er ude af normal størrelse, kan stadig have deres ønske om at se glamourøse i deres foretrukne prom kjoler. Disse dage kan ikke kun kvinder i kongelig historie, alle damerne eksklusive berømthederne, forsøge at bære sådan slags modeklæde.

Se videoen: Watch for Free - Freezed - Ep 7 (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send